Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Вітрянка... Ярка вже як плямистий олень, точніше зелено-рожева жирафка :girl_wink:
    Я нарешті перемила всю кухню і заробила виробничу травму - на ногу
    полетіли баняки, тепер храмаю:girl_wink:
    І потрошки деградую - дзвонили по роботі, а я пять хвилин доганяла що від мене хочуть:girl_wink: вже чекаю понеділка, бо піду на роботу.
    Бавлюсь подарунком від чоловіка, але то швидше у вихвалялки.:girl_wink:

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А мене так вздуло.....Я наче бочечка. Це напевно наслідок свят))))

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Сиджу на роботі, але що робити нема..скоро додому, приготую вечерю, душ прийму і чекатиму коханого ... Урочистість - нові сережки:girl_spruce_up:

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а я думаю, як то добре що завтра п"ятниця, хоч висплюсь, в неділю йдем на весілля, і завтра мусю купити подарунок. Муж поїхав в Турку, а я сиджу і переживаю, дорога ж страшна, Як мені та зима вже набридла, ну літня я людина і що хоч робіть, люблю сонечко, тепло, зелену травичку, яскраво-одягнених людей а не таке як зараз.
    Другий день вже на дієті, об"їлась на роботі крекеру і мені зле...Вчора нарешті розібрали ялинку-на другий рік буде штучна, бо коврики і хату пилососили і чистили весь вечір...таке то

5. Hruska

Hruska Well-Known Member

Мені чомусь коли їду на роботу чи з роботи самі аварії по дорозі трапляютьсяються...:girl_sad:
    Люблю зиму але все ж таки, щось занадто нас позакидало...:girl_sad:
    Грильяжко, вибачайте...я Ваш пост побачила вже, коли свій виставила.
    П.С.: Все буде добре...:)

6. Котя

Котя Оптимістка :-)

О , я така сама, дуже люблю літо.
    А мене сьогодні порадовали , що підняли мені трошки зарплату.:girl_curtsey: Так приємно:girl_in_love:.

7. Hruska

Hruska Well-Known Member

Хе..ну звичайно, ще й як напевно!!!
    А чоловікові.....:)

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я сьогодні цілий день впевнена, що сьогодні середа, а виявляється - четвер! А я з піною доказувала, що середа:girl_in_dreams::girl_haha:, так класно, що звтра п"ятниця! Бо щось я запрацювалась...Сашка всюди за мною ходить нога в ногу, навіть у ванну/туалет мушу з ним..Ловить за ноги і все. Сьогодні 5 раз підряд читала казочку пр отрьох ведмедів і Машеньку. Вже алергія на неї, бо читаєм її щодня по кілька раз підряд. Перед тим хіт сезону була "Коза і 7 козенят".

9. дашулька

дашулька Well-Known Member

А ми з масею тільки сьогодні приїхали додому,в мами великі неприємності,тому довелось...а вдома ремонт повним ходом! драяла,драяла...по-моєму це не закінчиться ніколи! а ще,я дуже за вами скучила,навіть не думала,що мені так буде не вистачати ДП! стільки новин,напевно дочитаю завтра,бо спати так хочу,ух!

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я сьоні безкоштовно сходила в кіно, написала екзамен і зараз буду прибирати - готуватись до завтрашніх гостей

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

В нас були "Кіт у чоботях" напротязі 2 місяців і стільки ж "Білосніжка і 7 гномів".:girl_crazy:

12. Megan

Megan Well-Known Member

Сиджу працюю. Чоловік поїхав у відрадження (нарешті), і вихідні проведемо з синулькою вдвох - в теплому коцику і з гарними фільмами :girl_in_dreams:...

13. Jasmin

Jasmin :)

А ми завтра їдемо на весілля, аж на Закарпаття. Їде багато з моєї роботи. Але щось ніяк не можуть визначитися з годиною коли виїжджаємо, і т.д. І як мене то дратує:girl_mad: Я вже 3 рази міняла запис в перукарні, відповідно від години відправлення зі Львова:girl_mad:
    А так, то я сиджу на роботі і попиваю кавусю... роблю робочий вигляд, а сама сиджу тут:girl_cool:

14. Oriana

Oriana Well-Known Member

Я була на свята у своїх батьків. Гарно посвяткували, побачилася з коліжанками, яких не бачила з півроку. Прогулялася з чоловіком вулицями рідного міста. Така краса була! Ех, засніжене місто моє... Гарна цього року зима:girl_in_love: Заходили до церкви, у якій вінчалися (ностальгія...), набрали водички з святого джерела. Трохи подуріли на снігу:girl_haha: Порівняли львівські ціни з місцевими на одяг (велика різниця). Вчора їхали додомцю у Львів. Дорога була тяжка. Як так змучилася - 200 км. і 5 годин, то є щось... Приїхали на вокзал близько 21-ої години, а на вулиці - дубак! Добре, що на нас вже чекав сусід з машиною, а то би ми певно позаморожувалися:girl_crazy: На дорогах - каток. Машину заносило, але , дякувати богу, добре приїхали додому... А вдома тепленько, ліжечко і вечеря, приготована свекром. Красота!:girl_in_love:. Зараз коханий заробляє грошики, а я сидю в теплі, пю чайок, і читаю ДП!:girl_in_dreams:

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а в мене сьогодні такий скажений темп роботи , що на ДП тільки в обід і то на 5 хв., бо ще купу всього треба зробити саме сьогодні...(сьогодні ж не четвер, як мені думалось, а я вже все розпланувала собі на 2 дні, а їх то тільки 1!!!!!)

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А в мене сьогодні завершилася сесія... Нарешті!!!!:radist::radist::radist: Моєму щастю нема меж, здала сьогодні і спец і ще один екзамен, вийшло несподівано в один день, але зате тепер маю тиждень(мало звичайно...) канікул!!!! І сесія на відмінно! А я так переживала...

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в мене доходять останні хвилини робочого дня....:girl_claping:
    Я втомлена, мене болять плечі і дуже хочеться спати (наша Маргоша як по будильнику в сьомій стає!!! і мявчить). Тому скоренько в тепле ліжечко насолоджуватись коханим чоловіком, який поки що в дома (в понеділок на операцію:girl_cray:) і гарячим чаєм (без нього він не смакуватиме(((:)girl_cray:

18. natka75

natka75 Well-Known Member

19. Котя

Котя Оптимістка :-)

А я сьогодні цілий день хожу довольна як слонь, моя любима коліжанка вчора народила здорову гарнюню доцю:girl_claping:. Це вже четверта невістка для мого синулі:girl_cool:. Але що саме цікаве всі мої коліжанки (в тому числі і я) родять виключно зимою ,і виключно по четвергах:girl_haha:.

20. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Як там Каті і Сашуля?.... Будем надіятись що все пройшло добре!

Статус теми:
Закрита.