Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

ага з тої опери:xaxa::xaxa::xaxa: їдемо 13 вересня в роддом,бо почались схватки вночі,але зранку припинились....ідемо і тут рапотм чоловік каже....слухай може потрпи до завтра,сьогодні ж :no:13....:xaxa::xaxa::xaxa:sad:причому то серьозно)

ну я чемно потрпіла:xaxa:народила 14

• Подобається Подобається x 22
  2. Мартуся

Мартуся Well-Known Member

Я на такі речі намагаюсь не звертати уваги. Хоча обовязково хтось згадає якусь прикмету, яка буде заважати щось зробити. Але, на мою думку, людина сама себе накручує на невдачу. Так не можна!:8:

• Подобається Подобається x 5
  3. Женічка

Женічка Well-Known Member

щойно позвонив дом телефон.
    я відповіла, тітонока-комп"ютер повдомила, що мені надійшло текстове повідомлення, а далі(в НОКІА є така функція, коли страшний голос читає вголос твоє повідомлення) щось воно мені там прочитало.
    ну, наостанок повідомило мені номер, з якого смс було надіслано.
    я так зраділа, думаю от чоловік романтик, це певно сюрприз до дня валентина, бо подаруночка я ще не отримала.
    номер не знайомий, але звоню, думаю, перевірю.......
    а там якийсь чужий голос.......... певно мій домашній сплутали з чиїмось...... а я вже тут розмріялась, що мій коханий таким чином(хоч і трошки дивним) вирішив мені в коханні признатись:sad:

• Подобається Подобається x 23
  4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я он також нічого не дістала сьогодні. А вчора ввечір лягла і кажу йому, ти знаєш як б мені було приємно якби ти сам, без моїх тобі навіювань, нагадувань чи ще чогось купив мені саму просту, саму малюсіньку чеколядку. Просто сюрпризом. Але він не може, бо гординя не позволяє. Хоч і не святкую я це свято дня закоханих, але час від часу якусь приємну несподіванку не завадило б.
    Нині зранку таки зробив мені дві великі канапки до кави. Каву я собі зробила сама, але он канапку таки мені подали. Правда я не могла аж дві з*їсти, але за одну подякувала.

• Подобається Подобається x 20
  5. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я стала якась відлюдковата, сьогодні мала б зустрітися з колишніми колегами по роботі, але не пішла.Можливо це інстинкт самозбереження, компанія мала б бути досить величенька і обовязково хтось би найшовся з кашлем, бо зараз багато хто хворіє, а я дуже боюся щоб мені не завернуло моє горло.Другий раз мене молоко з медом наврядчи вилікує.
    Навіть чоловік мене переконував щоб я не сиділа вдома, а йшла спілкуватися,а мені настільки сильно подобається займатися домашніми справами або вишиванням що йти кудись себе просто заставляю.
    Вчора приходила подруга і сказала фразу:"Ірусь ти ж тепер домогосподарка".
    І чогось мене це зачіпило....

• Подобається Подобається x 16
  6. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Марусю, ми теж не святкуєм. І якби не телевізор, то б і не згадали, що за день.
    Зате я знаю, що кожну суботу і неділю зранку мене чекає кавуся з гріночками :clapping:

• Подобається Подобається x 6
  7. mamatu

mamatu Well-Known Member

Ми також не святкували Валентина, але чоловік таки подарував мені новий заварник (старий синок розбив і чай у каструльці запарювали). Сам зізнався6, що "по жлобські: і тобі подарунок, і в господадрство прибуток".
    А заварничок суперовий! Давно про такий мріяла.

• Подобається Подобається x 10
  8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

В нас сьогодні незвичайний день - Моєму Юркові нинька 30 стукнуло:clapping::clapping::clapping:..але святкування переноситься на неділю..а ще є і не дуже новини - невістку положили в лікарню з загрозою, а ще робили їм узо - 90%, що Любчик матиме кузена:)...і на 18.00 моя подруга записана до Корінця на узо, то знову перевірю, чи я зовсім не узидист..ніколи не вгадую...:8::8::8:

• Подобається Подобається x 15
  9. Kasia

Kasia Well-Known Member

Вітаю Улянко тебе, з уродинником!. Розкажи нам що нарихтувала у подарунок?

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

телевізор Sony BRAVIA.. ще 2 місяці тому купила, бо мала можливість значно дешевше взяти...ну і себе..красуню:xaxa:

• Подобається Подобається x 13
  11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

І в мене сьогодні такий файнючий передсвятковий настрій:rus:,чомусь більше люблю переддні,якихось радісних,святкових подій,ніж самі події:xaxa:

12. Megan

Megan Well-Known Member

І бантик рожевий собі зав"язати:xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  13. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а я шукаю квартиру - і нема на то ради
    всі оголошення в Вашому магазині прийнятні по ціні і з написом "без посередників" - надруковані від імені агенцій нерухомості
    всі телефони, по яким дзвонив чоловік - подані агенціями
    які вимагають аби їм заплатити як мінімум 250 грн - лише за те, щоб отримати телефони господарів квартир і ніхто не поверне гроші, якшо ми квартири не знайдемо
    а зїхати тре 28 числа

дівчата, якшо знаєте - хто здає квартиру не на 1 поверсі, з колонкою на гарячу воду з ціною до 1000 грн - напишіть, будь ласка, сюди або в ПП - буду дуже вдячною

• Подобається Подобається x 6
  14. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

вайвай...але твій муж вже дорослий:) Най буде здоровий і чемний...передай від мене цьом:xaxa:

15. Ная

Ная Well-Known Member

Я нині була в стоматолога і дуже тішуся,бо за всю вагітність і півтора майже років ГВ у мене не зіпсувся,як виявилося,жоден зуб:radist:. То для мене величезна радість,бо зуби були завжди найнайслабшим місцем в організмі. Наслухалася страшилок,що у годуючої мами зуби псуються і дуже переживала,навіть довго боялася піти на огляд,а то все,як виявляється,байки:)

• Подобається Подобається x 11
  16. Андріана

Андріана Well-Known Member

дуже рада за вас. а я от думала що це байки і зуби були в мене завжди здорові, а пішла минулого тижня до лікаря, а в мене :sad:багато дирок, навіть дирищ:suicide:, аж страшно тут озвучити кількість:shutup: і за зубами нормально доглядала і не маю на то пояснення, чому так різко зіпсувалися зуби:confused:

17. Nata

Nata Well-Known Member

А мені так треба до стоматолога, що капець. Чоловік каже, що за руку мене поведе (бо ходимо з ним до одного лікаря :))
    Дівчата, ви без знеболення лікуєте? Чи знеболюєте при ГВ?

• Подобається Подобається x 1
  18. Андріана

Андріана Well-Known Member

з обезболенням

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

сьогодні у моїх татуська і мамуськи срібне весілля!!!!!!!

• Подобається Подобається x 16
  20. Олюська

Олюська Well-Known Member

Я при ГВ чотири зуби вже полікувала зі знеболенням:). А ось при вагітності мій стоматолог відмовлявся колоти зеболювальне

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.