Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Улянка,тобі сумно,бо тебе колготки не перетискають??? маєш на увазі,що животик цього разу повільніше росте???

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

П.с. я вже таке перестврашене стало...а живота великого не хочу, просто переживаю...

3. Gala

Gala Well-Known Member

Розмір живота ще залежить на якій стінці матки закріплений дитинка,якщо на передній,то живіт більший,на задній-менший.У мене так було 1 раз більший,2 -менший(вага в дітей була майже однаова).

4. natka75

natka75 Well-Known Member

Уляночко, то росте в тебе лапочка-донечка,тендітна і делікатна!тішся, що живіт поки маленький, бо потім на останніх місяцях виросте!в мене з малим вже на 3 міс.був як у декого на 6му, а я ще мала, то було всім замітно)))

5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

В нас вчора був файний день:girl_curtsey::ми з малим і моїм татом пішли на Персенківку дивитись на поїзди(ну бо внук вимагаєто значить мус іти...)На пів дороги починається дощ і ми як курки мокрі, але чемно чекаємо...40хв до того поїзду....Дочекались!!!скіки то щастя було від тих вагонів...а потім по дорозі з іншого боку ,ще рефрежератори їхали ..а потім...екскаватори були..словом дитина вчора отримала масу позитиву і заснула швидко.І вночі сміявся.. :girl_haha:от такий файненький деньок:)

6. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Уляночко, в мене до 20 тижня живота не було видно взагалі, на 24 - ну поправилися трохи. Так що який там животик - ще на Новий рік поскачете в своїх гарнюніх сукеночках :) З гарненькою доцею в животику :)

7. Уляночка

та я не знаю, чи в мене доця чи синок..то все форумчанки пророкують...
    п.с. а я валяюсь на диванчику...хата не прибрана, їсти не варено..ай....не пропадемо...

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А в мене була веселенька нічка:в 2.30 чоловічок повернувся з відрядження,з великою кількістю досить габаритненьких валізок (просто,як достроковий Миколай.але то вже в вихвалялки))),і я до 5 ранку приміряла обновки,і ще до 8 розмовляла з чоловіком!зараз мої кохані Ігорчики відсипляються.а я готую святкову вечерю!

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я з ніг падаю. Шеф нині на нас відірвався по повній. В мене хронічний недосип. Головне що я вже в хаті і є шо їсти, зараз йду спати

10. Hruska

Hruska Well-Known Member

Так і сталося, як гадалося...
    Не знаю чи то плакати чи сміятися....чи у "вихвалялки"...але з тими нервами точно таки скинул 2 кг...щойно важилася, бо щось ті мої обталені штанятка надто вільно на мені лежать....
    Не хочу такого худання....:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я від хронічного недосипання,сьогодні ,о сьомій вечора , прилягла собі на пів годинки,а прокинулась в дев"ятій :girl_crazy:.Зате ,прокинулась іншою людиною,але ,напевне,перестану дивитись ті серіали ввечері,бо пів ночі лікую людей,як доктор Грей,а другу половину, спостерігаю за емоціями людей і вираховую хто бреше , як доктор Лайтман :girl_haha:.
    Пи.Си.Це вже діагноз :girl_in_dreams:

12. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ги-ги,в мене те саме:haha:
    Проза:робота,робота,робота...тішуся,що завтра пятниця..Юхуууу:))нарешті закінчиться цей тиждень,який був досить важким(тяжко входити в роботу після місяця байдикування).А ще планую завтра нарешті вибратися на шопінг за чобітками зимовими:)

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Проснулась раніше-п"ю каву сиджу на ДП, сніданку не роблю-чоловік поїхав у відрядження, мальота ще досипає, але нічка була не найраща, знову сопельки звідкись в одній ніздрі не давали масі розслабитись, ну і нам з нею.

14. zetta

zetta Well-Known Member

а я на роботі)) ги ))

15. Usmishka

КАПЕЦЬ!!!
    Ая знову балдію поки всі сплать :)

16. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

я прокинулася від того що неможу слину ковтнути - так горло розболілося:sad::sad::sad: роботи в хаті повно .... їсти нема що....

17. Usmishka

Прополощіть горло, можна настойкою шавлію або календулою, тепле пиття і гарний настрій, а робота-ну її, отім зробите, зробіть краще зараз щось для себе і все налагодиться :)

18. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

дякую ! так і роблю:girl_curtsey:

19. Уляночка

Любчик з дідом сьогодні в дельфінарій ідуть, а ми з Юрком на господарстві....чим би то зайнятись:girl_in_dreams:.....

20. Анута

Анута Well-Known Member

розкажете нам потім що і як. А то мене теж зацікавило, але якось не по собі як ті бідні дельфіни без моря....

Статус теми:
Закрита.