Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

завтра знову на роботу, а я і не відпочила толком, то рекламу весь день вчора писала, то сьогодні по телефону працюю...ех...випила віскі аж веселіше стало...бо на вулиці якась кака робиться, коли то вже взую мешти і вийду на вулицю без екіпіровки в вигляді шалів шапок рукавиць(((

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а ми погуляли і заметіль нас не налякала, а крім того зустрілись з другом, подивились купу фоток з його подорожі, файно посиділи, потім зайшли в Антошку (ще не можу звикнути до дитячих магазинів, в мене там паніка починається-СТІЛЬКИ ВСЬОГО, а я половини навіть не розумію призначення), випила там собі молочного коктельчику-заспокоїлась:), поспостерігали за чужими дітками:) , а потім пройшлись по магазинах, але то вже в вихвалялках буде:radist:
    ото дівки втішаються:) і я теж задніх не пасу, напросились на італійське вино( до того ж таки друга,що з Європи повернувся), то ще мус сьогодні Тірамісу зробити

3. Редвумен

Редвумен Active Member

і я тоже до вас "приєднуюсь" - але з коньяком :)

4. Макарена

Макарена Well-Known Member

Погодка сьогодні для мене не обіцяла нічого хорошого. Чекала, щоб день якнайшвидше закінчився, бо щось така нервова...То, певно, з моєю атестацією пов"язано, вроді не перший раз, а якось моторошно. Завтра проводитиму вікторину на тему "Як ми знаємо творчість Шевченка". І тут чоловік запропонував в кіно сходити. Залишили найменшого на дідуся, а самі пішли дивитись "Алісу в країні чудес".:girl_haha: Трохи розвіялась, але тільки прийшла додому знов нервуюсь. Хочу вже тепла, сонця і зеленої трави!

5. zetta

zetta Well-Known Member

А я сьогоднi дома цiлий день.... а врочистiсть ось....напекла пампухiв(перший раз в життi), навiть з вишнями получилось i не розкрились )
    [​IMG][/URL][/IMG]
    пригощайтесь кому до вiски кому до вина ))
    П.С Дякую мамi Марусi )

Останнє редагування: 14 Березень 2010
  6. Orman

Orman Модератор-бомба

Трохи прихворіла - цілий день вдома. На ДП щось руху нема - пішла на ЛФ. Там такий рух, що краще вже ніяк. Зате вишивала трохи - в вернісажі не признаюсь, бо будуть вимагати фотодокази :girl_haha:

7. Макарена

Макарена Well-Known Member

Думаєте тут шпійонів нема?:girl_bye2: Фотодокази в студію:girl_devil:

8. Gala

Gala Well-Known Member

А я тільки що з вистави "Гуцулка Ксеня",це до мого містечка приїхав ваш театр ім Зіньковецької і привіз трішки Львова...

9. kvVItKA

10. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

сьогодні класно провели час незважаючи на погану погоду!
    побували в Раві і Гійче:)
    завтра модуль...:sad:
    зате одразу після нього їду в Буковель на лижі:girl_tender::girl_claping:

11. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

А в нас все як завжди,тобто продовжуємо хворіти.Вже цілий тиждень то тягнеться за нами,особливо шкода Софійку,бо так би вже її викупала,-(волоссячко як поставиш так і стоїть).Ще мусить бідацтво трохи потерпіти,бо ще кашляє і соплі є.

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

То певно чоловік за продуктами їздив, або ми з театру повертались, зранку до вечора в нас рейвах, сьогодні Ірі якби шило хтось в попу, від 7 ранку і до 10 вечора без зупинок,
    з обіду мала гості-сестра з чоловіком, коліжанка з чоловіком і тато, тільки но пішли, я посуду домила і всілась за ДП з апельсинкою.
    Класний день але дуже насичений, ще й тільки згадала що завтра на 7 аквааеробіка, хоч би не проспати.

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

от зараз маю заняття (треба ще трохи грошиків підзаробити, поки э можливість), потім, якщо не местиме снігом, хочу по магазинах пробігтися за новим стаником.....а далі - знову нудьга, сподіваюсь, муж скоріше з роботи прийде.....мо то тюлі попрати чи шо?

14. kvVItKA

а мені треба нові, бо в кімнаті висять дуже агресивні, червоно-чорно-білі, і вже мене добряче напрягають, та й взагалі диван червоний з іерогліфами чорними, червоне віяло над ліжком, брррр -треба то все знімати, бо агресивні ж кольори...
    я помилась, сама зробила собі педікюр (ух і важко то з животиком робити), поприбирала, і не маю вже до чого вчепитись...треба купити ниточки і канву на новий вишивальний процес-буде веселіше:)
    чекаю чоловіка на обід, а потім планую звіти в пенсійний і в гості на колишню роботу, занести презент від вдячних туристів,тобі ж свого тата:)

15. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

То викупайте, якщо не висока температура, то соплі і кашель не привід щоб не купатися.
    а ми щойно прийшли з вулиці погуляли пів години, я більше не витримала, бо Христя топає в щонайбільший сніг, і в обох джинси по коліна мокрі, в мене трохи менше:). Сиджу читаю ДП. Донечка стала спокійніша, і в мене нарешті з"явився час.

16. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

в нас теж дреди :)

17. Halina

Halina Well-Known Member

В нас на роботі виключене опалення, холод то не те слово. Сидимо в куртках, шапках, рукавичках. Я вже так замерзла що уже нічого не відчуваю. І головне що ту роботу я і дома можу робити та ніхто того не чує і знати не хоче.

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я вже встигла аналізи зранечка здати, від того, що встаю зазвичай 11-12 була просто мертва, правда мені та здача аналізів разом з дорогою зайняла всього годину, тому зарилась до коханого в ліжко і заснула... але все-рівно перерваний сон то недобре... лікар (тато коліжанки) сказав, що я змарнівша порівняно з минулим роком... ех.... всі так кажуть, а що робити - не знаю...

19. Hruska

Hruska Well-Known Member

А я нарешті маю трохи вільного часу...:)
    З початку березня роботи було дуже багато, зовсім не мала, коли сюди забігати...то ж зараз сиджу і доганяю пропущене :)
    Рада всіх бачити....
    в 7-ій ранку?

20. Melisa

Melisa Well-Known Member

А ми вчорв зробили нейросонограму в Жельова . У нас все чудово (була підозра в пологовому на невеликий крововилив ), нічого поганого не підтвердилося, внутрішні органи в еас також в порядку. Так що ми цілком здоровенькі. А вночі я проснулася від того що синочок "просив" в мене цицю: штовхав носиком мене в цицю, і вже почав активно смоктати нічну сорочку, але не плакав, щоб не збудити тата і сестричку.

Статус теми:
Закрита.