Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

:girl_crazy:ооо, то не та ріпка,що росте на городі то просто - напросто
    :girl_haha:

2. Megan

Megan Well-Known Member

Я сьогодні працюю, завтра маю дуже важливий день (але про це розповім згодом), в неділю їду в Київ, там погуляю 2 дні, аж тоді додому... ох насичене в мене життя..

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Зранку сходили до церкви, помолились, щоб все в нашій родині було якнайкраще, а особливо просила за цьопу в животику, далі переглянули з Юрком "2012"..трохи казка, але страх відчувала....муж пішли з колєгами в баню, тому сьогодні у нас вечір з Любчиком на двох....тато будуть не скоро.....

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А на форумівку??? А Надійка не йде? Кася?

5. Уляночка

неа..нема настрою...поки що...

6. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

а я сьогодні хочу провернути операцію - мама "дала дьору" на форумівку, а тато бавлять - не знаю , що з того вийде - але плацдарм підготовано - і малого довго гуляю, і чоловіку ПОЯСНИЛА , що має прийти ВЧАСНО :girl_devil: - побачимо, а може і побачимось :girl_spruce_up:

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вчора закупилась майже всіх миколайчиків, нині ще трошки доправила. Не можу знайти бо не знаю де таке чудо взяти одного презента для Данила і нема Різдвяної барбі для Анни. Чомусь цього року святкова барбі чорніша чорної землі.:girl_mad::girl_mad::girl_mad:

А так я вже все маю. На наступний тиждень куплю вчителькам щось а може просто напечемо їм тісточок? або чеколяд куплю - ней зуби псують:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ой, у мене сьогодні був такий день:girl_crazy: Репетиція 7 годин...Я вже ні жива, ні мертва, а завтра зранку на пари, а на пів8му вечора у нас запис... І до ночі.. Залежно як піде, а знаючи, що таке-записати оркестр, чує моє серце, що будемо ми півночі там сидіти....:girl_crazy: А в неділю зранку у мене репетиція камерного ансамблю, потім квартет. а потім ввечір знову запис.. Оце вихідні:girl_cray: Тепер як згадаю карантин і той качум вдома...:girl_in_dreams: І чого я тоді так хотіла вже чимось зайнятися. Треба було насолоджуватися спокоєм і вільним часом, якого тепер мені так бракує:girl_mad:

9. Галченя

Галченя Well-Known Member

А на мене серед ночі такий "жор" напав, що вже й не знаю як то себе зупинити. Доїла пельмені, салат з білої редьки, трошки м"яса тушеного (це при тому,що збиралась м"ясного не істи взагалі), запила все це чаєм з печивом... і знову взялась підбирати в тарілці редьку:ninja:. Чого би це:girl_in_dreams:? Явно не на зміну погоди.

10. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

нє....в Надійки сесія....
    люди...все так добре йшло...6 предметів за тиждень здала...і в останній день сесії завалила психологію....все я вижатий лимон....нема сили ні на що....а нині ше начитка з філософії з 14.30 до 19.00....як то пережити?
    а ше до мене вже приходив Миколайчик у вигляді трійки з мат.прогрмування(300грн) і четвірки з теорії ймовірності(350грн)...а мав бути новенький мр3 плеєр:girl_cray:

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Може, ви скоро поставите другу лінієчку?:girl_flirt:
    А на аватарці то ваша донечка?:girl_smile:

12. Галченя

Галченя Well-Known Member

Я собі так думаю що то в мене ПМС:confused:.
    Так:girl_smile:. То Annjutka постаралась. Дякую їй:girl_curtsey:.

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я щойно повернулася з запису :girl_crazy: :girl_crazy: :girl_crazy: Іду спати і навіть не знаю, коли встану. Маю день для відпочинку, а завтра на 21.30:)girl_cray:) знову запис .. І вже до "победного конца"... У мене таке враження, що мозок скоро закіпить...8,5 годин постійної концентрації:girl_crazy: Ну і чого тим музикантам так нелегко?:girl_mad:

14. zetta

zetta Well-Known Member

не можу ніяк дитині купити шапку на зиму, то вже ціла проблема. Ті шо без завязок чомусь злазять а з завязками годі найти шось нормальне. Чим старша дитина тим жахливіший вибір .(( і кольора якісь .....(мовчу)

15. Oriana

Oriana Well-Known Member

Думала з мужом погуляти сьогодні гарненько.. Та де там..._ пчалися КД:sad:... І ні кроку з хати.... А ще брат тільки що поїхав додому (закінчилася сесія).

16. viltis

viltis Well-Known Member

Лише пів 3, а ми вже стільки всього зробили:))) Зранку майже годину ніжилась в ванній:))) потім побавились з Ярчиком, зустрілись з знайомою, пішли на Південний: купили плановані подарунки на Миколая і непланованого співаючого і танцюючого Тигра ( все таки мій талісман), потім на закупи:)

На 1 пішли до Церкви ( і там приємно, що майже все подвір"я було зайняте возиками дитячими:) І от прийшли додому:) І наш татко дивиться футбол і привчає до того сина:)) а я на ДП:)))

а попереду ще цілий день і вечір:)

17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ой дівчата ,як я за той вчорашній день за малий заскучила,ледве дочекалась ранку пішли -забрали.Так без нього сумно було ..тихо..незвично.А йому так сподобалось з дідом і бабою що вертатись нехтів.От така проза.А з врочистості хіба:вирішили пройтися за малим пішки (з н.львова в р-н кульпарківської)файно прогулялись,згадали молодість:)

18. Уляночка

а ми з Надійкою купували Касюні подаруночок на іменини (важко...на таких дюймовочок ніц не шиють)....далі млинці в піцерії, потім побалували діток подарунками...а зараз треба в люлю...

19. Peri

Peri New Member

Були в Церкві на Службі Божій - св.Онуфрія.
    Як гарно - стільки сімей з дітками!-так і хочеться помолитися щоб у них все було добре!-це врочистіть недільного дня.

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

В мене сьогодні теж насичений день! Зранку зустрілась з однією форумчанкою (на рахунок барахолки:girl_crazy:)) Потім пішли з чоловіком до церкви на 1 годину, з церкви на Шувар, купила собі шапку, таку як хотіла, з блайзером. А тепер вдома купа гостей, прийшли дивитись весілля! Одним словом "дєнь удался"::girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.