Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А я вже більше ніж тиждень сиджу вдома! Хворіла... зараз ще трохи кашляю, тому на вулицю ще не йду! А так хочется!!!! Хочу намалюватись, помити голову, вдягнути щось гарне! Люди коли вже та епідемія закінчиться?:girl_sad:

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я вас так розумію...І чого коли хворий не можна мити голову?

3. Oriana

Oriana Well-Known Member

Була нині в центрі з чоловіком, людей - як завжди, тільки 15 % в масках... Все як у звичайні будні, єдина відмінність - напівпорожні маршрутки, хоть нормально проїхалися, не тиснулися там як оселедці в банці:) Посиділи собі з чоловіком в кафе (давно не вилазили):), а ще спостерігала як у банк пускали лише по одному чоловіку - дотримувалися, щоб в приміщенні не було скупчення народу:)

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а ми сьоні весь день лазили по Стрию.. просто так... електрички майже пусті, в маршрутках одне задовлення тепер їздити)) морозець взявся... а в стрию так мало народу, що ми взагалі більшість часу ходили без масок, лиш надягали їх, коли в приміщення заходили...

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я сьогодні взяла малечу і ми ходили голосувати. У нас тут вибирають деяких важливих дядьків, то ми з Андріаною не могли стоати осторонь. Пішли і проголосували. Я вибирала імена кандидатів а малеча натисла на червоний ґудзик - голосувати ТУТ.:girl_haha:
    Надіємось що наш кандидат виграє, хоча за його опонента президент агітував цілий тиждень. Тоже мені... немає більше що до роботи.:girl_mad:

А ще у нас нині був підряд: чоловік спрятував на подвір*ї а я собі в кухні. Так гарно все собі зробила і мені ніхто не перешкаджав. Як то було файно.:girl_in_love:

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я от проснулась-в горлі дере, слова сказати не можу, температури нема, але є біль в грудях, зараз ближче до 9 буду шукати якогось толкового лікаря щоб прослухав, а то мій бронхіт не давався чути вже майже два роки. І як ми то зробим, в чоловіка купа справ, і з маською нема кому посидіти, а без голосу то нереально. Блін, і то треба мені було???

7. Halina

Halina Well-Known Member

І що за день??? :girl_cray:Зробила собі величезну чашку кави. Тут щось за стіною стукнуло і я з переляку впустила ту чашку. Чашка то ціла, але вся кухня в каві....:sad::sad::sad:

8. In4a

In4a Well-Known Member

А в мене чоловік зранку мив підлогу, і мокрими руками взявся за велику вазу шкляну, і розбив... Шкода, він сам мені її подарував... Але я переймалася може хвилину і заспокоїлась на тому; головне, щоб здорові були :girl_in_dreams:

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Повсякдення - сиджу вдома, бо садок на карантині. Якось дивно, я привикла що живу як білка в колесі - садок-робота-магазин-садок-дім. А зараз якось непривично, неможу себе організувати.
    Плюси - нарешті доробили з маською усі саморобки з дитячих журналів, навчились грати у настольну гру "Русалонька", доміно, дитячі карти, дитя нагло махлює - кидає кубик доти, поки не випаде 6 і втіхаря набирає більше карт :girl_smile:
    Ще нарешті маємо час гуляти разом, на майданчику пусто :girl_smile: І нарешті поприбирала в хаті.

10. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А мені от від твоєї відсутності на роботі зовсім ніяких плюсів:girl_sad: Скучаюююю.....:girl_in_dreams: Нема з ким пообідати, полялякати з "панімающим человеком" ,понити про життя-буття і сходити на каву після роботи......:girl_cray:Нехай швидше проходить та свиняча зараза ,а ти вертайся на роботу ,а то наш сельсовет без тебе пропадає:girl_cool::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

11. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Мучачо, а я вчора у Вашого шефа в гостях була ;) А він мені монетку подарував - от тільки ми з мужем не можемо визначити, срібна вона чи зі сплаву :) Це моя, можна сказать, урочистість вчорайша :) А наразі йду спати - хай нинішня проза та врочистість для мене закінчаться солодким сном - чого і Вам бажаю :)

Останнє редагування: 4 Листопад 2009
  12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Проза моя тижнева-сиджу в хаті, прихворіла но тепер вже як цвяшок тфу тфу. Шеф який колись з роботи не випускав тепер не впускає, каже тіки абсолютно здорова мусиш йти на роботу. Ну шо сказати в хаті реально дах їде, їсти варю як дурна, перу мию пилосошу і ЖЕРУ не їм а таки жеру як ненормальна. Я мушу йти на роботу бо інакше в жодну лаху не влізу

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

аааа!!!!! мені так скучно і тісно в хаті, що збожеволію!
    навіть до коханого кажу - ну давай мож посваримся? ну хоть щось!
    аналогічно перу, прибираю, прасую, готую, вчуся (щоб так тягнуло вчитись під час навчання!), фільми, сплю... от щойно собаку свою помила....

14. Virginia

починає подобатись.... сидіти в хаті вже другий тиждень! Їсти не варю, не перу, не прибираю, кароче така гнила, шо торба! Мій чоловік каже шо буде розводитись! Признаюсь... чищу зуби через день!:girl_crazy: От до чого доводить свинський грип!

15. Jasmin

Jasmin :)

то все про мене на 100%..... Треба брати себе в руки, і йти на роботу. Може це якось верне до попереднього ритму життя :)
    Але як подумаю про той свинячий, то аж на вулицю страшно виходити .... І роби що хоч..... і ніякої тобі урочистості :sad:

16. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

в мене б криша з"їхала:girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    тішуся,що вже виздоровіла і маю можливість гуляти по-трохи.(навіть на спорт вже ходила)
    дівчатка берете себе в руки,і на свіже повітря,хоч на трошки:girl_claping:

17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я сьоні перший день на роботі завал-дома було ліпше!

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

ТО все так є. 100%
    А я вже практично добре себе почуваю. Ще не можу аж так дуже займатись хатніми справами, бо швидко втомлююсь, але помити посуд чи трошки протягнути порохотягом...Але за останні два тижні я принаймні відчула себе настільки добре, щоб висіти на ДП. :)

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

А мені часом навіть не хочеться піжамки знімати. Так би закуталася зверху в халатик, пила каву пів дня...Але мій малий зробив вже зауваження, бо " то негарно в піжамці ходити". От тепер одразу переодягаюся, вмиваюся, і тоді малому на очі показуюся :)))

20. Virginia

оооо.... забула написати! Добре що я собі замовила в бонпріксі дві піжамки! То хоч щось мене тішить, бо піжаму я знімаю тільки зранку і ввечері на 5-10хв виключно в ванні:girl_spruce_up: .... от тому то і мій чоловік зі мною розводитись хоче:girl_haha:

Статус теми:
Закрита.