Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dana K

Dana K Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Я, чомусь, змогла себе переконати, що цього року мене чекає сюрприз на день закоханих... і отримала таке розчарування:girl_devil: і як я так могла?...
    Потішило тільки те, що почула дуже для мене важливу фразу від коханого :girl_in_love:

Вже цілий тиждень я плачу... в тому плані, що, чомусь дуже багато речей останнім часом мене розчулюють, а найгірше те, що я тАААк легко тому піддаюся:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

Ну і врочистості трохи: починається новий етап святкувань (то називається, піст почався), їду до подруги на 25 років :girl_claping:, і ще в одної коліжанки день народження, а згодом в коханого і ще одне ДН. Гуляєм :girl_haha:

2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

В мене сьогодні "веселенька " нічка була:малий майже безперервно плакав і казав,що його колінка болять,то я йому їх масажувала аж до ранку.Зате в 6 год. ми мали приємний сюрприз,бо нарешті наш татко повернувся з відрядження,як завжди з купою подаруночків)))

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

А в мене не працював інтернет з четверга!
    Святкові вихідні теж не дуже вдались! В суботу сходила на базар, безрезультатно!
    В неділю ввечері пішли до церкви, а нашій церкві на Сихові, чомусь такий протяг, що навіть свічка не горіла жах!!! Нас з чоловіком потім півночі голови боліли!
    Після церкви, хотіли поїхати в якийсь ресторан, відсвяткувати день закоханих.... ага, захотіли! Всюди був такий аншлаг, що навіть не було як машиною під"їхати, а про вільні столики, навіть мова не йшла! Закінчилось свято сваркою за телевізор:girl_devil:

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

о, ми теж так місця ніде не могли найти! нічо, зате мали години три прогулянки, дуже задоволен, закупились у вопаку і в дома зробили запіканочки - і супер!

5. Hruska

Hruska Well-Known Member

Декілька днів була відсутня на ДП, тепер вже цілий день сижу і читаю все, що пропустила...(ну ви і скоро то все строчите :girl_crazy:)
    Мала полосу чорну, неприємний осад в серці...але то вже в "Жилетку" піду...
    Всіх рада бачити...Такі всі оптимістичні, веселі. Умммм.......:girl_in_love:

6. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

На мене "напала" хандра :girl_cray:, тепер моя найкраща подруга - це депресія :suicide:, щось все мені не так, як має бути, ще мій Данилко таке почав витворяти :girl_devil:.(може це криза 3-х років?) От сьогодні ідемо із заннять, (в нього тепер новий "коник" щось не по його то він падає на землю, демонстративно кричить, гірко плаче, але таки вимагає свого) ніс в руках кульку зроблену із снігу і загубив її по дорозі, почався крик, я йому пояснюю що зроблю йому нову, але ж ні :girl_cray: йому треба власне ту, котра загубилася і от я тільки відкрила рот, щоб щось пояснити як він тут як тут бах і вже в снігу. Я відійшла трохи (не підіймаю навмисне, бо як зрозуміє що то на мене діє, то буде шантажувати тим) але ж в нас "добрі" люди :tanksmile: ідуть і промовляють:-та підніміть його, та чого він мерзне в снігу, і чого то він такий вредний ? Я таки стою, ввічливо людям посміхаюся а в душі :sad:, таки йшов хлопчина з бабусею зі школи, і піднали моє чудо, то він всю дорогу тішився що його підняв хлопчик. Прийшла додомі "ні жива, ні мертва". Суцільна проза...

7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Мабуть, таки криза.:confused:
    В нас було точнісінько таке саме, і ми вже пережили 5 вікових криз.:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Терпіння вам зараз, витримки, не переживайте, то минеться.:girl_wink:

8. mamatu

mamatu Well-Known Member

До мене дійшла черга похворіти. :sad:
    Спочатку Маргаринчик, потім чоловік із синулькіним, а тепер і до мене дійшло. Завдяки порадам Комаровського (ттт) далі нежитю не іде, але все одно неприємно.

За те маю чисту відмазку за прогуляні курси сьогодні. :girl_blum:

Натомість накупила фурнітури та сиділа потім "ваяла" біжу. :girl_crazy:

9. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Вчора я була так неприємно вражена поведінкою свого чоловіка. що не можу відійти до сьогодні.Я пішла в другу кімнату,а чоловік лишився з дитиною і паралельно дивився телевізор, давши йому іграшку, в яку малий застромив пальчик.Замість того щоб заспокоїти і взяти на руки малого він запустив іграшку в стіну. так би мовити - це іграшка вина, в тому що дитина застромила пальчик і розплакалася, а не він, що не займався дитиною, а телевізором.
    Вчора було безрезультатно піднімати тему виховання і поведінки біля дитини, поговорю сьогодні, так як моя надія на батьківський інстикт вже втрачена, анпевне в моєму чоловіку це не закладено.

10. Halina

Halina Well-Known Member

Та не переживайте ви так, є у вашого чоловіка батьківський інстинкт. Все ж таки замітив і винного знайшов і емоції проявив. Просто коли чоловік і телевізор то кругом уже більш нічого не існує. Я читала дуже гарну статтю про те як телевізор в хаті повільно але руйнує сім"ю, то дала почитати свому чоловіку. От незнаю чи то стаття подіяла чи що але його відношення до телевізора змінилось.
    А от недавно телефонувала знайома і розповідала що вона доцю (8 місяців)посадила біля чоловіка на дивані (він дивився футбол), то дитя упало. Я їй порадила ту статтю дати чоловіку почитати може хоч задумається.

11. Nata

Nata Well-Known Member

Я вчора з малими на заняття ходила, Петро рибу намальовану крупою посипав, то весь цукор з"їв... Потім весь вечір мені розповідав, щоб я на наступний раз йому на англійську цукор з собою дала :):):)

12. Hruska

Hruska Well-Known Member

В мене сьогодні якийсь дурдом.
    Кинули мене "під танки" на роботі...а ти розхльобуйся!:girl_feminist:
    Не переношу я такого, якщо я помилилася, то буду нести відповідальність за свої помилки, але чужі - неа, не на ту попали!:girl_feminist:

13. kitka

kitka Well-Known Member

Сьогодні наш Ромчик фотографується для випускного альбому (4-й клас):girl_claping:. Роки летять, особливо як дитина піде до школи. А ніби вчора тільки вела його за руку в перший клас з букетом, більшим за нього:girl_in_dreams:.

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Настрій чудовий. в обід з"їздила до подруги, якої сто років не бачила. так її люблю, шкода що виходить рідко спілкуватись. Погода на дворі неймовірна!!!!

15. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Сама з себе сміюся, що така "цікава Варвара". Сьогодні з подругою і дітьми гуляємо біля цирку і тут дивимося, приїхав величезний автобус, дівчата біля нього бігають, верещать а то виявляється приїхали учасники "Фабрики зірок 3" у них сьогодні в цирку 2 концерти. Щоб Ви подумали, то треба було бачити як ми з подружкою (діти на руках) через ті кучугури снігу гнали до автобуса :lol: і воно нам треба було, (концерти "Фабрики зірок 3" дивилася але не фанатіла) стоїмо разом з тими фанатами, і "ржемо" самі з себе, а я головне Данилкові нібито показую великий білий автобус, буцімто я не на фабрикантів дивлюся :xaxa:. Одним словом настрій підняла сама собі, досі не можу відійти, як згадую як ми "гнали" за автобусом.

Останнє редагування: 17 Лютий 2010
  16. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А в мене в чоловіка сьогодні день варення!
    Тішуся, намила голову, зараз буду манікюритися, малюватися. до ресто збиратися:)

А зранку ледь не посивіла. Малий подавився, почав задихатися, синіти. В таких ситуаціях я навчилася волю в кулак і без паніки, швидко малого врятувала, а потім розревілася, як та бурьонка і руки-ноги ще довго тряслися.

17. Natinka

Natinka New Member

Сижу на роботі, п’ю чайок з тортиком. Але хочу вже додому, до малечі...

18. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Два дні на роботі армагедец.Відбула 12 годин пекла,прийшла додому,годин відстояла біля плити,вже не хочу нічого і нікого бачити...5 хв. попосиденькаю і фейсом в пАстель...Підйом в 4-45.

19. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

Я так сегодня ноги промочила, ой боюсь заболею...

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а в мене вже сили нема і нервів... ну через день напруги нема! ну де ж таке видано?! ЗИМА НАДВОРІ, не можуть поремонтувати так, щоб хоча б на ці місяці працювало?! і ні до кого не звернешся, бо телефон не працює.... а хто компенсувати потім ремонти техніки, якщо що полетить????
    от приходиш з пар ледве жива (до 19.30 пари, поки доповзу до хати виходить 20.30), а тут ще й таке....

Статус теми:
Закрита.