Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Галченя

Галченя Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Ми чудово зустріли Новий рік:girl_claping:. В друзів. Всією сім"єю. Влаштували розваги і для дорослих і для діток. Близько другої ночі пішли з дітьми на гірку кататись на санках:girl_cool:. Прекрасно провели час, враховуючи що сьогодні дощ і сніг тане. Доню ледь вклали спати близько 5 ранку:girl_crazy:.

А сьогодні було плавне продовження святкування. В нас з друзями кожного року ... але 1 числа:girl_haha: вже склалась хороша традиція ходити в кінотеатр на фільм. Трохи шкода що не було цього року запропоновано ніяких новорічних комедій, але "Молода Вікторія" (історична мелодрама) теж досить "нічого": трохи нуднуватий сюжет, але м"які диванчики на двох і манюнький зал на 18 глядачів зробили перегляд досить приємним.

Всіх з Новим роком! Душевного тепла вам, затишку, і здійнення бажань!

2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

3. Галченя

Галченя Well-Known Member

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ми також гарно зустріли Новий Рік. Я цілий день протовклась на кухні, бо дуже не хотіла в перший день нового року стояти коло кухні, тому наготувала досить... а мені вже в сам час як сідати до столу заявили, що їм того не потрібно і взагалі вони йдуть спати ітд, ітп. Мене це взлостило, з*їла дві канапки з ікрою, що наготували на стіл взяла чоловіка і брата під руку і поїхали на забаву.
    На забаві було досить гарного їдження і холодні закуски і гарячі, он тільки пити не давали, бо треба було з собою приносити. Мене за це всі визбирали, що я недовипиталась усі правила. Але у мене чоловік бистрий, то він з братом сіли в машину і скочили в горілчаний і привезли нам стільки питва, що ми не випили і половини (ну бо не пияки. чоловік взагалі не пив, бо віз нас додому). Музика грала гарна, ми бавились, танцювали, сміялись, приймали участь в конкурсах. В одному з конкурсів мій чоловік сказав, що він б бажав мене бачити в ліжку як муха. Зашвидка я для нього. А брат сказав, бо муха просто у всі куточки залазить. Ну то повеселились і пів п*ятої приїхали додому.
    А вже сьогодні зранку встали і їздили з дітисками до церкви, потім пообідали і дивились радянський серіал «Три Мушкетери» :girl_haha: Я пробувала спати, але мені не дуже давали, тому очі злипаються.

5. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А ми зустріли Новий рік тихо і спокійно, без шуму, гаму. Сіли четверо, випили по бокалу шампансього і дивились телевізор. Потім наші хлопці пішли стріляти на вулицю, а ми з малою дивились на це все через вікно (бо дівчина наша трошки прихворіла). Вчора мала "лежальний" настрій, нічогісінько не робила, лише бавилась з дітьми в різні ігри і так гарно провела з ними день!!!:girl_in_love: Вони, виявляється, можуть бути чемними:girl_claping:

6. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

До мене сьогодні зранку (пізнього ранку) завітала муза, і я зробила чоловікові ось таку вівсяну кашку на сніданок

хвалив... :girl_curtsey:

Останнє редагування: 2 Січень 2010
  7. mamatu

mamatu Well-Known Member

Усім привіт у НОВОМУ РОЦІ!
    Сидю, а руки трусяться - усьо наслідки святкування. :girl_haha: Я вже забула, що то таке, бодун. :girl_haha:
    Святкували НГ у сауні, досить прикольно, навіть краще, ніж я думала вийшло. Навіть ялиночка була - все як має бути. Я не банилась, бо не люблю того діла, але добре посиділи, різні смакоти їли, танцювали, сміялись ітд ітп.
    До нас на свято приїхала чоловікова сестра із Німеччини, тож усе 1-ше число ми ходили по місту та різним прикольним кафешкам-ресторанам.
    Фух... так насвяткувались, що навіть не маю як цей допис закінчити, бо голова "не варить"... :girl_haha:
    УСІМ ЗДІЙСНЕННЯ МРІЙ, КОХАННЯ, ДОСТАТКУ, ЗДОРОВ"Я ТА РАДОСТІ У 2010 РОЦІ!!!

8. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А ми так гарно Новий рік проспали:girl_in_dreams:.в пів 12 вкладали малого спати:girl_curtsey: ..вклали.:girl_smile:. проснулись:girl_crazy:, а вже пів 1:girl_bye2:,випили шампанського і спати знову.:girl_haha::girl_haha:

9. natka75

natka75 Well-Known Member

ВСІМ ПРИВІТ у НОВОМУ РОЦІ ТИГРА!!!!
    А у нас 31 число почалося з поліклініки, у малого розболілося вушко, то ми були в ЛОРА,але Богу дякувати - виздоровлюємо!Зустрічали втрьох:я, чоловік і малий вдома,малий спати вже захотів перед самим Новим роком, я пішла вкладати і кажу чоловікові, як засну-ти мене за 5хв.до 12ї розбуди!!!так і сталося!!!1 січня сиділи вдома, але настрій хороший, головне ,щоб ми всі були здоровими!!!

ВСІМ ВАМ ТЕЖ БАЖАЮ ЗДОРОВ"Я і ЗДІЙСНЕННЯ ВСІХ МРІЙ в ЦЬОМУ РОЦІ!!!

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

До мене завтра прийде подруга яка живе в штатах і якої я не бачила три роки, чекаю, бо дуже скучила, хочу ще сходити в перукарню, на форумівку не знаю чи потраплю але дуже хочу

11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ну що я можу сказати-Новорічна нічка вдалась на славу-був і шашличок,і ялиночка,і гарна компанія,святкувалося нам від 21.00 (31 грудня),до 13.00 (1 січня).Приїхали з чоловіком по обіді додому,прийняли "зміну" від баби-діда по бавленню синочка,відіспались аж цієї ночі.А сьогодні поїхали в "Епіцентр",вибрали такі класні люстри і шпалери,потім їх "обмили" (правда лише пивом),і тепер думаєм,чим би то таким корисним завтра зайнятись,бо вже за останні дні так відвиклося від сидіння вдома....

12. natka75

люблю я неділю....ранок...спішити нікуди не треба...а я у батьків...інтернет провели...сиджу на ДП...тішусяяяяяяяяяя...хіба що подякувати нікому не можу і цитування не виходить(ая в тому ніц не петраю)зараз будемо з мамою пекти якісь два пляцки.так неохота їхати завтра зранку на роботу....зате тішуся,що цього року свята в мене від 6 по 10число:)))

13. olena

olena New Member

А я нарешті вдома,затягнулось наше святкування Нового року аж до 2-го числа,вчора ввечері додому прийшли разом з гостями і продовжили святкувати вже в рідній хаті,а сьогодні знову маємо йти в гості,тож не знаю чи попаду на форумівку,чоловік не дуже після бурних святкувань хоче залишатись з малими,а тягнути їх з собою обох якось мені не дуже всміхається.

14. zetta

zetta Well-Known Member

а я волоцюга ше не в дома, i не у Львовi i не в Украiнi, сиджу запiкаю рибку i тiшуся з равлика Занудки, :girl_smile:

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а ми сьогодні в церкві були, там благословляли пари, що брали шлюб у 2009 році, а ще вагітних жінок:) і ікону нам дали:) тепер треба рамочку купити. Настрій піднесений! ще збираюсь на форумівку забігти:)

16. Oriana

Oriana Well-Known Member

А ми святкуємо вже третій день!:) Коханому сьогодні стукнула тридцятка:girl_claping: Поїхав вибирати веб-камеру (дуже хотів) в якості подарунка від мене:) А я сидю і тішуся:girl_in_love: Скоро, через спільних знайомих, він зможе по цій камері побачити маму, яку небачив 8(!) років. :girl_claping:(вона закордоном) Ввечері чекаємо гостей:) І ще гарна новинка - в сестри чоловіка з тим залицяльником з Італії дуже гарно склалося, тепер готуються до весілля! Так рада за них, аж неможу передати!!! Ех, як чудово починається Рік Тигра!:girl_in_love:

17. natorella

natorella Well-Known Member

вітаю, моєму 10 числа стукне - маємо козерогів-ювілейників

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я нарешті відіспалась після Нового Року (здається), сьоні додому приїхали в 4 ранку, бо в гостях де святкували НР пазлс складали :girl_haha:
    зараз беруся за навчання, бо завтра на пари, якщо сьогодні зрблю один переклад, то екзамен матиму автоматом :girl_cool:

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ох ті мої коліжанки...забави їм тілько в голові...витягують мене, таку кривеньку качечку, десь в кафе...видите іменини в мене, шампанське маю їм ставити...во..одним словом треба йти вочка підмальовувати...
    П.С. цілий день вдома, відлежуюсь, цукерочки поїдаю, калясочки в неті придивляюсь...

20. natka75

Уляночка, молодці твої коліжанки!трохи треба виходити, ще насидишся вдома, будеш проситися погуляти....Гарно посидіти вам:)

Статус теми:
Закрита.