Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Ой, мене сьогодні так болять ноги......жах......А вчора було класно.В найкращої подруги було ДН.:girl_in_love: Давно ми так не веселились!!!!!!!!!!:girl_haha: Танцювали кожен танець,музикантам не дозволяли відпочивати...:radist:....Класно було!!!!!Відірвались на повну!!!!!!!!!Дуже!!!!!!! Тільки зараз страшно ноги болять :sad:

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ех, а я сьогодні ще раз переконалася, які ж у нас люди невиховані... Так мене шофер нашої маршрутки номер 13 довів, що буду таки писати якусь заяву-скаргу, записала номер телефону ще одної жінки, яка була при тому. От Ситуація- прийшли ми на останню зупинку маршрутки. Стоїть вона собі збоку, а люди в черзі збираються.. Стоїмо...15 хв.. І він собі стоїть, ну питається, чого не під'їхати, впустити нас і далі собі стояти, якщо в нього розклад, мороз надворі дикий, холодно стояти на місці жахливо. Пішов мій хлопець до нього спитати , чому так, він сказав, що ще має бути перед ним одна маршрутка... Ага .. пройшло ще 10- хв. він під'їжджає...Пасажири заходять, звичайно обурені, мене то просто так вивело, що я йому ті гроші кинула, а не дала. Ну обідно, що відношення як не до людей... Ще одна жінка трохи йому виписала, а він на то розкричався-Все, забирайтеся звідси всі, в мене пічка не працює, я не їду... Ми йому кажемо-хто ви такі, начальник, чи як? Ваша робота їхати, люди заплатили, а він далі своє. Ми б поїхали, якби ВСІ зайшли, сіли і сказали, що не вийдуть,але отакі в нас люди-мишки сірі, так і президента обираємо, ніхто нічого не сказав йому, тільки ми і та одна жінка його на місце ставили, але він сказав, добре не виходите, їдемо в гараж разом.. Отак ми вийти мусіли, гроші він повернув, номер я записала, годину теж, буду завтра щось думати...Обідно до сліз, що в нас такий хаос і безлад. Це ж його робота, а він отак легко, так ще й по-хамськи взяв і з'їхав з маршруту... І нічого йому за то не буде... І люди всі мовчали... Обурені, так, потім були, але йому дуже там ніхто нічого не казав... Отак буде в нас Юлька і ніхто протестувати не буде, чи Янукович-те саме... Навіть як хтось один протестує, жодна особа не підтримає того активіста і він ще лишиться винен...:girl_sad:

3. Orman

Orman Модератор-бомба

дуже довгий день сьогодні. Люблю довгі дні :girl_smile:
    Раненько сходили до церкви (поки дійшли то в мене волосся інеєм покрилося), так гарно було надворі...

Вдома з чоловіком поспілкувалася, повишивала, почитала ... Добре!

4. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

В котре переконуюсь,що людина планує,а Бог керує.Так гарно спокійно пройшов день.Думаю,поки є можливість ляжу спати раніше.Ага,хтілась би!:girl_haha:Пішла у ванну на вечірній моціон,включила водичку,а вона не спускається.:girl_devil:Дістала,ту помпочку для пробивання(чесно,забула,як називається) і ......застрягла у ванній на 2 години.Я туда,а вона назад.Ванна вся брудна,чорна,а вода не вертається.Як на зло,чоловік на роботі,мама заснула.:girl_flag_of_truce:Промучалась годину сама,але прийлось розбудити маму.З нею ще годину помучались.
    І,не пройшло і пів року,:girl_haha:я покупалась,вимила ванну і ......сон перейшов.:girl_bye:
    Сиджу читаю ДП,і сміх крізь сльози.Завтра з раненька на роботу.:girl_wink:

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вранці поїхала з батьками на дачу, проїхались справді зимовим лісом-краса,як в казці:)
    потім їхали грати до знайомого в Покер, поки половина компанії закуповувалась провіантом, ми з чоловіком забігли в Інтерсіті і купили йому курточку з знижкою 70%, ггг я щаслива, весело посиділи, пограли (мені щастило!:)) як розвозили всіх по домам, то заїхали в Метро щоб купити все для суші, но не тут то було:sad: крім соєвого соусу і рису нічого там не було:sad:
    зараз чай з мятою і в ліжко, файний день

6. odree

odree Well-Known Member

я вас вітаю. а я он збиралася зайти в тему Бачилися і відзвітувати, що зустрілися з вами в інтерсіті :) я діток вивозила побіситися, бо їм вже дах рвало вдома, то ми хоч годинку собі прогулялися магазинами

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Нарешті ця неділя скінчилась..думала ні кінця ні краю..з 8 ранку до 10 вечора на кухні..то самоубійство. Якби ще готувала щось по-большому..а то по мелочі,для хати...зла капец..і де різниця чи неділя чи вівторок????

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

9. odree

odree Well-Known Member

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а ми погуляли на весіллі. Класно так погуляли, аж підкладку на спідниці подерла)))))))сьогодні взяла відгул-відісплюсь

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

ой і морозець :)
    красота, у Стрию 25 :) Настюха валяється в ліжку, тільки очка відкрила, тішиться,що не йде в садок.
    щось мені зовсім не хотілось тягнути дитину в 8 ранку нікуди..... правда морози обіцяють затяжні......
    на вихідних мама Женя загуляла, сьогодні з мальотою день проведу.
    а сонечко то яке!!!! спеціально сиджу так,щоб на личко свтило, набираюсь його "тепла".
    гарний понеділок, спокійний, соняшний, морозний :)

12. irushka

irushka Well-Known Member

А ми таки встали рано, ледь малу збудили, одягнулись, малу закутали по самі очі, вийшли надвір, а машина не заводиться, масло витекло.... А Катька до хати не налаштована йти, то чоловік її на санках з гірки возив. Певно сусіди думали, що ми якісь вар`яти, дитину в 8 годині в 25-градусний мороз на санках катали... Але Катьку ледве зі двору до хати затягнули.

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

От і закінчилась моя відпустка тижнева, вже на роботі!так тяжко було рано встати!!але хоч відпочила цього тижня, поставили вже на квартирі нашій всю сантехніку і крани! залишилась мебля і щоб включили газ на кухні і можна переїжджати!!!!!

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я сьогодні дома, на роботу не пішла - бо щось чисто горло заклало і насмарк страшний...голова розколюється...А такі плани на сьогодні були! Еххх.....Іменини ще такі "веселі" не були

15. Hruska

Hruska Well-Known Member

Які ви молодці...:)
    Ще зовсім трошечки залишилося, розкажете, як заселення пройшло - БУДУ ЗА ВАС ЩИРО РАДІТИ...:)

16. Nata

Nata Well-Known Member

Холодно, а мої діти морозива просять :) Вчора старший відмовився гуляти (вийшов на вулицю і втік назад), сьогодні навіть не пропоную :) Може хтось прийде щоб посидіти з ним, то ми з меншим вигуляємося. Чоловік якось завівся, поїхав машиною на роботу, а я сиджу і переживаю як він ввечері заведеться :)

17. Oriana

Oriana Well-Known Member

Мамуся казала, що в них на тернопільщині такі морозища, що школи позакривали... Половина студентів ВУЗів не приїхала, бо автобуси не ходять. Зранку голова боліла. Випила міцюіщого чаю з меліси, і тепер не болить!:) Чоловік на виклику, а я сидю дома й малюю свій весільний портрет:) А ще стільки Танюшок привітала!!! І що то на світі так багато Тань?!. ( пригадався випадок - якось зібралося нас, пару коліжанок в коло, і щось активно обсуждали, а один друг зауважив, що нас було 7-меро і всі... Тані!!!:))

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я ще паралельно оюдзвонюю всіх однокласників - організовую зустріч випускників (чомусь основним масовиком-затєйніком получилась я), бо вже 10 років, а ми жодного разу не збирались, чогось так доля рознесла всізх по різних містах...Яка то марудна справа! Одному той день не підходить, другому інший...Зал вже 3 раз міняю - попробуй всім догодити, і ощб не дорого, і гарно, і потанцювати було де...Та ще й ймовірніст ьвесілля у закладі дуже ускладнює пошуки...ніколи не думала, що цим прийдеться займатис мені - н елюблю я такої роботи...От кажуть, не зарікайся...Певно настільки вже самій хотілось всіх побачити, що сама добровільно взялась за це...

19. Nata

Nata Well-Known Member

Вчора тітка дзвонила, мінус 26 вдень, водогін замерз, сидять без води :) Школи справді закрили, але нині останній день реєстрації на тестування, всі 11 класи всеодно посунулися до школи :):):)
    А сусідка моя вчора з села повернулася, казала, що у них мінус 30 було. Зима.

20. Волошка

Волошка Well-Known Member

Як ся маємо? Щоб не гірше, але можна й краще. Всередині все пече. І перед очима пелена. І нічого не хочеться. Таке буває. І у мене, як і мільйонів дівчат, це через якогось хлопця.

Статус теми:
Закрита.