Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

:xaxa::xaxa::xaxa:Та у нас теж... То ми кумпанією самі собі справжнє свято влаштували...:clapping::clapping::clapping:

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

годину тому прийшли з новорічного свята у аквапарку..більшого "Г" я ше не бачила...снігуроньк а і дід мороз не першої свіжості, наповну грає музика "е в тему" (наприклад, АВЕ МАРІЯ:ninja:), що головних героїв ЗОВСІМ не чути:tanksmile:..дітям дали по кульці і прапорцю, поводили хороводи...от і все свято:bad::bad::bad:...після цього поїхали на піцу і пиво, бо душа потребувала "розрядки":)..зараз за годину чекаю гостей..Юркового брата і його нову жену:ninja::8::)

• Подобається Подобається x 14
  3. kati

kati Well-Known Member

дівчата,а то в всіх 2 дні форум не працював? чи то тількив мене? шось не пойму....

• Подобається Подобається x 5
  4. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

а я так жаліла, що квитків не було, щоб з малими сходити...

• Подобається Подобається x 2
  5. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

я теж думала, що то тільки в мене...
    а по дописах видно, що останні два дні ніхто нічого не писав, значить у всіх:)!

• Подобається Подобається x 3
  6. mamatu

mamatu Well-Known Member

а мене й не було, бо гроші на рахунку закінчились і не могли поповнити, але тепер усе ОК.
    Маргаринчика забрав свекор на канікули. Приїжджав із сестрою чоловіка, що живе у Дойчлянді й теж на канікули приїхала на Україну.
    А я з малим ходжу на електрофорез та масажі, бо кашель не проходить. Але масаж він не дається нормально робити: кричить, плаче, вивертається. А такий сильний, що і не втримаєш. От і користі небагато. А так хотілося, щоб до Нового Року одужав нарешті!
    Я подуріла й сама собі накупила подарунків і на Миколая, і на річницю заручин з чоловіком, а тепер і на Новий рік також. Все ювеліку. Спочатку комплект з кульчиків та кільця із срібла з аметистом (мій камінь) а тепер ще й підвіску срібну з різними каменями. Зайшли погрітись в ювелірний сьогодні, а там - вона (підвіска), я й не втрималась. Може згодом сфотаю, похвалюсь.
    До речі, давно хотіла запропонувати створити темку для вихвалялок. Іноді так хочеться похвалитись, яку іграшку подарували дитині, або ось собі цяцю купила і не знаю, у яку то тему краще писати. Якщо хтось підтримає - я залюбки створю таку темку.

• Подобається Подобається x 12
  7. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А я така довольна! По-перше запрацювали Посиденьки!!! УРА!!! по-друге, думала чи написати привітання з днем народження своїй подрузі з якою не спілкувалась більше року, чи може навіть двох. Але написала, вона зразу ж мені передзвонила, дуже довго з нею говорила. Вирішили якось зустрітись.По- третє принесли мені на годинку мою похресницю поняньчити,то набавилась з нею:dance::radist::crazy: Тепер сижу така довольна-довольна!!!Як мало мені для щастя треба!

• Подобається Подобається x 12
  8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

УРААААА!посиденьки нарешті працюють

• Подобається Подобається x 5
  9. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Підтримую,дійсно не хватає такої теми,чекаю фото:)

• Подобається Подобається x 3
  10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А ми сьогодні ганяли як дурні,захотілось купити прогулянковий візок по вашому магазину,незнаю як в кого а мені як завжди везе,мало того гнали в кінець Левандівки,та нічого там доброго,написали шо 2 тижні була в користуванні а.насправді довго користувались,вирішили купляти нову та й катались по магазинах,нічого не купили бо залишились по 1 штуці всі темних кольорів,чекають нового вже дорогого завозу,такий день сумний виявився,але не все так погано куплю синього кольору:)

• Подобається Подобається x 6
  11. kati

kati Well-Known Member

а в нас сьогодні так гарно день пройшов...Чоловік з самого ранку поїхав до Хмельницька, святкувати корпоративний НР, лишились ми з малим на господарці....зранку прикрашали ялинку,в обід так гарно поспали собі,а ввечері пекли печиво разом,дитина прибалдєла.....вирізали ялиночки,зірочки....і то нічого,що я потім ще 40 хвилин вимивала кухню:))
    Зараз малявка спить,а я сижу на форумі і паралельно в"яжу шарф дитині....
    А завтра почнеться передноворічний марафон,дитина в садок а мама по магазинах:dance:

• Подобається Подобається x 18
  12. Kasia

Kasia Well-Known Member

а я від святкувала свою корпоративку. колготки таки найшла з люрексом.:p
    і заробила такий комплімент ...ммммммммм.. що я виглядала як обличчя марки Chanel. :o:o

• Подобається Подобається x 16
  13. СОФІЯ -СОНЯ

:):)А я сьогодні йду на корпоративку. Добре, що доня підросла троха і старша меншу може один раз нагодувати кашею.:):) А завтра у чоловіка... Люди, за тими ДН і корпоративками нема коли ялинки поставити. Стоїть, бідолаха, у під"їзді з 25 числа...

• Подобається Подобається x 15
  14. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

А може і нам покажетесь?:o

• Подобається Подобається x 6
  15. Kasia

Kasia Well-Known Member

добре. ще немає фоток з копоративу. але я й не впевнена що я там десь є. як буду-то виставлю. але й так. не буде видно ні колготок ні моїх нових туфлів... ну мож хоч до половини десь буду.

• Подобається Подобається x 9
  16. Nata

Nata Well-Known Member

Ми вчора прикрашали ялинку. Всім сімейством. Петриу постійно виключав світло, щоб дивитися на гірлянду, керував куди вішати іграшки. Дуже тішився. А Дмитрик... чомусь думав, що ялинкова гірлянда - це мамині коралі, весь вечір намагався почепити їх собі на шию і постійно норовив перекинути ялинку.
    А сьогодні я прийшла з роботи і мене зустріла сумна, обшарпана ялиночка. Дмитрусик всі забавки з нижніх гілочок вже познімав :).

• Подобається Подобається x 15
  17. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Минулого тижня мала цей клятучий "карпаратів" - то плакалася вам про те що і вдягнути нічого, або як максимум в костюмі колобка піду :D. Але проявила дизайнерський талант - і організувала чарівний стрій. Плюс ще порядно намальований "фейс" (перший раз за 30 тижнів :o)та приведені в порядок кучері (довелося не дуже їх розчесувати) - і чоловік вже на 10 хвилині , по старій студентській звичці, руку та талію - типу, моє золотце. Та й співробітники та співробітниці - ой , не може бути що ви в декреті, ви ж і на вагітну не подібні - і ходите не "качечкою" - коротше кажучи - є ще порох :radist::radist::radist: Завтра наступний гульок маю - побачим :D

• Подобається Подобається x 20
  18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І я найшла трохи часу на форум..хоч пізній вже час. А шо у мене, та майже як у всіх...діти-квіти,чоловіки голодні-ситі, хата метена-непідметена...ех...А так все йде по стабільності....Одна радість сьогодні(особиста) нарешті обстригла свої патли посічені,ну не то шо шкода стало свого довго волосся,але сумно за ним, тепер маю трохи нижче плечей,зате живе волосся. А ще я вже 3 дні ранком навожу марафет-личко кремом мажу,крашусь і таке інше.І манікюр зробила....Та йолкі-палки,скіки можна:кухня,мити,варити,пекти - подиивлась на себе зі сторони.Не сподобалась сама собі...взялась за себе...а чоловік може й помітив,але навіть комплімент не зробив...і про стрижку сказав"Ну вроді так як було...а ні,голову помили тобі і волося коротше стало"...Та ну його..не буду злитись,я себе завтра порадую ще чимось..а синочок новими словами, а то він в мене говорючий такий..А ще маю писати магістерську, а тему ще не вибрала....от таке життя-буття...

19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я тільки що з корпоративу, не можу сказати що всім задоволена.Я чекала чогось іншого, більше щирості, як не як але це останній корпоратив в цьому колективі.Дуже не сподобалась як тулився чоловік співробітниці, згадаю і стає бридко.

• Подобається Подобається x 7
  20. СОФІЯ -СОНЯ

А я вчора класно провела час! З корпоративу ми через трохи втекли своєю компанією у вісім душ, по дорозі щось закупились,пішли у мій старий кабінет і ТА-А-АК гарно посиділи, посміялись, все згадали, я просто відпочила душею. Приходжу додому - і, ви не повірите, чоловік ялинку поставив, після цього все прибрав і миє ванну, бо ж мені не можна, виявляється, з тими засобами возитись! Потім Софія пів-12 лягла спати і проспала аж до 4! :radist:Ну не день, а суцільне свято!:radist::dance::radist:

Статус теми:
Закрита.