Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. popelushka

popelushka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Сьогодні в мене одна проза- екзамен, до якого часткового готова і залік. Вчора вчила цілий вечір, а в голову зовсім та наука не лізла, такий нудний і з такими "премудрими" словами предмет, і нащо він обліковцям? Наробила шпаргалок, знаю, що не спишу... я завжди така чесна, що коли діло доходить до списування, так червонію, що мене зразу "викривають":sad:

2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Від четверга небуло і-нету..зовсім....4 дні без ДП і мій чоловік остаточно впевнився,що я ДП-манка,казав,що коли я не на ДП,то ше гірше,ніж коли в мене ПМС))))))))

3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Більше тижня провалялась на Топольній, сьогодні вже виписали, і нарешті я вдома :girl_in_love: Хоча вдома скучно, а в палаті було весело :girl_crazy:
    Ой дівки, бережіть себе, а то всі ми гонорові і самовпевнені поки здорові :girl_cool:
    А задумуємось опосля :girl_crazy:

4. Dana K

Dana K Well-Known Member

... а мені, певне, в жилетку треба...
    якась зимова хандра:girl_sad:. Не можу (не хочу) нічого робити... навіть їсти не хочу вже кілька днів..Якийсь такий дуже дивний настрій, точніше його відсутність:girl_devil:

От думаю, то від того, що я не маю роботи (не можу її знайти) чи ві того, що з коліжанками ніяк зустрітись не можемо?...
    а найгірше з того, що гаю час тут на ДП, замість того, щоб йти на кухню....:girl_mad:

5. Gala

Gala Well-Known Member

А у мене 10 днів не було нету.Сьогодні включили,от сиджу і їм якусь промерзлу гранату(от викупила) і вас читаю.

6. Ірена

Ірена Well-Known Member

якась зимова хандра... треба певно, щоб свята закінчувалися, а весна починалася:girl_haha:
    чоловік все у роз"їздах, і мені таак нудно...

7. irushka

irushka Well-Known Member

:girl_sad: А чому довелось лежати? Ця лікарня викликає в мене такий жах!
    Надіюсь, що у вас вже все добре!

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я практично 3 дні без нету!!! повернулись з села, чоловікові з татом вдалось закриття полювання, тому приїхали після обіду, день пропав. (скоро в темі що готуєте буде зайчик в вині з родзинками) Завтра хочу поприбирати, щось смачненьке зварнягати(як не встигну то куплю)бо в гості чекаю давню хорошу подругу, а до того часу маю забрати заброньований бандаж, написати заяву в податкову, ще раз переглянути що дадати до весільного відео (бо фільму на 1,20 хв мені замало!!!) коли то встигну не знаю, зважаючи на втому від невиспаної ночі і переїзду, а ще бажанням перечитати все, що відбулось на посиденьках за час моєї відсутності...ще навіть сумки не розпакувала...не можу від компа відійти

9. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я нині з самого ранечка на ногах... весь день по різних кінцях львова... як на урок їхала, то в маршрутці заснула... (з центру на сихів 1,5 години!!!)... так прийшла щойно додому і сюрприз, який стає буденністю - напруги нема... в хаті знов зимно, і буде ще холодніше, бо котел не працює при такій напрузі... телефону,мікрохвильовки,холодильник, - ніц не працює... знущаються?? на вулиці ж мороз!! в енерго трубки не піднімають...

10. Dana K

Dana K Well-Known Member

Хм... я все-таки змусила себе "перелізти" від компа до плитки, і зготувала коханому їсти... шкода тільки, що те, на що я потратила стільки часу, вже "знищено":8: завтра знову в бій з плиткою і продуктами:girl_cool:
    ну, але мені прийшла карточка на знижку в Японій хаті. і посилочка, яку йду завтра забирати... ніби хадра йде геть :girl_bye2:

11. Consuelo

урра! Коханий подзвонив в гарячу лінію і в нас є світло!!!
    тепер, поки Його нема, дороблюю другу сову))

12. Nata

Nata Well-Known Member

А ми вчора на хрестини їздили. Тепер маємо ще одну донечку :) Красунечка наша, чоловікова похресниця :) І так мені тепло, радісно на душі, своїх хлопців маємо, а похресниці у нас тільки дівчата :)

13. Макарена

Макарена Well-Known Member

Ну тепер точно дівчинка буде!:girl_smile:

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я з Сашкою вже 2 години бавлюсь в "Рукавичку" - він мишка, а я жабка. По ходу гри у нашу "рукавичку" набивається море звірів ,всі машинки....І всім нема де жити , а надворі так холодно-холодно....І кожна тваринка каже, що буде чемна, то Сашка0мишка всіх пускає:girl_haha:. Зараз естафету перейняла бабуся, вона у нас лисичка, а наш тато-зайчик ще на роботі сидить:girl_devil::girl_sad:

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, наш стрийський бабак все таки злякався своєї тіні і заліг знову в барлогу.
    які у Львові прогнози? :girl_crazy:

16. Consuelo

а я тіки поснідала))
    зараз доробляти відкритку для коліжанки, совам пришию брелочки і знайшла манюнькі бусинки-сердечка, думаю збоку на животики пришити...
    потім трошки спробую застосувати свої економічні знання в роботі Коханого і мабуть поприбираю...

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Цього року львівський бабак прогнозуватимуть весну на Стрітення :)))

18. Nata

Nata Well-Known Member

Та... буде видно :) Всі зауважили, що нашому таткові дуже рожеве пасує :):):)
    Я нині малого з заняття скорше забрала. Почав кашляти, засопливився, ліг на мене і нічого не хотів з дітками робити. Мені треба платити раз через два так як ми ходимо :) То проспимо, то настрою не маємо... Додому ледве дійшли з ним, на руки просився, а я боюся його тягати :sad: Заснув. Певно вже і до меншого наші болячки добралися :sad:

19. zetta

zetta Well-Known Member

Сказала шеф-повару що йду з роботи, за якийсь час дивлюсь несе засервірований чай, з десертами. Чізкейк з сиру Філадельфія(з ліва) і шоколадний пиріг(зправа) ....посиділи почаювали...дивлюсь Тірамісу несе ))) отак врочисте звільнення з роботи ) [​IMG]

Останнє редагування: 2 Лютий 2010
  20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

щойно закінчилось кількагодинне чаювання з старою-доброю подругою, настрій позитивний, добре ,коли є добрі люди і дарма,що бачишся з ними рідко:)
    з прози-поприбирала сьогодні...чим зайняти себе далі думаю...покищо Посиденьки:)

Статус теми:
Закрита.