Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

в мене пречудовий настрій, і навіть сьогоднішня погода мені в кайф:)))
    Розпочалпа я сьогодні весняний старт-сходила перший раз в солярій, записалась на підводний масаж, закалапуцькала медово-кавовий скраб ...ну і звісно сіла на дієту:)...жую помідори з сиром:) і клятвенно собі обіцяю не їсти з сьогоднішнього дня після 18......:girl_in_dreams:

2. natorella

natorella Well-Known Member

3. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

4. katrinka

katrinka Well-Known Member

5. kati

kati Well-Known Member

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я щоб не в жилетку то сюди.
    Вчора ввечері мала помогти знайомому занести ПФ на Сихові звіти, спускалась по сходах, і якось невдало поставила ногу і загриміла через 7 сходинок, думала не позбираюсь, в результаті сильно побила ногу і руку, цілий вечір та всю ніч робила обтирання Спасательом, синців вже немає але сильні болі ще є, певно добрий забій, і найгірше, ще в коліно вдарилась ліве, то швидко точно не пройде-тепер я кривенька качечка.
    До прози-мала сьогодні мати класних гостей -так ні, треба було терміново на роботу.
    Прийду ввечері, покладу маську спати і буду вимагати від чоловіка свята, а то так і в депресію впасти можна, хай щось придумує.

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Я сивію,причому в прямому значення цього слова....від кризи 2 років свого синулі...і що день,то більше.....2 тижні майже безперервних істерик вже мене доконали.....сиджу,гуглю ту кризу,читаю,аналізую,намагаюсь заспокоїтись ...от сьогодні мені сильно подряпав "зону декольте",коли я його заспокоювала,і собі все лице роздер....чого ж то далі чекати...

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

зачем?:girl_in_dreams:
    файно:)
    а в мене брєдовий день, не те щоб сам день,але
    8.40 виїхали на Топольну до ортодонта (запис на 9.30), прибули 11.00, добре,що без черги вдалось зайти, ура-маю на місці тепер всі брекети, на 11.00 я вже мала бути в фотошколі, добралась 11.40 і то на заняття, на якому я була з вечірньою групою-бррр,але файно було (мої фотки,бо роботами то не назвеш,похвалили, добра в мене композиція-єххху!), так файно,що як матиму здоров"я то сьогодні ще в вечірню групу піду,бо з ранковою я курс точно не встигну (ще народжу до того часу:)), пообідали в Дубліні, заїхала накупила все на новий вишивальний процес, прийшла перечитала трошки посиденьок,а день то пройшов...ще в свекрухи день народження,але мабуть то не сьогодні ми її побачимо,така вимотана тою їздою по місту, йду поставлю варити буряки...

9. Ная

Ная Well-Known Member

в моєї теж:girl_smile:,правда ми її наперед ше в неділю вітали,а нині здалося б подзвонити ше:girl_in_dreams:

10. Улянка

Улянка Well-Known Member

І в моєї теж))))))))))))

11. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

який день!
    пари прогуляла)))
    зато забрала аналізи, які є дуже втішними :girl_claping:
    зїздила в ДЕКО - купувала другові подарунок (любить кухонні причандаля) - там так гарнююня, але продавщиця хамка і не сподобалось планування магазину... купили подаруночок, сходила до лікарки (вирішила до нової піти за порадою куліжанки) - така класна! ну словом, бум лікуватись))))

зараз в душик, до учня малого, потім на ДН, а потім б повчитися здалось, та то таке... головне - здоровя!)))

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

13. mamatu

mamatu Well-Known Member

Всім привіт.
    Я так рідко тепер буваю на посиденьках і дуже від того страждаю. Буває заскочу, почитаю трохи, але дописувати просто не маю часу. ((
    Ось почитала темку про хатню робітницю і втішило, що брак часу не тільки моя проблема. Мені вже в печінках сидить і куховарство, і хатня робота, постійно розкидані іграшки (збираю двічі на день). Сьогодні мене Маргаринчик відчитувала, що у нас немає ассортименту готових блюд, а я їй запропонувала самій готувати, як не хоче їсти суп двічі підряд. :girl_haha: На що мені відповіли, що це не її обов"язок, а мій.
    Але на хатню робітницю таки не наважусь, бо не маю впевненості, що зароблю на неї у звільнений час. :girl_haha:
    Мені все більше хочеться займатись рукоділлям, десь ходити по справах, а не сидіти вдома. Мабуть збоку я вже зовсім нехороша, але мені байдуже. До мене нарешті дійшло, що ніхто не подякує за "хорошість" та не поверне років життя витрачених на те, що тобі не хотілося насправді.
    Якось мій допис більше до щоденника пасував би. :girl_haha:
    Така у мене проза життя. ;)

14. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Здалося б мені в жилєтку,але хай краще тутай побуду...В мене зараз проза прозою - починаючи від 5 березня хворію...Всі люди як люди 8 березня святкували,а я в ліжку з хворобою провалялася.10 березня мала семінар,тому мусіла вівторок і середу відходити на роботу.З 11 березня на лікарняному..Хоча позитив певний в тому є - я нарешті відіспалася,відпочила трохи..І ніби вже все було гаразд,а нині температура 38.4 майже весь день тримається..Ще й на флюорографії якісь зміни в бронхах знайшли..Завтра йду до лікаря, подивимось ,що скаже робити..
    Отака от в мене температурна проза

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я тільки годину тому повернула додому - їздила в Тернопіль по роботі, змучена й голодна - а муж приготував персонально на себе пару пельменьок......Сашка поїхав на пару днів з бабусею....Я ще відучора натякала, що могли б собі влаштувати якийсь романтичний вечір і все таке...та яке там - в чоловіка по плану футбол, і йому байдуже, що я від самого раннього ранку верчусь як білка в колесі...Насичений був день, але цікавий :). Мінус, я все-таки очікувала якоїсь врочистостості...Але то таке, не було бажання говорити з ним на ту тему.Дочитаю ДП і йду спати:)

16. Halina

Halina Well-Known Member

Сьогодні такий напружений день. Так сталось що в офісі пропало світло в одних кабінетах в розетках, а в інших в лампочках. Прийшлось тягнути переноски через коридори. То коридор в різних переносках, то і смішно і не дуже, а особливо коли багато роботи. Та якось викрутились. І я навіть подивилась ще квартиру на оренду, то завтра підем з чоловіком разом глянути. Якщо все буде добре, то ми переїдемо. Я так не це сподіваюсь, бо так уже стомилась....

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А в мене сьогодні така проза... Вирішила я сьогодні присвятити собі більше часу, думаю піду в Євроспорт на боді-шейп, а потім ще поплаваю.. Але от хворіла я трохи, не ходила,як мені знати, що розклад в них так швидко змінюється...:girl_devil: бо в мене вдома розклад від 2-ого лютого. Ну перевдягнулася я, іду до залу,там ще заняття попереднє. Я стою, чекаю, там біля мене нормальні люди собі на тренажерах займаються... Почекала я, бачу шось не то. Треба піти глянути в розклад. Глипаю я на розклад, а боді-шейп якогось милого перенесли на понеділок...:shutup: І в тому залі вже після отого заняття вже ніц не буде. Обідно, я тащила костюм,кросівки...(ну а ще все до плавання і скрипку...) Пішла я в басейн,проплавала 20 басейнів, прийшли діти на заняття і зайняли першу доріжку, тому я вийшла з басейну і хотіла перейти на іншу крайню доріжку. Але ж чого то не одіти шльопанці..Нє,думаю так перебіжу..Ага..схопив мене такий корч...жах...постояла,залізла в воду,ніби перейшло, я тільки плисти,як воно мене знов ТАК схопило, що я бочком дошкандибала назад і пошкутильгала в душ :girl_devil: Присвятила я собі сьогодні час...

18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

маю сесію: сьогодні був перший залік, з цивільної оборони:girl_crazy:
    заробила лише 87 балів:sad:
    і що саме образне: одногрупниця, яка реально читає докладачи недюжинні зусилля, має 91, а я..

а попереду захист практики, в сб - а в мене навіть титулка не дописана:girl_smile:

19. La esposa

La esposa Moderator

А в нас нарешті почався ремонт на повну, вчора вставили вікно (і чого вони так тягли..?), і можна починати клеїти шпалери :)

а ще: буду сьогодні вперше за своє життя платити за сраний залік :girl_devil:

20. Gala

Gala Well-Known Member

У мене теж ставили,ледве ті порохи потім вичистила

Статус теми:
Закрита.