Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Я не знаю чи хвалитися чи плакатися, тому напишу сюди. Моїх дітей сьогодні перестрів Миколай, маємо тепер Персика серед зими. Персик малеееенький такий, муркає і по дивану дряпається :)

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

В мене сьогодні був вихідний і я вирішила йти шукати Миколая! Знайшла!
    Купила мамі, чоловікові подарунки! Ну і собі любимій купила туш, альбом для фотографій весільних, такий щоб не шкода було на роботу нести і бабі в село завезти! Ще треба купити коліжанкам щось символічне, сестричці щось особливе.... І ще в сого свекра день народження 23 грудня, ще не придумала що будем дарувати! Кароче, одні витрати, але тааакі приємні!!!!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

Слухайте, а погодка в нас "шепче", давно такої зими не було!!! А кажуть що до нас з Москви -30 йде:eek: тоді вже точно ті всі віруси повмирають

А ще немає води з 9.00 години, посуди стільки, ніби її вже тиждень немає:girl_mad:

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я нарешті поприбирала на робочому столі, а то за тих куп паперів мене не було видно. Викинула цілу купу, навіть свій улюблений кусок паперу по якому їздила мишою або малювала щось якщо "нервно" з кимось говорила по телефону. Справи в папочки поскладала. В новий рік іду з чистим столом.
    Я тепер молодець, так собою тішусь :girl_curtsey:

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а в мене в однієї з кішок позапланово наступила "весна" - так нявчит ьвже 2 ночі підряд, що я ходжу невиспана і зла - пів-ночі ганяю ту кицьку, а вона спеціально запхається під ліжечко Сашки і там дурним голосом нявкотить. Потім ми бавимся з нею в хованки - я її шукаю, щоб прогнати ,а вона ховається від мене....

5. Oriana

Oriana Well-Known Member

А моя вже тиждень так...:)

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

йду докуповувати Миколая))))

7. natka75

natka75 Well-Known Member

Іванка, і я йду, правда не знаю по що?але єдиний, кому Миколай ще ніц не придумав, то мій чоловік....сиджу і мудрую...
    Малий ще хворий, чоловік сидить з ним вдома,лікує...
    А я бігаю робота-базар-магазин-хата...

8. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Як товже зайшла мова про Миколая - то я зараз в ауті. Рахуємо Миколаїв
    Мацьопі - ну там СуперМиколаїще :):girl_crazy:
    Похресниками - 3 шт - то просто Миколаїще ,
    Кумі - то Миколай
    Батькам та свекрам - то Миколайчики
    Чоловікові - то Миколайко
    Ну а собі - то хіба різочки (хоча хто його знає:girl_cool: )

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Прийшла, докупила, гріюся..В житті би не подумала що якийсь тигр-обсмоктанець-курдупель-ліліпут може коштувати як добра помада...

10. odree

odree Well-Known Member

шо єта за звєрь?

11. Андріана

Андріана Well-Known Member

а я синичку відігріла, виходжу зранку надвір, дивлюся лежить в снігу, думала вже замерзла, я порухала, а вона крилом махнула і трясеться, забрала до хати постелила в коробці, дала їсти і поїхала на базар, приїхала, а вона вже по хаті літає, то випустила надвір:girl_bye2:

12. kati

kati Well-Known Member

холодно, слизько....я вже натішилась зимою, хочу назад літо:girl_cray:
    Настрій передсвятковий, сьогодні все докупили в садок і інтернат для діток....Без подарунка поки що лише чоловік, але ще постараюсь сьогодні це виправити.Сижу гріюсь чаєм, але треба й ти щось приготувати поїсти....

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми сьогодні з малявкою так класно погуляли!!!Спочатку,правда,я годину бігала за нею по хаті,щоб вдягнути,зате як вийшли на вулицю,а там КРАСА!!!Ми на саночках об'їздили всі сусідські двори і гірки.Я так катала доцьку,що аж жарко стало.А коли вже йшли додому,мене зупинила якась жіночка і похвалила,сказала:"Ви така гарна,молода мама,і така молодець,що з ранку в таку погоду з дитиною гуляєте" :) Ось так."Мелочь,а приятно" Тепер дитинча відсипається,а я чайочком і ДП гріюсь :)

14. Orman

Orman Модератор-бомба

зустрілась з Миколаєм :), не побачила жодної снігозбиральної машини, насміялась на курсах, дивлюсь на купу непрасованих речей .. і дивлюся :girl_cool:

15. Gala

Gala Well-Known Member

Тільки що прийшла з концерту Руслани і Другої ріки,був у нас на стадіоні.Так класно наскакались і накричались на морозі!!!!

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Зраненька підганяла малявку пошвидше прокидатись,їсти-збиратись,щоб встигнути на заняття.Прибігли,а занять сьогодні не буде :sad: Не довго думаючи,вхопила доцьку,сіли на трамвайчик і поїхали до мене на роботу.Побачилась з співробітницями,яких рік вже не бачила,забрала подаруночок для доцьки,ще й,мабуть,зайвий кілограмчик скинула,поки бігла під гірку,тримаючи маську на руках.Але отримала купу позитивних емоцій,і не шкода,що раненько вставали :0

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Сиджу на роботі і мрію, пошвидше б та шоста, щоб прийти додому, попакувати подаруночки а потім помінятись ними!!!!Купила багато цукерочків і мандаринок, буду робити збірні пакетики!!!

18. Анута

Анута Well-Known Member

я в ауті... відхожу від шоку.
    Спочатку нагальний передзвін дверного дзвінка ніби десь пожежа. Поки йду до дверей - гвалтовний стукіт в двері. Дивлюсь у вічко - троє пацанят віком років по 10-12.
    Питаюсь: Хто?
    Відповідь: Колядувати можна?
    Хвилю прихожу до тями, відповідаю: Хлопці ви чого? Сьогодні вже Різдво?
    Відповідь: А нам сказали, що сьогодні колядують!
    - Де сказали - там і йдіть колядувати.
    - Ну, будь-ласка, нам би хоч 5 гривень...

Ось зараз сижу і думаю Чи то лижі не їдуть, чи що...?

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

на форумі тиша..... всі шукають Миколая..

20. zetta

zetta Well-Known Member

знову працюю, купа думок і годі то все зібрати до купи .

Статус теми:
Закрита.