Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Прибирання... вже надоїло... сьогодні дряла ванну і туалет. Мама пече сирник і робить паштет. Чоловіка нема... а нашо??? (в нього ж справи, йому не до мене і не до хатніх справ).
    А мене чогось в правому боці болить, аж в спину віддає, якось так тягне...навіть не знаю що думати, чи то печінка, чи жовжчний, чи яка біда? Кароче, сиджу в неті, дивлюсь телевізор, їм морозиво і нервуюсь....:girl_sad:

2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

нарешті я здала сесію, в червні ще ДЕк - і матиму бакалавра:girl_spruce_up:
    традиційно:girl_devil:, маю одну четвірку..

три останні дні спала по 1,5-2 години - зла ходила як пес

а з сумного - дали з Рибою нашому шлюбу другий шанс, бо ВСЕ так важко, неймовірно, і в плані розуміння, і в матеріальному - сподіваюсь ми той шанс-таки використаємо і більше ніколи не повертатимемось до подібних розмов

3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А в нас одна проза,
    вдома ще не прибрано, а так наскоками-трохи там , трохи тут, не вистачає часу, бажання,
    я вже два дні не говорю, голос пропав, проте соплі пройшли, не знаю чи то тішитись чи ні, точно радий хіба чоловік :),
    масі вночі також заклало ніс, і то сильно, не спали з 4 до 6 ранку :sad: :sad: :sad:, і я не переживу як то вона буде хвора на свта.

4. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ля-ля-ля:)який чудовий ВИХІДНИЙ день в мене:girl_in_love:виспалася,от тіки в 12 з ліжка сповзла:girl_crazy:от зараз приведу себе в порядок,пробіжуся по магазинчиках,дещо додому куплю і вйо в гості до найкращої коліжанки:girl_claping:
    День сьогодні заповідається файний:)

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вранці в ЖК, потім смачнющий сніданок в Cafe-Cafe (відгук про сам заклад у відповідній темі написала), з позитивним настроєм ще заскочили в Інтертоп,глянула взуття-ніц путнього для себе не зеайшла, одні сині Вегабонди але за майже 700 грн вони мені не усміхнулись, бо ще злосно тиснули пятку:sad: зараз вдома, трошки приляжу і подумаю в що б то взутися і вдягнутися на свято....тєжко (в магазинах для вагітних верхнього одягу не має, а лазити шукати просто щось щоб підійшло вже не маю на то сил...стала я великим-повним колобком)

6. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Зранку відправила малого з чоловіком на роботу,а сама провідала мамуську в лікарні.Потім забрала малого ,прогулялись центром,зайшли в Русинку(нарешті підібрала собі туш),відвідали Катедру,зараз він спайкає. А я збираюсь до свого лікаря.Футбік нині пропускаю:sad:

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

хвилин 40 назад припленталась додому....день дуже насичений.....сходили до церкви ( "цьомати Бозю"), потім перевезли наші зимові речі на "склад" (порожня квартира коліжанки), поїхали в АШАН на закупи, потім ще на базарчик за м"сним та бринзою, заїхли до свекрів за пасочками і баранчиками, далі я в Єврошоп нирнула, в книжковий (свекор книжку В. Шкляра попросив знайти) і от нарешті я вдома...

8. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Класний день сьогодні - на спорті була,до плащаниці ходила,зараз прийшла з баньки.
    маю ще трохи роботи,але на душі і тілу так класно,що швиденько перероблю))))

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

аааа....ще забула написати...у такий прозовий день святковий настрій мені подарувала Світлана-Zirnucja своїм телефонним дзвінком..було дуже приємно її почути:girl_in_love:

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ото я так прилягла до 16 год:girl_crazy: прийшла Olena з Толіком, принесла смачнющого сирника ммм (вже не має), потім чоловік з братом,пообідали , поїхали в Антошку ( я вже закупилась "хімією" :girl_claping:) зайшли до церкви, зараз п"ю чайок і мабуть знов приляжу. файний день:girl_smile: а завтра на село,урааа

11. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Збираємось до Божого Гробу.Купила квіти,віднесемо.У нас в церкві завжди багато людей,треба буде в черзі постояти трохи,а далі через цілу церкву (а вона у нас велика) на колінцях до Плащаниці.

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

О, гарна темка!
    А я нині як варена риба! Хоч трохи і зродила добрих справ, але до порядків таки не доралась, а, завтра приберусь! Були ми сьогодні на базарі, купили дитині кошик( Ернест всі перевернув, вибрати не міг) зробили закупи, я закрила 40 л "Березового фрешу":girl_crazy: і усьо. Дитина спала а я речі прасувала і трохи дивилась ТБ, а зара мої хлопці повернулись з магазину, сідаєм пити пивко і дивитись футбол!

13. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Прийшли від Божого Гробу...Так легенько мені пройшла дорога на колінах,а ще й Хресну Дорогу прослухала,стоячи на колінах.Враження і стан душі передати неможливо.

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я сьогодні пішла в "Метро" за вином , а повернулась з новими окулярами...Якраз сьогодні нову колекцію виставили..А вони в мене вже треті, що маю чоловіку казати?

15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а Ви не кажыть, а ну ж не помітить :girl_cool:
    Мій, наприклад, навіть на старі речі, і навіть на ті, що сам мені купив чи вибрав каже "О, нова? звідки?не пригадую..." От якщо Ваш зауважить, скажіть, що старі, просто Ви їх не носили))) знаю, обманювати негарно, але то маленька жіноча хитрість)) (правда якщо справді чоловік сваритиметься, якщо ні - то залізний аргумент - ти ж хочеш, щоб я була гарною??)))))

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

мужу вже сказала - він стенув плечима і сказав, що якщо це мені принесе додаткове споживче благо (!!!!) й задоволення, то нехай....Я сказала, що вони мені конче необхідні, ховаючи непомітно інші пари окуляр в шафу...Чоловік схаменувся і каже, що ми минулого року вже вроді купляли :)

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

еее, він би ще згадав, які окуляри Ти купляла тоді, коли Ви познайомились :girl_haha:

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я за свої мешти почала говорити, що йому дуже повезло з економною жінкою, бо купила класні мешти за 200 з гаком, а не за 700. Сміявся:) Казав і далі економити:girl_haha::lol:

19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А ми сьогодні приїхали до батьків святити пасочку,то я вже на ДП на 5 хв......скучаю за Вами-не передати словами як....завтра може приїдемо з ночівлею,то я вже собі тут трошки "відірвуся".....загалом,в мене все ОК,вже зовсім привикли на новому місці,але,нажаль,і-нету ще немаю...та то діло наживне)))))))))))

20. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

А в мене сьогодi день катостровiчний:girl_mad:з самого ранку на ногах. прийшла до дому i почалося.Вікна помила,попилисосила,підлогу помила кароче одним словом я мертва тільки присіла ніг не чую:girl_sad:

Останнє редагування модератором: 5 Квітень 2010
Статус теми:
Закрита.