Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Прийшла на роботу, зробила ранішню роботу, п"ю чай. так погано мені, мабуть застуда чіпляється.
    А тиждень тільки починається!!

2. Gala

Gala Well-Known Member

А ми вчора святкували мій і мого брата(ми двійнята)Д Народження.Дуже гарно його провели з найріднішими нам людьми і друзями(фотки виставлю пізніше).
    І ще прікол був... вчора як прийшли з ресторану,то мій чоловік прийшов і одразу пішов спати і закрив вхідні двері,думаючи що я вдома(я пішла ще на 10 хв до мами,живем на одному подвір"ї)Стукання у двері і дзвінки по телефону нічого не дали,мусіла в 2 год.ночі лізти через стрих до хати:girl_crazy:,бо мій чоловік міцно спав.З просоння кричу йому вже о 3 год ночі щоб поклав мені драбину щоб я злізла:girl_crazy:Забилам би.

3. natka75

natka75 Well-Known Member

я теж сиджу на роботі в "гордом одіночєствє",з одного боку скукота, нема з ким словом перекинутися, а з другого боку - ДП - ДП - ДП і ховатися не тре.....

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Так..відправила Любіка в садочок після 10-денної перерви..заклала 2 прання, поснідала..маю сьогодні 2 заняття - важкий день...ще й так голова розколюється...тискоміра не маю..розбили...а, можливо, голова від насмарку болить...надоїв....

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

погуляла вчора на весіллі- тіло болить, ноги відпадають, голова як барабан...ох не люблю я наступних днів після забав та ще й на роботі коли шеф сидить прям перед тобою....

6. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Після вчорашньої роботи на виборчій дільниці почуваюсь так,ніби мене всю ніч били ногами.:girl_devil:
    Вчора фізичної втоми,як такої не було.Більше моральна.А вночі прокинулась від того,що всі м"язи болять.:girl_haha:
    На роботі - ходячий тормоз,по 2 рази перепитую.Але +,що ми всі вчора були на виборах і сьогодні розуміємо стан один одного.:girl_in_dreams:

7. poputochka

poputochka Well-Known Member

Мала почала активно повзати, і нашого тата трафив наш страшний килим, то в суботу поїхали, і в першому ж лотку на Південнному купили новий. Привезли...Почали знімати старий,і як побачили, що робиться...Цілу суботу драїли те,що від паркету залишилось,потім ще їздили по магазинам,купляли підкладку під той килим,потім совали меблі і робили генеральне прибирання вітальні,лише ввечері його постелили. Подивилась я, килим гарний, але якось не дуже під все в кімнаті підходить (а підбирали під колір,спочатку в неті,потім вживу).
    Тепер вже другий день сиджу в інтернеті,і вибираю нову стінку і штори:girl_haha:
    Виберу, і буду гроші збирати...
    А ламінат в вітальні тепер наш тато ставити відмовляється, бо ж килим купили:girl_bye:

8. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я вчора іграшку зробила для Леді Опіум! А нині вже встигла з бабцею пройтися, ножі віднести наточити і вже навіть їх забрала! а взагалі гарний нині день, гарна погода і купу справ!

Останнє редагування: 8 Лютий 2010
  9. Halina

Halina Well-Known Member

Після тиждня хвороби вийшла я на роботу сьогодні. Але щось не дуже добре себе почуваю і ще всі на роботі теж хворобливі.
    А роботи наскладали мені на столі. Як я все то встигну зробити????

10. kati

kati Well-Known Member

Сидимо в хаті, в Сані ангіна:girl_cray:, плакала моя перукарня цього тижня, похід за подарунками на валенитна...ще й на вихідні маю день народження подруги, сподіваюсь відклигаєм до того часу...
    В хаті скучно:girl_mad:, їсти варити лінь, прибирати ще більша лінь...отак валяємось на перинах, байдикуємо.

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А ви валентинки робіть - буде подарунок ручної роботи :girl_smile:
    А мене щось закладає, напевно буду хвора, а ми в четвер на лижі збирались, хотіла брати відпустку,а так бачу що візьму лікарнянє :girl_sad::girl_cray:

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

що то за віруси! ану налаштуйтесь на позитив і одужуйте/ не хворійте!
    то я так, бо щойно з вулиці, там такий морозець файний, щоки аж пашать. (прогулялась з братовою і племінником,насичуюсь киснем)

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

А кумася-тітонька не хоче посидіти з дитятком ?

Щось моя Юстька надумала хворіти-нежить вже має,а тепер каже,що оченятка печуть.Тільки, коньюктивіту, нам і не вистарчало :girl_cray:.
    А ще, Юстинка, сьогодні ,в черговий раз загубила пластинку,600 гривень на вітер:girl_sad:.

14. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Люди добрi, якби ви знали скiльки талановитих людей живе в Америцi. Я коли жила в Українi i думала що я дуже талановита i далеко пiду, навiть не пiдозрiвала якi таланти бувають, здається у кожної 5ї людини. Менi чогось так якось смiшно стає з власних, як же це слово, натхнень (aspirations), якi я мала колись у Львовi. Правда я не мала iлюзiй щодо скiльки роботи треба вкласти, i багато iншого щоб чогось досягти. Але, тут... мало того що до роботи i багато iншого, треба змагатись з несамовитим талантом. Добре що я всетаки пiшла вчитись в унiверситет, i продовжую реалiзовувати свою iншу мрiю. Ех...
    П.С. я так роздумую пiд час перегляду Мiс Америка (де дiвчата нажаль не є найкрасивiшi i не найфiгуровiшi, але дуже талановитi).

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Яка ти молодчинка. А я так і не наважилась, тобто мене всі відговорили бо з того грошей нема.

16. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ще б трошки i я б теж забула за свої мрiї. Добре що вчасно спохватилась. Але ти, Марусю, всеодно ще можеш знайти якесь приємне для себе заняття. Може це не #1 у твому списку, а #2 чи #3, але всеодно лiпше нiж просто тупо ходити на роботу i вiдсиджувати положенi години.

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Вони не розуміються, і ти то знаєш. А відмовили, бо ти їм на це дозволила. :beee:

18. Halina

Halina Well-Known Member

Прочитала цікаву пропозицію про здачу квартири, подзвонила. От мені так по телефону розрекламували і так між іншим сказали що там така ситуація що в сусідній кімнаті бабуська така мила і гарна живе. От я і пішла дивитись....про це краще не розповідати...
    А по дорозі зайшла в Скриню і купила чай в пакетиках. І от маленька радість на кожному пакетику на анг. і рос. мові вислови цікаві.

19. Olma

Olma Well-Known Member

А на кого Ви вчитесь, якщо не секрет?;)

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

в мене нині перший день другого семестру... розкладу ще нема (організація в нас ще та), але дві лекції були... англійською мовою.... мені сподобалось)) наразі, хоча семестр короткий, а матеріал річний((...

Статус теми:
Закрита.