Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

а я весь день вдома, до обіду з малим на руках, бо злазити не хотів,вушко боліло.потім прийшла свекруха і чоловікова сестра в гості, а мого мужа як в 12-00 винесло з хати- так добре щодо 21-00 вернувся....то вже в жилєтку далі....добре, що завтра неділя, а не понеділок і робота...

2. zetta

zetta Well-Known Member

жор дістав ...:shutup: сиджу музичку слухаю. І клубнічку по троху з холодильничка тягаю.. і малинку...доня тішиться ))
    пи.си
    Не проходить і дня шоб не згадалось фото Ліліного наполеону..........аж слюні капають )

Останнє редагування: 9 Січень 2010
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а ми сьогодні зраненька всі на Службу пішли, а потім до свекра на ДН..поїли....(аж смішно звучить в ці дні) і притьопали додомцю..добре, що без машини....таки свіже повітря - то сила..

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Не повірите мені теж. Я йду дивитися "Реальне кохання", а ще ще наша ялинка вже зовсім осипалась до Водохреща не добуде точно. Куплю манюню

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ті свята...і той жор...за тиждень виглядаю дуже пузатою, в звичайні джинси вже ніяк не влізу-не знаю чи то проза чи врочистість...бо тішусь що пузік є і переживаю,що забагато набрала...то гості в хаті, то ми в гості і так по колу, а завтра знов партія гостей
    завтра рано плануємо :церква, прогулянка , а ще я зварю борщ!!! ввечері знов гості

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Врочистість: сьогодні я остаточно переконалася, що наші ДП - то такий чарівний куточок, який щасливо оминули і фінансова, і демографічна кризи.:girl_smile::girl_smile::girl_smile:

7. Уляночка

Погода якась повна КАКА..мої хлопці збираються на службу, а я хотіла по дитячих магазинчиках перейтися, але тепер сумніваюсь, чи вийду з хатки....

8. zetta

zetta Well-Known Member

Проза- робота ))) врочистість..- супер кава і маленький блондинистий мужчинка який ще не вміє ходити повзає в ресторані з дурачком в роті ))

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я так гарн опокавувала з подругою, яку бачу раз на рік! Планували піти в "Синю пляшку", але як і попереджали дівчата, там місць вже не було, зате "На бамбетлі" знайшлось, причому дуже гарне і затишне. Смачнюща кава (правда з перцем - то щось таке дуже екзотичне і незвичне, як на мене), смішні назви - дуже сподобались подрузі, шкода тільки, що вибрір пляцків малий - був тільки сирник, наполеон і бісквітний, мояя душа прагнула більшого. Зате порції пляцка приносять такі величенькі - я свій насилу з"їла. Сподобався також чай - великий вибір. Ну і звичайно ж атмосфера :), вернулась додому з дуже позитивними емоціями :)

10. Уляночка

Врочиста проза...щойно однокласниця написала мені, що наша інша однокласниця народила третю дитинку....має синочка 4,5, донечку 3,5 і тепер знову синочка...клас!!!!!!!

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну так вони ж невипадково величенькі куски приносять, грамів він-то більше заважує, відповідно і дорожче вам коштує :girl_smile:
    А в мене лише проза-поїхала до центру , поїла з подругою спочатку в Де Манджаро, потім зустріла свого судженого з його другом,який тут раз в рік буває, пройшлися трохи , скуштували пампухів на ринку, гарячого вина випили, зустріла ще зовсім випадково свою найліпшу коліжанку, трохи навіть полялякали,молода сім'я , а щось їм якось не везе :girl_sad: Сумно, така в нас держава, люди крутяться. щось хочуть робити, а їм не йде і все...Дитинка маленька, боргів вже купа :girl_sad: Отак створюй в нас сім'ю...

12. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

І ми були в центрі- маленьку донечку покатали на машинці( на поні не хотіла).:girl_haha:Син забажав катання на лімузині-покаталися двома вулицями.:girl_haha:Чоловік захотів катання на бричці-проїхались.:girl_haha:Для себе підходящого транспорту не надибала.:girl_in_dreams:
    Певно,піду в наступну неділю шукати для себе якийсь екзотичний транспорт:girl_in_dreams:

13. kati

kati Well-Known Member

а ми повернулись з карпат! Так класно відпочили. Їхали з компанією в славськ, а опинились в буковелі! це я вперше була в буковелі, враження супер, не враховуючи все ж той самий славнозвісний персонал:girl_sad:, з євпропейськими цінами нам все ж таки ще дуже далеко до європейського сервісу:girl_sad: але то мєлочі, компанія була класна, відпочинок вдався на всі 100. а головна моя радість що Саші сподобались лижі. сподіваюсь ще декілька вилазок і він потроха буде їздити!

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

А як тобі ,сподобалось кататись ? Сніг був ?

15. kati

kati Well-Known Member

а я не кталась:girl_crazy:
    вчився чоловік і саша, ну неможливо нараз трьом навчитись коли жоден ні разу не стояли на лижах. Так шо я пожертвувала собою:girl_devil: але дуже сподіваюсь найближчим часом знов туди попасти,...вже без дітяті і присвятити час тільки собі

п.с. сніг був, правда вже в суботу була відлига то під вечір троха калабаня була під ногами

16. Katrine

Katrine Member

в мене почались якісь сірі будні, від Різдва напав на мене глибокий ностальгічно-депресивний настрій, нічого мені не хочеться, мільйон разів обдумую минулий рік, і щось мені так дивно і сумно, навіть не знаю чого би то...:girl_cray:
    єдина радість - сьогодні приїжджала до нас моя матуся, ми спекли смачнющу піццу, і мама мені зварила борщику, такого як в дитинстві:girl_in_love:. любцяю її!!
    поїхала мама - і знов мені сумно.. завтра перездаю залік з медицини, а так не хочеться вчитися...нецікаво мені і всьо...:girl_sad:

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а ми в кіно ходили... згідна, що Різдвяна історія - не для дітей (і друг підтвердив), а ще добре, що не на 3-Д ходила, бо мене б точно знудило від тих усіх його польотів!
    а потім зайшли в шоколадну майстерню - дорого, але так файно! нагадує стиль століття так 19го, коли цукерки були розкішшю... я казала, що там пасує заходити в платті 19го століття, з мереживними рукавичками і білим песиком :girl_flirt:

18. Уляночка

ух ті мої коліжанки...підмахують мене цілий вечір, що я явно горня хочу, що нинька цілий день строчу на форумі:bazar::bazar::bazar:

19. галичанка

галичанка Well-Known Member

І ми гуляли різдвяного вечора темними львівськими вуличками - і тут така яскрава розкішна вітрина-"телевізор", якось раніше не помічала її. Дівчата в старовинному одязі пакують цукерки. Зайшли всередину - є там на що подивитись.
    На площі Ринок сподобалась жива шопка, ослик такий милий, я вперше бачила живого ослика! В нього такий розумний погляд, подібний до того, як є в песиків.
    То тут, то там виступали вертепи, без сцен, огороджень, просто серед площі, люди їх оточували і дивились виступи.
    Було на що подивитись того року в центрі, і ці оригінальні новорічні різдвяні інсталяції чи композиції, підсвічені ялинки з оленями, солом'яні овечки, затишна різдвяна музика...

Останнє редагування: 11 Січень 2010
  20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ми нині сходили на піцу (працівники піцерії вже знають нас в лице і голосно кажуть іншим відвідувачам "а ця молода пара щонеділі приходить до нас снідати":) )
    потім зайшли до вагітних товаришів, але так й не побачили того, заради чого власне завітали (вагітна проспала десь годинки зо дві. не вдалось її спокусити ні морозивом. ні сочком;) )
    потім до мами, додому, мили посуд, який ну дууже вже довго збирався:girl_crazy:
    власне в процесі миття зрозуміли, що маємо діаметрально протилежні погляди на "я дав слово", але то таке - де наша не була)

поки кіт з чоловіком спуть, маю час поприбирати, подивитись домогосподарок, ну і вже самий час думати меню собі на дн..

П.С. До речі. після читання мамських і пузатих тем, відчуваю себе прекрасно підковано у питанні пологів, виховання і ГВ - на рівних тепер спілкуюсь як з кумами, так і з вагітними товаришами))

Статус теми:
Закрита.