Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ann

Ann New Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А в нас нині сліз повна хата. Настуня захворіла. А в неї завтра день народження. Коліжанок зі школи запросила. Все відмінили. А ми так готувалися((((

2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я стільки собі всього напланувала зробити і нічого не встигла, щось з масьою товклися до обіду - і ні спереду, ні позаду. Ще й голова почала дико боліти-таки гряде похолодання, рятуюсь кавою і ДП:)
    Тільки но ми виздоровіли і починаються морози сильні, скільки ми ще в хаті сидітимемо?

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Оля,якщо і буде,то ненадовго.лютневі морози-короткі і не такі тріскучі як січневі..весна ж скоро!!!![​IMG]

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я сходила в перукарню - так гарно мене підстригли і уклали волосся! А ще накупила печенька різного, наїлась, напилась і сиджу як удав, що проковтнув порося, на ДП :)

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а я якась як прибита ПМС, треба прибрати,піти на манікюр, педикюр-завтра йдем на весілля, в хаті бардак, і я так хочу спати, точно буде зміна погоди

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

7. Gala

Gala Well-Known Member

У мене сьогодні потрійна врочистість:girl_curtsey:У мене і мого брата ювілейчиктрицяточка стукнула:girl_flirt::girl_claping:А у мої Сяньки іменини:girl_in_love:святкуємо сьогодні і завтра,бо в один день не виходить

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Вже майже п'ята година, а я лишень видраяла ванну, але зато гарно.Усьо блистить, а я щось втомилася. Ще хочу сьогодні спекти яблучні вуста за рецептом від Дани. Дуже вже люблю печені яблука :girl_in_love: І салатик ще буду робити,за рецептом від bora.:girl_smile: А прибирати щось вже й не хочеться...:girl_sad:

10. Ann

Ann New Member

Ми доробляємо салатик Тигрик і надувати шаріки будемо до завтрішнього дня народження донечки))))

11. zetta

zetta Well-Known Member

Не ну я не можу жити спокiйно, (( зламала чужий комп.

12. La esposa

La esposa Moderator

...фух... наробилася, аж очі болять від того компа, посмажила відбивні... впала, посиденькаюсь :)

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

наприбиралась, напрасувалась (цілу гору ...хух...змучилась), перебрала одяг (придатного зараз для носіння мало),але маю кілька обновок щоправда більш весняних, а ще було файне чаювання-кавування в світі каві:) читати в іншій послідовності:)

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я шлангую потихеньку... В мене сьогодні стільки всього - щойно зібрала і випровадила дитину на лижну школу, потім хрестини, маю привести себе до порядку, вибори. І в будь-який момент можуть викликати на роботу. А я сиджу на посиденьках, пью каву, і нічого не роблю...

15. Тетянка

а в мене голова тріщить і мені недобре - так вчора гарно посвяткували зустріч однокласників, так ні, моя душа вимагала продовження , я підбила ще 5 чоловік на дискотеку...І понеслось....Прийшла додому в 4 ранку, і тепер мені тааак зле від тих всіх коктейлів

16. natka75

natka75 Well-Known Member

прямо як в пісеньці : я на солнышко гляжу, всё лежу- и лежу...
    Ми вже всі поснідали....Чоловік пішов на іншу дільницю, там свекруха пішла вже з його запрошенням на вибори йому на зустріч.....батьки вже проголосували, ще ми з малюком підемо зараз, бо в обід їдемо до Львова.

17. kati

kati Well-Known Member

мала купа планів на сьогоднішній день...і все коту під хвіст, Сашка встав з температурою:girl_cray:...будем сидіти вхаті цілий день і байдикувати

18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Волевиявилася:) і як камінь з плечей впав:),бо минулого разу не ходила голосувати і потім картала себе за то....спакувала чоловікові сумку,бо їде у відрядження (сподіваюсь,що хоч до мого ДН повернеться),вклала малого спати,зайшла в політичні гілочки та на сайт ЦВК (краще б не заходила),налила собі трошки домашнього вина,взяла мандаринку і цікаву книжку,буду пробувати абстрагуватися від того всього:)))

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я теж проголосувала, а так то вже другий день ноги болять.... зараз погамаю і буду робити щось корисне іграшку для Леді Опіум

20. Тетянка

а мене кожен м"яз, кожна кісточка, все тіло таак болить - наслідки суботньої гулянки, бо вчора день - коту під хвіст - совалась по хаті як муха прибита, потім поїхала додому. Єдиний позитив - мій Сашка так конкретно приодівся - вчора весь вечір мірявся, сміявся сам до себе в дзеркало і казав, який він "красивий-красивий", не хотів знімати одежку потім...Сьогодні чуть не заснула в маршрутці зранку - очі злипаються просто-таки..робота мене не береться зовсім...

Статус теми:
Закрита.