Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А унітаз? [​IMG]

2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я вже писала, що вимила :girl_cool:

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я йду грати останню виставу в цьому році. Завтра буде новий день,новий рік і хоч вистава та самам та напевно гратися буде з іншими відчуттями. Тут вже цілий день стріляють , все бабахкає і хоч снігу і нема та свято відчувається все-одно!

4. Муська

Муська Well-Known Member

Доробила салат,спекла смачнющу шарлотку. Відправила чоловіка на роботу. Провели зі свекрухою Старий рік:rus:.
    Сиджу байдикую ,то полізла в нет. Чекаємо Нового року(а взагалі святкування перенесли на один день,у зв"язку з тим ,що чоловік працює)
    Навіть ялинку завтра будемо прикрашати.

5. Orman

Orman Модератор-бомба

а ми вже відсвяткували [​IMG]

В нас "піжамний" Новий Рік - повечеряли (вечеря, правда, святкова), і чоловік сів читати, а я трохи пишу листи вітальні, трохи "посиденькаю"

мама телефонувала вдень, питає: - що робиш, - сплю, - а як же Новий Рік, - та прийде, кажу, куди дінеться :)

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ви вже при столах, а я ще на кухні. Чекає на мене ще салати робити, ребра запекти і барабольку з грибами. Потім себе причепурити, стіл старим дівкам накрити і шурувати на забаву.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А ми відіграли виставу салюти вже б'ють в повну силу, а я подумала про то, що на Україні вже от-от новий рік. Всі сидять при столах, чекають,шампанське ллється. ммм. якась ностальгія за домом, треба йти теж святкувати, по-німецьки правда.

8. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ми з чоловіком так гарно зустріли цей рік удвох!!:girl_in_love: Так романтично було... Коханий сказав мені багато хороших слів!!1 Так класно... Вітаю вас форумляни Новим Роком! Щастячка вам, радості, достатку, і найголовніше - здоровячка міцного!!! І всього чого ваша душа забажає!!!!

9. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Після робочого дня,який почався о 6 год. ранку,прибрала трохи в хаті,приготувала святкову вечерю.Сіли з чоловіком за стіл біля 11 год. вечора,провели старий рік,подякували йому.І під бій курантів Валентина Михайлівна відплили у царство Морфея.От такий Новий Рік після робочого дня.Сьогодні можна було б поспати,а мною товче з самого ранку...Звичка...погана звичка...:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

:bad:Так класно вчора погуляли:rus:... виступала Карпа, їли смаженого барана на вулиці, натанцювались. Приїхали додому в 6 ранку. Я пів десятої вже проснулась.... і будунірую.... фуууууу.... як мені погано! Випили з дівками пляшку мартіні на трьох, але ж їли добре! Чи може шо не то з"їла, чи то дійсно така "чуствітєльна" до спритного! От така то проза після врочистості!:girl_sad:

11. Myshka

Myshka Well-Known Member

мама рідна!!! За яку провину покарання?

12. popelushka

popelushka Well-Known Member

Нарешті закінчилася вся це метушня.... В чоловіка сьогодні День народження, чекаємо гостей. Найцінніший подарунок подарував таткові Юльчик: обняв так міцно-міцно, поцілував і сказав, що нікому нікого свого татка не віддасть!:girl_smile:

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Так гарно вчора посиділи, десь в п"ятій пішла спати поки все перемила, поскладала, мали трохи гостей, то таксі нереально було видзвонити, чекали годину. Муж після роботи зустрів Новий рік чмокнув мене в щоку відкланявся і пішов ...спати...Щойно прокинулась....і буду весь день валятись в ліжку...

14. Orman

Orman Модератор-бомба

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

суцільна проза...сподіваюсь цього року спрацює правило чим невдаліший Новий рік -тим кращий рік:) настрою ніякого. З врочистості... хочу завтра на ОЕ, але вже сумніваюсь, що попаду...йду спати

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ам майже не святкували-у чоловіка гнійна ангіна, температура, він взагалі пішов спати ще в 10, а ми з мамою випили пляшку шампанського, наїлися, розпакували подарунки - найбільше , звичайно ж, дісталось Сашці - він був найчемніший у роціі :girl_haha: , подивились трохи телевізор і пішли теж спати.От такий новий рік.....

17. Ная

Ная Well-Known Member

Я вчора була впевнена,шо наша дитина до дванадцятої вже спатиме,бо не спала вдень,а вона вже сонна,в піжамі,побачила,шо ми сідаємо за стіл і собі прибігла,бо Софійка буде їсти:girl_crazy:. Тішилася салютам з вікна,танцювала біля телевізора,бігала до третьої ночі,ледве потім вклали спати. А взагалі святкування було не дуже,ми лишилися вдома,шкодувала свою маму,шо лишиться на НР сама,а вона весь вечір така квасна просиділа,шось їй все не так було,то ж я на майбутнє зробила висновок,шо як би я не старалася,все рівно не вгоджу,то ж підем туди де буде цікаво нам:girl_in_dreams:.

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ми файно посвяткували - пішли до друзів, потім до 8 ранку говорили про високі матерії:).

19. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

От і пройшов перший день нового року.Прокинулась о 7 год(звичка) якась ніяка і з думкою,що буду відпочивати цілий день,почала никати по хаті в пошуках роботи і пригод на свою бідну паню.В результаті перевернула купу роботи( використала по повній вихідний,трудоголік ... ... ...).Добре,що в 18 год.завітав колега і мої трудові подвиги на благо сім*ї плавно перейшли в задушевну бесіду за столом.Вечером ще посолила горбушу і форельку на свята,посиджу трохи на посиденьках і баїньки,підйом завтра о4-45....:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

20. Laskava

Laskava New Member

Вчора на зустріч Нового року були запрошені у гості до сестрички, були батьки й свати. Зустрічали Новий рік у колі найрідніших людей. Була святкова програма з Дідом Морозом та Снігуронькою, конкурси, призи, новорічні пісні співали. Сестричка-молодець підготувала все на славу :girl_in_love: ! А скільки смакоти наготували, неначе у ресторані!
    Прийшли додому під ранок.
    А сьогодні вирішили висипатися скільки душеньці завгодно, та близько одинадцятої дня розбудив настирливий дзвінок у двері, родичі приїхали, вийшло як в анекдоті : "1 января звонок в дверь, дзынь-дзынь, ну и какой это идиот звонит в 16 часов утра" ! :girl_haha:
    Ну, і знову продовжували святкування вже в іншій компанії! Тільки нещодавно посуд перемила, пропилососила і до вас у ДП! :girl_curtsey:

Статус теми:
Закрита.