Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

я щойно з сауни, втікла скорше бо мусила малого вкласти( чоловік не в місті)...але ще чекаю в гості всіх своїх подружок після 11. Ех добре, маю вдома мартіні:girl_crazy:...завтра буду віідсиплятись

2. mamatu

mamatu Well-Known Member

А я сьогодні цілий день експерментувала із пластиком. Натхненна Абрайрою, спробувала робити біжу. Виходить дуже смішно, до майстерності Вікторії ще ліпити та ліпити, але ж скіко задоволення! :girl_in_love:
    Чоловік каже: "дєтскій лєпєт на лужайкє", за те Маргаринчику подобається. У мене все у стилі "наїв" виходить. :girl_crazy:

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вперше за вагітність стало мені сьогодні зле,потім доперла, що то термоядерний Bref, яким я ванну, умивальник драїла...бррр як згадаю той запах знов недобре, щоб провітритись прогулялись з чоловіком пішки до ЦУМу,купила там кілька кольорових стрічок, і гарненьку тасьму для новорічних листівок:) повернулись і прибирання завершив коханий, а я з дивану керувала, кльово так:) домовились що тепер прибиратиме він!!!єхууу! зробила сама собі манікюр, врізала 3 пальці, що означає відсутність практики...загалом добрий день був:) завтра плануємо легенький шоппінг

4. Olma

Olma Well-Known Member

Відпустила мужа на дискотеку, а сама працюю трошки, роблю собі маски і чекаю завтрашньої йоги :girl_in_dreams::girl_in_dreams:
    Слухаю стару музику, співаю..
    Деколи так класно побути самій вдома!!!!

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А ми нині таки поставили ялинку, вірніше чоловік зробив, бо йому вчора малий сказав так, - тато! а ви коли збираєтесь ялинку ставити, як Різдво скінчиться? Ну то тато з великого почуття вини поставив нині ялинку і діти її прибрали поки мама їздила колядувати.
    Я вам хочу сказати, які люди мають гроші і які є хати в наших парафіян - це просто казка. У одних стоїть лишень один рояль вартий 70 тисяч долларів. Який це інструмент. А картини які... А в інших вздовж сходів які ведуть на другий поверх на кожній сходинці стоять олов*янні (чи як там правильно українською) солдатики. Це просто заворожує, як в казку попадаєш. То не для нас бідних дідів. В кожній хаті на столі стоїть таца з різними тістечками.
    Ой, пора нам конкурс кулінарний запускати.

а чи у вас десь є не така термоядерна хімія? бо то справді дуже шкідливо. Я собі купила недавно більш натуральний миючий засіб ізраїльського виробництва, то не можу ним натішитись - воно і для мене не таке шкідливе дихати і відмиває все суперово.

Гамерика. Відра ма. Пісок продається на кіля і то дуже дорого. :girl_haha:

Останнє редагування: 27 Грудень 2009
  6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

та має бути, я просто раніше над тим не задумувалась, але тепер пошукаю...

в нас сніданки чоловік робить, але сьогодні впросив мене і я йому готувала його сніданок, а він мені мій:) файно

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А зранку з подружкою вже пошвендялися в дитячий магазин....по дорозі в Єврошоп зайшли....лялюсику шкіряні пінеточки купила...за 5 грн....сміх....а мої всі в церкві...в хаті - тиша і спокій...

8. Halina

Halina Well-Known Member

Ой! Я щось так хвилююсь, так хвилююсь.... Зараз прийдуть хазяїни квартири, яку знімаєм і передчуття щось не дуже добре... От як скажуть щоб ми виїхали, сподіваюсь що хоч не перед святами переїзд....

9. olena

olena New Member

А ми сьогодні нарешті вибрались з друзями в місто:побродили по ярмарку,випили гарячого вина(хто пив,а хто нюхав),дітки побігали довкола ялинки.Купили ми їм сюрпризики в паперових конвертиках,двом попалися забавки,а одному 500 євриків(сувенірних звичайно тільки він про це не знав),навіть вирішив нас на морозиво повести,а коли треба було розраховуватись жартома попросили у нього гроші,то дитина чуть не плакала,ото ще батькам проблема буде як скаже він купити йому щось на ті грошики,добре що в курсах валют ще не розбирається,бо було б весело.Загалом отримали масу задоволення від прогулянки і ще раз упевнились що живемо в дуже гарному місті.

10. popelushka

popelushka Well-Known Member

Татко з дитиною пішли сьогодні до своїх похресників, потім до бабусі з дідусем... дитина прийшла задоволена, щаслива,але знову ці розмови про сестричку :girl_crazy:, а ще побачив, як одну з похресниць мама годувала цицею...тепер "дістає" мене, що також так хоче:) А я трішки по-вчилася, відпочила, корисно трішки побути самій:)

11. mamatu

mamatu Well-Known Member

А я сьогодні в загулі. Чи то після форумівки мені так сподобалось розслаблятись, чи то відчувається наближення свят, та сьогодні я прогуляла мої улюблені танці, а натомість цілий день провела на вернісажі із своєю подругою (що за сумісництвом ще й реалізатор мого рукоділля). Так добре полялякали, попили гарячого вина. Я трохи змерзла, бо не розраховувала на такі посиденькі, але потім ми ще пішли у "світ кави" й погрілись запашним чаєм. Не день, а свято душі!
    От тепер трохи поблукаю ДП й буду далі в"язати замовлення. :)

12. kati

kati Well-Known Member

ми сиділи вдома, чекали нашого татка , а він приїхав аж в 7 вечора....то ми тільки в 8 поваландались в центр на ялинку. Гарно прогулялись, сашка покатався на качелях, машинках, побродили ярмарком, троха змерзлись. А потім Саша зкомандував "на піцу!!!! і чоловік повіз нас в чорний кіт... Там так гарно прикрасили пиміщення, так затишно і по домашньому .... короче об"їлись ми і пів 11 приїхали додому, саша зразу відрубався, а мене ще чекає розділка пів свині, прасування ( певне до рання) і вішання тюлей

13. kitka

kitka Well-Known Member

Питала мене колись Уляночка, коли я закінчую свій ДН святкувати. Так от, ми вчора вже ПОЧАЛИ:girl_in_dreams:, бо в інші дні мені ніяк не пасує родичів гостити. Завтра на роботі виставляюся, післязавтра в Ромчика вечорниці в школі, а після-післязавтра вже й НР:girl_bye:. Короче то ся називає "полный вперед":8:. Але я вже маю перші подаруночки: золоту каблучку (від свекрів:rolleyes:), шикарне червоне портмоне, набір постільної білизни, підвіску і дуже гарні троянди:girl_in_love:.
    Свято триває:girl_wink:!

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

я не пойняв? а то не завтра?

15. kitka

kitka Well-Known Member

Та ясно, що завтра, але я не побирую стільки прийняти на грудь:girl_crazy: за один день. Я не можу інакше то розрулити, бо є інші заходи, тому почали вчора.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

фух... пронесло. а то думала забула:girl_in_love:

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Тільки що подзвонили і попередили, що добу не буде води...Ех, чекають мене баняки-пляшечки, буду запасатися водою. І в ванні треба відлежатися так, щоб було як за два дні :)

18. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Я вже німагу..я такого божевільного робочого ритму - гонки певно не витримаю...якщо той 2010 буде такий самий як 2009,то краще вже мене пристрельте...хочу НР....:girl_cray::girl_cray::girl_cray:блін,мені через 5,5 годин на роботу вставати,а я сидю колядки іспанські на карпаратіф шукаю:girl_cray:

19. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

не говоріть при мені слово корпоратив:)
    я так довго й нудно збиралася, готувалася, одягнула фантастичну шовкову блузу з феєричним бантом на спинці - і що я маю? - лише 1 фото, де я синеглазка алкоголическая подорва:girl_devil:
    понакупляли собі блін фотоапаратів, а банта мого нормально сфоткати не зуміли:girl_crazy:

20. zetta

zetta Well-Known Member

а я вже i не на роботi i не в Украiнi )) cнiг мете а укр шрифту нема то сиджу букву I з англ позичаю ))

Статус теми:
Закрита.