Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Halina

Halina Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Я уже зранку до стоматолога сходила. І так гарно що черг не було, що я ще в додачу попросила почистити мені зубки щіточкою з пастою. А потім на роботу, але прийшлось іти пішки. Та я така рада, так гарно іти по снігу і ще сніжинки падають на тебе і думки такі чисті і світлі...

2. Gala

Gala Well-Known Member

А я з жилетки плавно переходжу в прозу...жалілась недавно,що з ногою щось зробила,робила вчора ренген-все добре,підвернута,але тріщини нема,а ще заодно зробила ренген грудної клітки,бо кашляю довго,то хотіла впевнитись чи все гаразд зі мною-теж все добре.Тільки опромінена трошки після тих процедур,але нерви дорожчі.А ще в п"ятницю в чоловіка День Н-ня,а подарунок я ще не купила і не знаю як це зробити,бо нога все ще напухша і болить,а хочеться щось подарувати.бо щось останнім часом стосунки у нас натягнуті...

3. Dana K

Dana K Well-Known Member

Я нуджуся, бо коханий поїхав до Польщі...:girl_cray: а мені перед його від"їздом снився паршивий сон. От я тепер переживаю... страшно. я вже тепер боюсь лягати спати, як би ще щось не наснилось. Сиджу в інтернеті до пізньої ночі, а тоді прокинутись зранку не можу:girl_haha:

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я тут знайшла свою сестричку(кузину) Ми колись дуже тісно спілкувались, а потім вона поїхала працювати в інше місто. А зараз знайшлись на посиденьках!

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Жерти хочу відрамиииииииииииииии!!! Спати хочуууууууууууууууу... Настрій якийсь незрозумілий.:girl_sad:
    Ні, я не вагітна.:girl_crazy: Чесно.

6. Katrine

Katrine Member

в мене сьогодні такий завал на роботі, просто зашиваюсь... певно до ночі буду сидіти, щоб все встигнути... чи то я після свят розлінилась? а я планувала собі ввечері на манікюр сходити, наївна:girl_crazy:

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

повна проза....зараз знову заняття, потім Любчик прийде з садочку, знову день пройшов, а я не відпочила....хочу погуляти...мо заврта собі влаштую прогулянку з коліжанкою.....на сирник з чайочком.....

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

ню ню........

9. natorella

natorella Well-Known Member

глянув аватар - ржав(с)

10. Уляночка

і що то має означати????????? заздриш?

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

ясно. з якою це тик коліжанкою йдеш на сирник?
    а мене не берете:girl_cray:

12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Як я тебе розумію...
    Вчора ледве до хати доповзла, голова просто розвалювалася (чи то від роботи відвикла, чи погода мінялася, чи невиспана була, бо сиділа зі всіма до ночі, а потім зранку як на голову хвора зривалася). Чоловік зібрався на вилазку до когось комп рятувати, а малій наказав маму не чіпати і бути за старшу.
    Хоч я мало і не здохла тоді, але так приємно було! Ходить моє чудо на пальчиках, іграшки прибирає, кота приволокла, біля голови поклала, щоб лікував, перепиталася, чи мені її мультфільм не буде заважати і чи можна ненадовго світло увімкнути, посудомийку сама розвантажила і посуд заховала (неважно, що ми ще досі не всі баняки знайшли :) )... :girl_in_love: Росте дитина!
    Закінчилося все тим, що я десь біля сьомої вирубалась і з невеликими перервами проспала 12 годин. Думаєте, виспалась? Як би не так! :girl_haha:

13. Hruska

Hruska Well-Known Member

Класно вам хоч маєте коли хандрити....:girl_cray:
    Вчора гостей мали, сподобалося їм в нас то до 01:00 сиділи, а в мене ще ціла купа прибирання була запланована після Різдвяних гостей...:girl_cray:Лягли спати в 3-тій - я не виспана, а сьогодні ще маємо по-плану вже ми в гості йти...коханий дуже хоче:girl_cray:

14. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

ледве вклала малого спати-щось розійшовся на вечір,десь хвилин 30 назад-очюмєть,думала вже всю ніч ганяти по хаті буде...:8:
    а от мій чоловік вже давно собі спить-хропить посеред кімнати на підлозі-це в нас називається "я тільки п"ять хвилинок полежу тут,відпочину"...:girl_haha: так може довго спати і нічого не чути-хоч би я йому над вухом щось кричала...:girl_crazy: ото сон!!!
    а мені щось зовсім спати не хочеться,а завтра хочу рано встати....:girl_in_dreams:

15. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

до 12 год хотіла спати, але мій впросив мене, щоб зробила суші:girl_mad:
    пока робила вже й сон пройшов, мій поїв і заснув, а я досі не можу заснути

16. Уляночка

от чекаю Юрка, який побіг мені на сухофруктами і сирочком на базар...буду снідати...а потім, мабуть, треба все ж вилізти з берлоги...не знаю, як складаться із заплановами сирничком, але треба чайник купити і сходити на виборчу дільницю, бо нам запрошення на вибори не прийшли...виходить, що ми не можемо проголосувати, чи як?

17. Юстина

Юстина Well-Known Member

Може бути і таке. Обов"язково перевірте.
    З будинку моєї куми "вилетіли" 20 квартир, в тому числі і Лесина, а шо... В ЖЕКу знизують плечима (добре, що квитанції на Маріїї принесли без проблем), а в комісії кажуть ну то подавайте на нас в суд, нам всерівно, додаткові списки ніби вже сформовані.

18. Уляночка

можливо, хоч до другого туру виправлять...а можливо, ми є в списках, але із запрошеннями "пролетіли"

19. popelushka

popelushka Well-Known Member

Скоріш за все, що або забули, або ще принесуть запрошення. Моєму чоловіку теж не прийшло запрошення, хоч він є в скаладі виборчої комісії. Доречі, маю знайомих, яким доручили розносити запрошення, їм не дуже хотілося розносити, одним дали, а інші викинули...

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а ми ходила вчора в оперний на "Наше різдво", щось не дуже мені сподобалось, може тому, що я голодна була, а може тому, що збоку сидів дядько з такими специфічними парфумами, що мене від них тошнило...та й місця були такі собі - погано видно....

Статус теми:
Закрита.