Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Я сьогодні мала культурно- розважально-шопінгову вилазку в центр. Спочатку з сестрою побродили магазинчиками, в колінзі зараз непоганий розпродаж джинсів від 299-399 грн. Я собі придбала одненькі:girl_curtsey:
    Потім екскурсія впасаж опера, де мене чуть було не дьорнуло купити кусок мила за 70 грн, але я вчасно дала собі по рукам:girl_haha:. Потім з сістером файно попили кавки в рафінаді- сподобався мені цей заклад:girl_cool:
    А саме приємне що потім випадково зустрілась з однією знайомою,яку давненько не бачила... так файно з нею пролялякали майже дві години, а на додачу вона мені продала модянчу італійську тунічку за смішні гроші( в неї магазинчик свій)......День класний...був...доки мені малий не встриг кусок волосся на макушці....тепер я така звєзда що ніяка туніка мені не допоможе:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

2. olena

olena New Member

Я сьогодні цілий день без компа,зате переробила купу справ,але найголовніше домовилась про садочок,що дуже тішить,правда нам ще далеко до нього,але в мене тепер душа спокійна.Ще з'їздила на посиденьки до куліжанки і так мило ми з нею посиділи,потеревенили,що й додому не хотілось їхати,та прийшлось,бо малій рано вставати до школи та й малий уже спати хотів,він у мене тепер рання пташка.

3. natka75

natka75 Well-Known Member

як??????????в перукаря гралися???
    Дівчата, сонце надворі і жити стає веселіше - одним словом ВЕСНА на порозі!!!!!!!!!!!
    А через місяць у мого синочка вже три рочки буде!))))))))

4. Harmony

Harmony Member

То правда, сонечко супер! Чоловік казав що йому навіть тиск піднявся:girl_smile:
    А я на роботу,тішусь що то вже останній робочий день! По переду файні вихідні!

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ой..але погодка сьогодні...кава не допомагає навіть...сонна муха - я...а роботи купа, бо затра батьки приїдуть на гостину з нагоди Юркового ДН....

6. Milashechka

Milashechka New Member

настрій жахливий, купила сьогодні у чарівної форумяночки босоніжки:girl_claping:, такі класні!!! настрій піднявся.. по хаті роботи купа,а робити нічого не хочеться(( завтра йдемо на ДН, треба себе привести в порядок.. зараз покладу донечку спати і займусь господарством.. от так живемо:girl_curtsey:

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я на прохання своєї невгамовної тряпочниці сестри йду з нею в Скритню....... )))) Єдиний плюс, тої скрині, що я зранку скоренько поприбирала:girl_smile:
    А мій чоловік поїхав (навіть не знаю як написати)... ну в нас, напевно, скоро буде поповнення....:girl_tender: собаче)))) Кароче, знайшли достойного кобеля)))))))

8. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А я відпочиваю:girl_claping:нарешті виспалася так як має бути,от сидю на Посиденьках з чайочком..Треба поприбирати ,але таааак ліньки..Але таки зараз зберу себе до купки і піду прибирати..

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а я просто б"ю байдики, ні по магазинах, ні взагалі хоч десь, бажання потикатися немає. Чоловік поприбирав я наварила гамцяти, сиджу балдію...

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я вже якась така змучена.Зранку всі дружно гонили, щоб встигнути на басейн, там насилу мама малого забрала, бо ревів білугою, не хотів йти, а ми ж перший раз тільки подивитись йшли, бо ще нічого не маєм, прийшлось екстренно звідти евакуюватись. Потім ми ще трохи поіештались по тій сніговій каші, Сашка конче хотів на руки, то ми його потрохи дурили, щоб сам йшов. А потім я пішла на Шувар в пошуках великого гарного глиняного горшка під свої квіточки. В результаті купила аж 2, ледве дотащила. Ще й получила виговор від чоловіка, мол, дорого....Весь настрій мені зіпсував, задоволення тепер від тих горшків 0,0%, відчуваю себе препаскудно. І то він все так себе поводить, коли я притарабаню якийсь новий горшок...ну не люблю я пластмаси!:girl_feminist:

11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Поприбирала,наварила,сходила на манік"юр,вклала малого,йду мити голову і збиратись на святкування:girl_curtsey:.(правда погода не сприяє вилазці будь-куди,але то таке,прорвемся:girl_cool:)

12. kati

kati Well-Known Member

Я з самого ранку всала з жахливо важкою головою...як завжди в мене на таку погоду падає тиск ....але пішли в театр з малим, потім сімейний обід в центрі.,то трішки відклигала, прийщли додому завалилась з сашлю спати на 2 години, і от тепер взагалі хожу як зомбі.....Гріла сашці какао, то поставила повну каструльку молока замість полочики в холодилдьнику мимо....вся кухня була залита молоком, ужяс... і шо то далі робити. настрою кудись валандатись нема зовсім, вдома гнити теж не хочеться.....

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я зранку погнала платити комунальні, потім до учениці на 2 години (через мій розклад доводиться два предмети вчити в один день), потім з форумчаночокою здбилась, потім з коліжанкою (вона мені подарунок завинила на ДН, то витягла нині прошвирнутись по магазинах), потім посиділи в кафе 1, і тепер я вдома - Коханий гарнюньо попилисосив, і значно полегшив цим мені час, сили і голову))) зараз вчитимуся, бо завтра йду на ДН до коліжанки (дякую La Esposa за подарунок для неї!)

14. Уляночка

почаювали-приніс Юрко тортик на завтрашнє свято, але ми не витримали - кожен по кусочку бісквітика з полуницею і чорницею...просто смакота...Надійка, дякуємо...ти - чарівниця...:girl_in_love:

15. mamatu

mamatu Well-Known Member

Я сьогодні себе чудово маю! У мене супер драйвовий та гарний день: та танцях добре потренувались, з подругою побачилась, випадково заскочила до реалізатора - виявилось, що шапочка продалась. Купила малим яблучок та волоських горішків. Вдома вклала малого, а сама давай "дєла делать" :girl_crazy: і нишком на посиденьки...

16. kati

kati Well-Known Member

а що за свято завтра?:girl_in_dreams::girl_in_dreams:

17. La esposa

La esposa Moderator

Я кухню помила :girl_claping::girl_claping::girl_claping: потім чоловік насварив, чого взагалі з ліжка вилазила, але намагатимусь ще згрубша в хаті позбирати (чисто і так не вийде, бо з тими ремонтами в хаті великий склад)

тепер треба заставити себе щось з"їсти (і хто придумав таблетки після їди пити???), і можна спати :)

18. irushka

irushka Well-Known Member

А в нас так гарно почався день: з малою в театр сходили, потім на виставку Гапчинської, мала така задоволена була і я разом з нею. А приїхали додому, то посварилась з мамою до сліз, з подружкою якісь непорозуміння на пустому місці, сестра вже 2 тижні зі мною не говорить, чоловіка нема вдома, нема кому пожалітись... Так зле. У вас буває таке, що біля вас купа людей, а ви почуваєтесь самотньою?

19. Уляночка

мама і мама прийдуть привітати зятя і сина:girl_in_dreams:Юркові 31 було

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я маюся чудово! Зранку нарешті вибралась на базар де накупила свіжої телятинки і язика, швидко це все приготувала і вибралась з подругою в солярій, потім на манікюр. Потім домовились ще з двома однокласницями на каву і зробили собі міні-дівчачник:girl_tender:
    Так класно посиділи,полялакали, бо всі вдало лишили діток з татами!!! Хочу ще!!!

Статус теми:
Закрита.