Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

то є факт:) але хочеться і чогось етакого:)

о! ти про нього як про окремий організм пишеш, ну то вже попросити його щоб не ображалось і передай, що всі його жаліють;)

2. natorella

natorella Well-Known Member

я коли була на аткому терміні як ти - впала на льоду, коли приїхала до батьків. то моя мама мало не дістала Атак серця.

воно дуже дякує і каже шо йому вже легше

3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А я пакую помаленько речі.....завтра маєм частину перевезти..а на наступний тиждень вже остаточно переїхати:girl_sad:....

4. zetta

zetta Well-Known Member

Iриска, куди зiбрались?
    а я сьогоднi на тренажорi проiхала 20 км...вбралась в рожевi шкарпети i пошарила в гостi )

5. natka75

natka75 Well-Known Member

вчора до пізна сиділа за компом, то сьогодні зранку встала в 10й і то розбудив дзвінок в двері (показники світла дивилися),оце я виспалась, не пам'ятаю вже коли таке було.Завтра приїдуть мої хлопці, халява закінчиться...

6. Oriana

Oriana Well-Known Member

Йду зараз готувати обід, а потім чоловік допоможе мені перемити всю кухню ( вікна, підлоги, посуд) повикидати старе, дещо там підремонтує... А поки той обід буде варитися - прибиратиму в кімнатах, поки мужа нема, і заглядую одним оком на ДП:) Ще маєм намір сьогодні купити нову тюль на кухню, бо та вже стара. Десь під вечір підем заслужено гуляти:)

7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А ми вже (майже) остаточно переселяємся....Сьогодні першу нічку ночували на новому місці....Трошки незвично....Зранку чоловік на роботу поїхав, а мене так підмело, що я хвилин 20 відкидала сніг зі сходів:8::8: Весна, блін...
    Зараз буду збиратись і їдемо до плимінниці в Сколе на ДН. Мацьопій 1рочок:girl_tender: Дорога погана, дзвонила до них, кажуть буде важко доїхати, а вони ще так підгору живуть....одним словом, мабуть прогулянка засніженими дорогами нам забезпечена:tanksmile:

8. zetta

zetta Well-Known Member

Ходила на фiльм "О чем говорят мужчины" -супер! )) i по троху готую себе на завтра до випiкання папухiв за рецептом Мами Марусi , нiколи ше не пекла iх...

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

І я б пампушків з"їла... Але сьогодні мене вистачило хіба на торт. Мої мужчини пішли в гості до свекрухи. Я сама в хаті, а мені так сумно: в хаті тихо-тихо. Ніхто не плаче, не вередує, не облизує провід до комп"ютера :sad:

10. natorella

natorella Well-Known Member

а де ви тепер живете??? я так хотіла його подивитись, а його не показують у нас(

11. antique

antique Member

І я тортик їла, медівник, омріяний ще зі вчора)
    Тепер пробую зібрати свої думки, щоб вивчити купу матеріалу...Ехх.

12. Halina

Halina Well-Known Member

Запросили мене сьогодні на ДН з колишньої роботи колега. Я спочатку думала що не піду, бо з тими плямами на лиці не зручно. А потім чоловік сказав що іде на футбол, то і я пішла. І добре що пішла, гарно посиділи, побесідували. Я ще й встигла фотки здати і забрати. А саме головне що всі поводились так ніби зі мною і нічого не сталось. Я навіть сама на деякий час забула. Ось такий у мене день!

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а в мене файний день, сніданок в ліжко, вдень кінотеатр, фільм "Кохання у великому місті 2", насміялись (якщо хто був на денному сеансі і чув голосний сміх, то був мій чоловік, я вже й забула як ото він в кінотеатрах сміється;)), потім забігла на вишивальну форумівку, познайомилась з нашими чудо-рукодільницями, поки я сиділа там з широковідкритими очима, чоловік прикупив мені сюрприз,два диски (ура! я тепер маю новий альбом ОЕ і ще когось), по дорозі додому взяли 2 піцци і на диво стоптали їх на одному подиху ( ще мама допомогла), а потім була файна вечеря з батьками, слухали захоплюючі розповіді тата про його відпочинок в Словаччині, отримали презентики (мій улюблений туземський ром,ммм, шкода, що найближчим часом мені він не світить, смачнюща словацька гостра ковбаска і солодощі). От повернулись на свою територію,чай-посиденьки і в люлю:)

14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Маєм сьогодні йти до куми на забаву-в її синочка 5 рочків,а я не маю сили (і бажання) навіть голову помити,то ми так вчора напрацювались на новій хаті...ще й тошнить мене від фарби і лаку.... і руки всі в ранках, і нігті поломані-ото я вчора зробила "марш брасок" у прибиранні))))))))......все,нема куди діватись,треба йти приводити себе в більш-менш людський вигляд...

15. kati

kati Well-Known Member

Відправила Сашу в цирк з своїми батьками:girl_bye:, сама зараз сяду наїмся цукорків з кавою, хляпну трішки рому, а потім по плану зробити корекцію нігтів

16. Oriana

Oriana Well-Known Member

Хотіла з чоловіком погуляти - а нема як. На дворі така метелиця, що світа невидно...

17. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

А я вже привела в порядок нігтики :), пробіглася містом мамі за подарунком - ще не вибрала-купила, на жаль. Чоловік з малим весь день товчеться :) добровільно - примусово і прицьмакує піццу (за рецепт тіста велике дякую Марусі-мамі ):girl_claping: на вечір - колорування (ой боюся, що з того буде:girl_spruce_up:)

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

вчора померла племінниця бабціного чоловіка.... 31 рік... рак... кинуло метастази у лімфосистему, ще й якісь пори у костях почали утворюватись... лікарі давали їй місяць... прожила відсили 2 тижні... неодружена, жила з мамою... Мабуть (я в тому не розбираюсь) їй "пощастило" - бабця каже (лікар), що пізніше б вона дочекалась страшних мук....

чужа мені людина, але тіки згадаю про неї - і мені якось прикро стає...

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а тільки повернулась з аквапарку - наплавались там з мамою! Сашка дома з чоловіком залишила, був день тата :). П.С. Як їхала в аквапарк ,бачила салатове пежо Усмішки :)

20. natka75

natka75 Well-Known Member

приїхали мої хлопці, малий спить, ми побідали всі, сидимо вдома і дивимось, яка на вулиці завірюха, о вже і пройшла....ну і погодка.

Статус теми:
Закрита.