Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. poputochka

poputochka Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А я на роботу не можу потрапити вже 3 місяць - ніхто з малою не хоче залишитись хоча б на годинку,всі або працюють або просто "дуже зайняті".
    А мене там подарунок з дня народження чекає,а сам день народження був ще на Покрови...:girl_cray: І шеф одружився - хотіла привітати...
    Сьогодні думала, може вирвусь - знову всі зайняті.
    Може до Нового Року вийде,а?

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а в мене життя без компютера і без Інтернету і посиденьок!!! ніяк не можу звикнути,але мушу
    і на вулиці погода якась фееееее :sad:
    буду пробувати малювати...
    всім гарного настрою!

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я нині після відпустки, якась ще не адаптована..Шеф відпустив додому бо чув що носом форкаю...купила кусок ковбаси буду лікуватись)))

4. natka75

natka75 Well-Known Member

Іваночко, а поясни мені затурканій, що та ковбаса лікує?гиии

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

6. popelushka

popelushka Well-Known Member

7. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

а я злостива трохи, ще від учора : ситуація - замовила таксі в 13 год на 16 год (в нас в центр поки щось доїде, то я як стара бабця - за три години на вокзал :girl_crazy:). В 15.30 передзвонюю - буде - буде, буде, ждите :) Ждемс - 16.00 - а нема, 16.05 - а нема, 16.10 - нема. Я дзвоню в те місце , де мала бути о 16.15 - кажу, соррі - затримаюсь - , така от ситуацію - мені кажуть, а ви і не ходіть, студенти не прийшли :) Ну в мене ясно що настрій покращився - і вже ніхто нікуди не їде. передзвоню на таксі о 16.15 - кажу відміна. Так от - опитування - чого ті "таксоїди" не виконують свою роботу нормально :
    а) та то Ющенко винен :)
    б) та за такі гроші ще робити :)
    в) ваш варіант

8. Hruska

Hruska Well-Known Member

Нарешті за цілий тиждень маю вільну хвилинку....так заскучалася за Посиденьками...:girl_curtsey:
    Кінець місяця, кінець року...дурдом...:girl_cray:

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А ми ,Богу дякувати,помаленько вибираємось з хворіб,і ще маєм новину (особисто для мене-дуже двояку,бо є 100 "+" і 100 "-"):будем перебиратись на ПМЖ до чоловіка в село(подробиці з часом у відповідних гілочках.)
    п.с Рада знову бути "на зв"язку з ДП)))))))

10. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А мені сьогодні краще всіх:girl_tender:Хоч кінець року і на роботі повний завал, в мене просто суперовий весняний настрій..я щаслива наперекір усьому..якесь таке гарне передчуття:girl_smile:Всім такого ж гарного дня як у мене!!:girl_smile:

11. Натуся

Натуся Well-Known Member

А я в передчутті хороших змін...так боюсь наврочити...(хоч в то і не дуже вірю).Чоловік завтра їде на "міні екзамен"(на колишній роботі на якій він працював спершу експедитором,потім старшим експедитором,а потім ту посаду старшого скоротили і його відповідно теж,тоді він пішов на таксі,і почалися важкі сірі будні в плані стабільної зарплатні-сьогодні заробив,завтра-не факт...і результат-купа боргів...тепер на його колишній роботі з'явилась вакансія торгового агента і йому самі подзвонили...а завтра перевірятимуть,що він може... ),і я так за нього переживаю...Якщо його візьмуть,то це буде дуже гарно і для нього (кар'єрний ріст,він не має вищої освіти) і для сім'ї в плані певної стабільності в грошах...Не знаю чи правильно роблю,що наперед тим ділюся,але воно мене розпирає....:)

12. zetta

zetta Well-Known Member

а я працюю, але думками вже в поїзді новорічному )))

13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Всі сьогодні йдуть на форумівку,а я на такий собі "новорічний корпоративчик на трьох (я,моя кума і її кума)":girl_curtsey:.Чоловік у відрядженні:girl_cool:,малого залишаю бабусі:connie:,а ми собі:rus:::girl_flirt::girl_haha:....нарешті врочистісь!

14. ermana

ermana Member

Знову буденність... повернулась на роботу... Знову треба працювати...

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А в мене і вихвалятись є чим і плакати від чого.
    Спочатку про приємне. Нам мій тато купив фортепіано. Як но тільки нам його принесли додому і поставили в великій кімнаті моя мама і Данило зразу сіли музикувати. Малий то просто чудо, без ніякого знаття нотної грамоти чи нот він по слуху грав з мамою коляду Бог ся раждає, з підголоском. То просто чудове. А потім сам сів грати і підбирати. Чоловік свариться що йому того в хаті не треба, а я на сьомому небі бо тепер буду більше музикувати і читати трохи з листа. Скучила я за інструментом.
    Сумне в нас Різдво бо без ялинки. :sad: Ялинку купити купили а поставиви не поставили, бо не було кому подбати аби підставку на ялинку придбати. Об*їздили купу магазинів і ніде не було, тай в нас вдома десь три було і не можемо ні одної знайти. Як навмисне.
    А ще сталась в нас цікава подія. Вчора моя сестра трохи насварила на гостей (так що гості загнівались дуже дуже) за те що діти запацькають диван і щоб визувались з чобіт. Ну і моя мама мені ввечір сказала таку фразу, - та нехай би згоріли ті сходи разом з хатою, а так потупати в Свято не можна. (ну це вона про те що сестра сказала). І що думаєте? Сестра залишила свічку з Вифлеємським вогнем на столі, а самі вони пішли спати і та свічка впала і спалила їм стіл так, що хата мало не згоріла, бо стіл дерев*яний. Але так сталось, що сестра вчасно збудилась і змогла той вогонь загасити, хоча стіл пропав. Ось вам таке. Слово не горобець!
    А ще приємне, що іду завтра колядувати на церкву. Будемо ходити по-хатах співати. Як сказав один свекор нашої дякині, що ми з великими хористами не підемо :girl_haha:

16. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

не ображайся...я думала шо то і є і хороша і погана новина перше:):girl_crazy:

бачиш,а я навпаки не хочу ялинки. свекор купує завже 2-метрову ялинку і кидає її нам,щоб ми її ставили,прикрашали,доглядали-а він буде сидіти і любуватися нев:girl_mad:цього разу намовила чоловіка ,щоб просив тата не купувати великої ялинки,бо буду лише її стерегти,щоб доня не перекинула ,не стягнула іграшки і т.п..а він сказав "як мої діти були малі,завжди стояла велика ялинка і ніхто її не чіпав.я ніц не знаю,але така традиція.ялинка буде":girl_cray: от б****.так що Марусечко,мені би ваші проблеми з відсутністю ялинки були б в радість.

17. kati

kati Well-Known Member

вчора повернулась з форумівки, а в нас нема світла. і чоловіка нема у львові....страшно так було:girl_crazy:. Так і не включили до вечора, я ще до повного щастя розбила тарілку( в кого є такі з темного скла мене зрозуміють) скло було по всій кухні і я напомацьки то все прибиоала......а сьогоднеі якийсь ідіот в 7 30 почав сверлити, от і вихідні почались:girl_cray:

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а я на роботі і цим все сказано

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Моя мамазабрала дитину на село до обіду, то я мушу скоренько поприбирати-наварити.

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

Марусю, використайте старий метод- відро з піском і всьо:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.