Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Змучилась нині, поперек болить трохи... але то приємно, бо прибирали і мили СВОЮ КВАРТИРУ!!!! так приємно бачити як вимальовується щось!!

2. viltis

viltis Well-Known Member

обігає кінця цей тиждень..важкий....в чоловіка померла бабця...в Яруська вже 3 день температура.....боримось....розпал сесії....

Хочу Новий рік!

3. карапуз

карапуз Well-Known Member

Настрій препаскудний,не хочу ніякого святкування :girl_sad:.
    В нас ,взагалі,якась чорна смуга .Все ламається,псується,одні безкінечні витрати:sad:.Сьогодні взялась сушити волосся -фен згорів :girl_cray:.
    Пи.Си.Мій Мартинко примножує свої подвиги - вчора робив моє улюблене горнятко від Мілки,яке приніс мені Миколай і з котрого ,я так любила вранці, попити кавусі з молочком:umbrage:.

4. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Зайка але в тому ж є плюс-головне що він не порізався:)Непереймайся...пройде та чорна смуга..то просто дні якісь такі паскудні..навіть я і то хандрю ...(навіть футбол пропустила нині)Усе буде гуд:)Чесно.
    Тримайся !З наступного тижня все почне налагоджуватись і малюк виздоровіє і того й гляди на форумівку прийдете:)

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

Карапузику, терміново на форумівку.

п.с. з мене горнятко, щоб підняти вам настрій!

6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Цього разу, дуже сподіваюсь,прийду:girl_spruce_up:.

7. viltis

viltis Well-Known Member

О!!! Ярко теж розбив горнятко, з Риму:sad: але я собі просто подумала, що краще горнятка б"є, але щоб сам здоровий був..

Оленочко, дякую!!! я себе так і настроїла:)) вже завтра в масіка будуть нові зубки, сесія закінчиться і все буде гуд....а зараз, поки малеча спить я хоч трохи почитаю посиденьки, бо вже тиждень: зранку включаю, ввечері виключаю....а читати не встигаю

а на форумівку прийду ( але напевно без дитяти)

8. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Я знаю,як почувається витиснений лимон(якщо він взагалі щось може відчувати:girl_crazy::girl_crazy:)нині з 9.30 до 15.30 сиділа в журі міської олімпіади:girl_crazy:роботииии було - купа- купезна.Прийшла додому додому - відключилася.от тіки встала,розбита,голова болить.помила голову,от читаю Посиденьки.Два вихідних - і то один з них вилетів в трубу,навіть не відпочила.Єдине тішить,що завтра відірвуся - іду на КВН..
    Отака проза і ніякої тобі врочистості:girl_in_dreams:

9. Halina

Halina Well-Known Member

От прийшла з прогулянки зі своїм песьком. На дворі туман, мало людей. Походили ми, походили і прийшли додому. І от я в який же раз переконуюсь, що мій Пес - це все що в мене є! Лиш він тебе розуміє, любить. Лиш він піде з тобою гуляти тоді коли хочеш ти. А саме головне, що для нього я цілий світ!

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

і у мене кака на душі.
    були в гостях у свекрухи.
    Настя ні з того ні з сього почала лупасити мене по голові.
    і то не було типу "розбавилась сильно", чи не думала,що робить...
    в мене ще такого не було.... одним словом, ніби ніц страшного, але такий осад на душі....
    прийшли додому, розповідаю мамі. мама каже Насті, що так не робиться. тут тато з"являється. робить з мене ненормальну, каже при дитині,що я неправа і так далі.

11. zetta

zetta Well-Known Member

Женічка не накручуйте себе,і не превязуйте до того свекруху. А як дитина лупасить то треба присікати на місці і не терпіти тих вибриків. Пробачте свою Настуню вони всі такі кізкі-дерізки )))

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

ой, свекруху я до того взагалі не прив"язую.
    вона в мене золота :)

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Малий захворів,соплі ще ті,викликала лікарку,в 5 буде. Надіюсь,нічого страшного(а сама вже трясуся).Як плакав коли ніс чистила то дзвін якийсь йшов

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

Вранці дуже сильно посварилася з чоловіком:sad: Пішов з дитиною на прогулянку, прийшов... і приніс мені різних цукерочків:) Потім чоловік мені напустив у ванну воду, з різними ароматичними олійками, морською сіллю ( щоб менше було в мене нервів:girl_haha:), запалив свічки і подарував мені квіти:girl_in_love: Я натомість, приготувала смачну вечерю, і він мене запросив на вечірню прогулянку під зоряним небом:girl_smile:

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

То вам у вихвалянки з таким чоловіком)))

А ми недавно прийшли з церкви... так добре....

16. Gala

Gala Well-Known Member

А ми сьогодні їздили на каток,дуже гарно відпочили і змучені приїхали додому.Фото покажу в "Родинних фото".

17. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В нас знов насичені подіями вихідні :) Вчора вибрались з чоловіком в центр,зустрілись з друзями,посиділи в Лівому березі (була там вперше),насміялись,наговорились і перебрались на більярд.Додому прийшли відпочивші і задоволені.Згадались ті часи,коли ми були студентами і нас нічого не хвилювало.Частіше би так...:girl_in_dreams: А сьогодні вже з мацьопством ходили в гості.Таам були ще дітки,так що і Настюха повеселилась і ми.Ще й доця отримала в подарунок костюм бджілки,який ми одразу в гостях і приміряли.Наша бджілка бігала,жужала,літала і веселила себе та діток.
    Життя прекрасне:girl_crazy:

18. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Файний день:)Відіспалася, привела себе в порядок і пішла на КВН в Довженка.Отримала масу задоволення,позитивних емоцій,продовжила собі життя на кілька років:girl_smile:поспілкувалася з друзями.Приїхала ввечері додому і ось я тут.гарне завершення неділі.І знову попереду новий робочий тиждень:girl_crazy:
    Отака моя проза і врочистість:girl_smile:

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

У малого ларингіт,почали лікування. З тими соплями так мучиться,сподіваюсь гірше не буде.
    Цілий день сидимо в хаті,все момбить, я втомлена,чоловік недовольний,сподівався на роментику, а не хочу..не дотого

20. галичанка

галичанка Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.