Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

в мене сьогодні найврочистіша врочистість: чоловік поїхав до мами, я наїлася суші, напилася свіжо змеленої кави з горіховим тортиком, подивилась вже 5 серій сексу й міста, переміряла півгардеробу - і добре мені, і файно мені:)))
    спокійно, ніхто не дзвонить, ніхто не турбує - істинне блаженство:)

2. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

класно вам,а я вже цілий день прибираю,готую......і кінця краю не видно:confused:

3. kati

kati Well-Known Member

починаю наводити марафет [​IMG] збираємось на день народження до чоловікової сестри, аввечір ще тікаю на день народження до подруги [​IMG]

4. Lady_Opium

Вибачте за нескромне запитання, але якшо воно Вам не подобається - то нашо Ви то робите?:)

5. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

ну чому не подобається...готувати я дуже люблю і прибирати під бажання(ще й мій братик менеі допомгає), щоб мило було глянути,але іноді мало просто чогось хотіти і робити це!!!!,бо існує "треба",не буде ж хата цілий тиждень брудна і не буде,що їсти(в цьому мамуся),бо мені не захотілось цього робити!!!:)

6. Hruska

Hruska Well-Known Member

Ого...файненько Вам, а я цілий день на роботі....попросила коханого, щоб поприбирав і зробив машинку пральну, бо щось барахлить....то щойно сказав, що тільки з машинкою завершив...:girl_mad:
    Значить мене ще сьогодні прибирання чекає...:girl_cray:
    П.С.: візьміть мене до себе....:girl_crazy:

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а в мене вже аж 2 раз чоловік з Сашком пішли гуляти - а я сиджу, читаю ДП, і буду зараз додивлятись "Мои черничние ночи" (вибачте за помилки - російська мова відключена). таке рідко буває, щоб чоловік без нагадувань добровільно йшов гуляти....

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Півдня гонила по базарах, бутіках магазинах, купила нарешті собі чоботи то у Вихвалялки, але куртки чи плаща так і не підібрала, ще б якесь плаття...Ех зараз починається проза-готування, прибирання, прасування

9. Lady_Opium

минула ще одна передбачувана спокійна неділя: довго спала, сходила на піцу, купила чобітки за досить приємну ціну, відвідала маму, а саме приємне - вперше нині грала в покер:)
    на відміну від чоловіків-конкурентів, не боялась, ризикувала - і як результат - виграла:))

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Юстинка моя, має мрію стати перукарем :girl_in_dreams:,вже годину робить мені зачіску.Бідна моя голова ...Коли вже закінчиться той карантин :girl_cray: !

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А я сьогодні знову саменька ночую...мої - на Науковій, бо зранку маємо похід в поліклініку з мужом, а малого ж собою не потягнемо, тому хлопці сплять у мами...а ми, дівчата чи дівчата і хлопці, спайкаємо вдома на великому дивані і саменькі....благодать!!!!!!!!!

12. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Людоньки,:girl_cray::girl_cray::girl_cray:,хто знає,коли випаде сніг? Такий білесенький,м"якенький,по коліно:girl_in_dreams:Хочу на сани чи на лижі:girl_in_dreams:Такої погоди ,як зараз не переношу.
    Ну коли вже буде сніг???????????:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а ми нині півдня пробули в поліклініці - робили флюографію і аналізи здавали...
    насправді, ніякого поганого самопочуття, ні кашлю - ніц, просто температура 37-37,5... з четверга... от я й обох нас сьоні погнала на огляд.. навіть якщо все гуд - провіритися не зашкодить...
    а потім поасистентувала Коханому трошки і ми сьогодні нарешті додомцю приїхали не вночі.. отак

14. SOLODKA

А Ваш коханий хто(гінеколог,стоматолог,хірург)?Що йому потрібен асистент????:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ну, майже так і є :girl_cool:
    Він - дохтор до компутерів і всього, що з ними звязано :girl_cool:
    а в час карантину - роботи збільшилось в енну кількість разів, бо люди ж по хатах сидять і нудяться (і як колись люди себе розважали і жили БЕЗ інтернету і техніки?!)

16. SOLODKA

В українських сім"ях було по 10 дітей.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Ото й усі розваги.:girl_cool:

17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

пишуть і показують,що з 1 грудня вже сніги і морози. То ж трохи зачекайте.
    А у нас здається все як завжди..малий росте,а ми старієм...

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я вчорка посвяткувала, класно так погуділи нині починаються будні і робота...

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Вчора на роботі не було нету!То жах! надіюсь нині включать!

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну чого я таке злерзло..машиною мене завези-привези, а ноги, як лід...відігріваюся теплим чайочком після поліклініки...витягнули трохи крові в нас...а лікарки не було...ось такий ранок...

Статус теми:
Закрита.