Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

2. Дана

Дана Well-Known Member

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Йду в відпустку. Мушу відіспатись, полікувати зуби і обійти лора та гінеколога, бо інакше не маю часу. Нині дзвоню дантисту і кажу "То я- ваш блудний пацієнт" він ржав як кінь..)))На роботу буду таки виходити -бо маєм новорічні записи і і мушу домонтувати купу реклами (((((, але дуже сподіваюсь виспатись.

4. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Каті пише про зустріч з Наторелою вчора,а в дужках зазначає-секс вері мач:girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Прочитала вдруге- а то сенкс( дякую тобто).
    Шановні форумлянки,пишіть дописи без тої двозначності.:girl_cool:

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ой, у мене сьогодні такий божевільний день...:girl_crazy: Зранку я трохи проспала,через те, що на вихідних троха з тим записом втомилася.. Тому ганяла по хаті як навіжена. Приходжу ввечір дохати, відкриваю двері, моя кицька завжди до дверей біжить як я приходжу, а тут тиша. Ну я йду в кімнату, далі тиша, то вже дивно, бо навіть якщо вона десь спить, все-одно за кілька хвилин вже біля мене має мявкати. І тут я згадую, що зранку як я була у ванні, моя кицька залізла на батарею там і гарно собі спала,поки я милася А в мене є звичка закривати щільно двері у ванну, коли виходжу,от і мій кіт просидів там сьогодні цілий день... Добре, що хоч живий, я її випустила, вона поїла і вже за 5 хв. на радостях ганяла по всій хаті, аж по ламінаті слизькалася:girl_crazy::girl_haha:

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

В мене сьогодні був вихідний!!! Зранку пішла купила собі подаруночок - карточку пам"яті до телефону! Потім занесла документи на новий паспорт і вже до кінця року він буде в мене:girl_smile:
    Ще написала листа до Миколая і приклеїла його до попільнички на балконі, там, мій Миколай, точно його знайде:girl_in_love:

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Посварилась з шефом, побувала в дантиста, купила собі капрі, пішла в відпустку, приготувала вечерю..Отака моя нинішня врочистість з прозою...
    П.С А ще вчора мій Миколай шукав мені подарунок і казав що на нього дуже дивно дивилися продавці в магазині коли питав про насадки і шліфування у наборі для електроманікюру))))...не знаю чи купив бо все обрила, не знайшла, хіба в машині заникав))))

8. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Проза,будні..От тільки повернулася з роботи, повечеряла і залізла на посиденьки. Посидю тут трохи з вами і полізу зошити перевіряти. А,була-м нині на базарі, купила собі гарнюсінький светрик на Новий рік:girl_claping:І ще забрала своє замовлення - дюкастелівський шампунь - іду зараз випробовувати і приводити себе в порядок. А врочистість в мене буде завтра - буду фотографуватися на випускний альбом для 11 класу:girl_cool:от така я крута "учілка")))))))

9. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ой, в мене сьогодні насичений день!
    зранечку зайшла до мене в гості одна чудова форумляночка (яку я теж дуже люблю) зі своїм синочком. Потім ми разом пішли до моєї знайомої. Потім я поїхала на масаж, тоді поїхала до своєї вчительки з англійської віддати решту книжок (я в неї для своїх мальків літературу позичала), після того - на пари. Відбула одну пару, а тут бац - відмінили другу. Щоб півтори години не шлятися по місту, дзвоню до учениці, що я приїду за 15 хв)) приїхала, а вона мені заявляє, що неготова.... я не сварилась, бо вони відпрацьовують і направду їй шалено багато задали, але тому ми провели лише половину заняття і то я їй помогла домашнє зробити. Після того мчу в центр зустрітися з коліжанкою, потім ще з однією форумчанкою, а потім ще з однією! в мене нини день зустрічей з ДП :girl_bye:
    ото недавно притопала додому і... ПОЇЛА!!! не думала, що звичайний рис з тушеною капусткою такий смачнюючий.... зараз трішки поприбираю і сідаю за навчання :girl_flag_of_truce:

10. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ми приїхали додому.Малий ще млявий,але в лікарні занадто багато "інших букетів" тож вирішили все таки додому.Настрою нуль...

11. kati

kati Well-Known Member

проза- цілий день десь ганяла, а справ ще купа неперероблених лишилось....докупила сашці миколайчиків, а ввечір ходили відмічати день народження коліжанки на суші. Зайшла на дп, а в мене 28!!! повідомлень про той магазин з італ. продуктами:girl_crazy:....довго не думаючі всім відіслала однакові повідомлення:girl_flag_of_truce:
    І от тепер би спатик йти, але щось не хо...

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Приходив майстер до несправного котла. Подивився, поматюкався, не зрозумів, що ж несправне, сказав, що прийде завтра ввечері. Казав, якщо то плата полетіла - менше ніж на 500-600 грн. за ремонт не розраховувати. Накрилися мої миколайчики. Минулого року нічого не змогла через кризу і кредит, а цього року намітила самий недорогий мінімум - а тут таке...:girl_sad:
    В мами напухає ніс - здерла випадково 4 роки тому прищ на носі браслетом від годинника. Кажуть або припалювати, або різати:girl_sad:. Може, хтось порадить хорошого онколога для консультації?
    Тато сьогодні при мені вручив малій 100 грн. Напевно, компенсація за те, що післявчора мене обхамив і обматюкав ні за що ні про що:girl_devil:. Правда, мала гонорово запустила тою купюрою: не треба мені 100 грн., ось я маю монети, дам мамі 10 копійок, і вона мені купить "тік-так"...:girl_crazy: Дзєцко...:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Починаю захрипати. Голос як прокурений. Ніс заклало. Цілий карантин була здорова, як корова, а тепер на тобі... І мала хвора. Вихователька каже: та в нас ні одна дитина так не хворіє, в нас діти всі ходять, як книжка пише, коли ви вже прийдете? Ага, я раз в групу заглянула - 10 дітей з 25, то як книжка пише, аякже:girl_mad:.
    Щойно картопля мені згоріла:girl_sad: .
    Заснула би з того всього, але не можу - напилася кави і мушу протокол надрукувати і відіслати:confused:.
    Короче, сьогодні в мене кличка Щасливчик!:girl_haha:

13. Vittoriya

А я вже сьогоді з рання побувала но головному вокзалі, забирала з поїзда документи. І все через нашу ідіотську державу. Маю я паспорт на свій інструмент-на смичок і на скрипку! Фоторгафії вклеєні, все як має бути. Але мусимо кожного разу при виїзді за-кордон робити ще й дозвіл на вивезення свого ж інструменту, бо бачте він представляє собою культурну цінність для країни :girl_mad: І той дозвіл не так-то легко зробити, бо ми музиканти не можемо отак от просто взяти свій інструмент і поїхати, ми маємо право їхати тільки від якоїсь установи(принаймні так у Львові мені сказали), тому я і робила то через інше місто, за що я дуже вдячна одній хорошій людині, яка мені так допомогла:girl_curtsey:

14. Megan

Megan Well-Known Member

А я повернулася з Києва. Така відпочивша і стомлена водночас, але так скучила за всіма, за синочком своїм, ну і за ДП:girl_in_love:. І тепер працюю, звикаю до роботи, відпочила, і так вже мені добре...

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я вже встигла зганяти в магазин техніки і купити собі електричну зубну щітку, бо так казало зубеня, а ще пригледіла собі файнючий светерик і штанці...Планую зараз зробити вправи і дивитись "Домогосподарок" до победного...

16. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Від понеділка не "вилазила" з піжами,то вже думала,що свята пройдуть повз мене.Але вчора,наслухавшись Різдвяно-новорічних пісеньок-я ожила)))))),і ще пізно ввечері потягнула чоловіка в Метро,щоб доукомплектувати всіх миколайчиків,з чим успішно і справилась.Сьгодні знов: піжама-друг мій,але настрій вже +10000000000000000......)))))))

17. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Зі мною щось не те за останній місяць я розбила трилітрову банку з маринованими помідорами, тарілку з шубою, парфуми, а вчора прямо в руках лопнув стакан. Крім того я стала страшено забудьковата, забуваю коли в чоловіка вихідний а коли він на роботі, за ким я стою в черзі, проте як серед ночі прокидаюся з думкою що в мене на руках дитина, а вона насправді в колисці я взагалі мовчу.

18. Olma

Olma Well-Known Member

Сьогодні фінал швецького IDOL (щось на зразок нашоі "Фабрики зірок") - я так бігла до телевізора, ща зачепилась за остатки будівельних матеріалів і здерла пів нігтя на великому пальці :girl_cray::girl_cray: І так розплакалась...
    Мій мужчина "не ростерялся" - побіг в машину!!! :confused: за медикаментами!!! - в нас оказується всі бинти в аптечці в машині живуть. Так от, "мій рятувальник" замотав мені палець бинтом, перед тим продезинфікувавши, а потім то всьо заклеїв хірургічним скотчом (сказав шо так треба :girl_haha::girl_haha:).
    Тепер варить зупку, бо "я хворенька" :shy:

19. Vittoriya

Пакуюся в дорогу... Щось мені не йде :girl_cray: Маю ще на ранок купу справ, мрію вже про то,як сяду в автобус і все, можна буде відпочити від того напрягу, який мене переслідує вже тиждень...:girl_smile:

20. Gala

Gala Well-Known Member

Знову цей настрій,ніби і не має причини,а сльози в очах,знову усі ці спогади,уява про те а якщо б вона була,якщо б жила...Є багато про що їй розказати,обняти.Сестричко я тебе люблю!

Статус теми:
Закрита.