Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

2. Halina

Halina Well-Known Member

Стою вчора на зупинці біля Скрині. Дивлюсь їде маршрутка Львів-Стрий-Дашава. Я зупинила, запитала скільки у Стрий і поїхала. То покаталась трохи, але практично Стрий не бачила, бо холодно було.
    А сьогодні купили торт, от смакуємо торт, хто з чаєм (тобто я), а хто-то з кавуською (чоловік).

3. natka75

natka75 Well-Known Member

дівчата вчора поїхала до своїх батьків, а тут справжня зима, снігу вище колін, у Львові було зранку сонце і чисті дороги чуть припорошені снігом....я була в шоці, коли йшла по стежинці 30см ширини і один невірний крок і ти в кучугурі снігу...стала фотографувати(покажу фото докази потім)...зранку з малим їздили за сувенірами нашим мамусям, купили квіти, а зараз йдемо в гості (ми пропустили день народження кума, то тепер наздоганяєм)...завтра вихідний і я вже попередила мужа про ранкове "кофє в пастель", хоч раз в році!!!

4. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Не знаю куди про це написати, тому зупинюсь тут.
    Мали сьогодні в церкві свято. Ходимо на Літургію до церкви Івана Хрестителя на площі Старий Ринок. Церква маленька, людей мало, так якось затишно там.
    Так ось, сьогодні привезли до нашої церкви мощі Івана Хрестителя. Все настільки мило та скромно-урочистто відбулось! Таке особливе піднесення відчуваю після ТАКОЇ зустрічі!

5. antique

antique Member

Ми з батьками сьогодні відсвяткували восьме березня. Сиджу і відчуваю, що об'їлась:girl_flirt:
    Добре, по-сімейному посиділи...

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Сходили в Макдональдс,посиділи,погуляли.Малий досипає і йдем до сусідів 8 березня святкувати. Завтра у куми малого 4 рочки(нашої форумлянки xsanka),а за пару днів у неї . а там і спитись недовго))))

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Гарний день,хоч і досить зимний. Зранку була в церкві,потім посиділа потеревенила з коліжанками, погуляли трохи, а вже коли стояла на зупинці на маршрутку, виглянуло трохи сонечко і водночас сніг такий гарний,спокійний, як пір'я падав. І так сонечко той сніг освітлювало,так то гарно.. Так ніби зима вже з нами прощається останнім снігом, весна вже поряд :girl_in_love:

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ми були на шоколадній виставці, щоб щось дуже файне то ні, але поїли-попили шоколаду, прикупили плиточки від відомого Велентіна Штефаньо (одну завтра мамі подаруємо, іншу вже спрезентували племінниці), ще заїхали в Метро трошки закупились, бо вранці знов дивились Смакуймо, а в нас з чоловіком фішка-дивимось ту передачу, а потім випробовуємо ті рецепти ( може то в "пунктики "записати:girl_in_dreams:) такі справи...

9. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Проза,суцільна проза..лежу вже другий день в ліжку,отак мене простуда з ніг звалила((пропустила свято шоколаду( єдине, що мене втішило - подарований на форумівці Софією - Цокотушкою ангелик з білого шоколаду)..ех,навіть наближення свята не відчувається - проведу день у ліжку з інфекцією(ото романтика,ггг)..а нє,ше маю на дві години виповзти з дому, провести з дітьми репетицію...отаке от...

10. Olma

Olma Well-Known Member

Працюю сьогодні ніч і буду дивитись церемонію вручення Оскара з півночі до 6 ранку!! :girl_claping::girl_claping:
    Такі зміни ми любимo :girl_cool:

11. popelushka

popelushka Well-Known Member

Сьогодні в нас в домі відчуваєтеся, що жіночий день: чоловіки (дідусь, тато, чоловік і підростаюче покоління) цілий день трудяться: приготували смачний обід, поприбирали, квіти нам-жінкам подарували:girl_in_love:... Шкода, що завтра вже такого не буде.:girl_in_dreams: А вчора ми ходили на відвідини до нашої сестрички, така маленька принцеса, аж якось забулося, які дітки бувають маленькими:girl_in_love: Юльчик був такий задоволений, він думав, що сестричка зразу буде з ним бавитись, а вона тільки спала і час від часу цицю гамала (що також Юльчика дуже здивувало, цілий вечір просив мою цицю:girl_haha:) А коли вже йшли додому, то малий так ображено сказав: "От так завжди, лелека всім сестрички пороздавав, а про мене, як завжди - забув!":girl_in_dreams:

12. ckorpionsha

Читаю ваші дописи і радію,що не у всіх така банальщина як в мене....всьо как всігда...нікакого 8 марта тіко на календарі пише)

13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А в мене щось зовсім не святковий настрій,чоловік на роботі,я півдня прибирала,тепер помаленько спаковую речі (вже потрошки переїжджаєм),ще цей тиждень буду мати діток на заняття і вже в п"ятницю буду з ними прощатися,ще планую цього тижня полікувати зуби,поки є на кого малого залишити і йти до лікаря.......щось мій допис більше б до "жилєтки" пасував:confused:

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну як ? Ми вас Вітаємо!!!!http://posydenky.com/showthread.php?p=664527#post664527

15. ckorpionsha

дякую,мої хороші..я про сімейне,рідне,своє...але то всьо фігня..головне,щб діти здорові були

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Тань ,мене чоловік теж не привітав - так тільки словами, типу вітаю і все......А я до самого вечора чекала все-таки на якийсь подаруночок....Зате ввечері значну суму на церкву не поскупився, а я, як завжди, в прольоті.........Образилась. навіть не зрозумів чому. сказав тільки ,яка мене муха вкусила. А толку казали?.....Ситуація з подарунками/вітаннями стабільна з року в рік:girl_emo:

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Проза: вже четвертий день час від часу терпне голова. Завтра піду до невропатолога. Ось.
    Врочистість: пройшов альвеоліт, і ясна вже не болять, і вже "на ісходє" гайморит! Чоловік учора гарний тюльпанчик приніс. А коли я ввечері прилягла полежати, бо щось хижо мені було в голові і шиї, витягнув з сумки... святкову листівку ручної роботи з такими гарними сердечками і таким гарним привітанням! Прогрес - за стільки часу купив листівку до свята без нагадувань!:girl_tender:
    І зовсім пізно ввечері подзвонив товариш чоловіка, якому я пару місяців тому робила переклад, і теж дуууууууууууууууже гарно мене привітав з 8 Березня.:girl_flirt:

18. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Колись писала, що під час епідемії померла чоловікова тітка. А днями її чоловік розписався з іншою жінкою. Всі в шоці. Його діти майже залишились без хати. А йому наплювати...

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я вчора посиділа в Одиничці з однією куліжанкою, потім пішла гуляти з Коханим, потім пішли ми до іншої моєї куліжанки, де дуже гарно посиділи допізна :girl_cool:

20. Nata

Nata Well-Known Member

Тю, мене і словами не привітав :) Забрав дітей до свекрухи а сам на роботу пішов (у законний вихідний :)) зате я собі мештики купила :)

Статус теми:
Закрита.