Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

І який заклад ви відвідали????.... :) Я б теж хотіла таке свято собі зробити..

• Подобається Подобається x 1
  2. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

:):):)Я у Луцьку, то не думаю, що для вас актуальною є назва закладу:):):) А свято собі зробіть обов"язково !!!:radist::dance::y:

• Подобається Подобається x 2
  3. Олька

Олька Well-Known Member

А моя доцька виступала два дні підряд! Ми отримали купу емоцій, всім ДУЖЕ сподобалось! Наша група була наймолодша і дівчатка молодці, зовсім не розгубились на сцені, моя Катька казала, що хоче ще! Тепер ще в четвер в садіку відбути:haha:) Дівчата, віддавайте своїх донечок на танці - це просто СУПЕР!!!!

• Подобається Подобається x 11
  4. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Фото в студію!!!!!!!!!:clapping:

• Подобається Подобається x 1
  5. Олька

Олька Well-Known Member

Ще не встигла скинути на комп, але зараз піду за малою в садік і потім спокійно сяду і скину. В мене правда їх не багато, більше фоткала моя кума, а вона диск дасть тільки в кращому випадку завтра. Але я обов'язково похвалюся. Вони такі смішні, ще й з макіяжем і з пальмами на голові:haha:)

• Подобається Подобається x 9
  6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в мене сьогодні в таку погоду купа справ "з виїздом" :shutup:- на 11 до лікаря (ще й свою вагітну коліжанку веду на облік ставати), потім на 12.30 з мамою на геройський базар Краківський :scare:(мамі штори треба), потім на фарлеп (оплатити нет)....і якщо я приїду "жива" - зняти тюлі в кімнатах, поприбирати, попрасувати 2 гори одягу, вікна і жалюзі протерти:rus::rus::rus::rus:
    П.С. Ввечері напишу, що з того всього вийшло;)

• Подобається Подобається x 10
  7. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Геройська жінка :D - в мене з прасованням строго - НЕ ПРАСУЮ!!!! (Це принципова позиція, виборювалася роками - вийняток - ясно що дитинці прасувати буду, ну і ще хіба часом, як дуже попросять ) Штори, постіль і тд вибираються так, що їх в сушці просушути - і вперед. ;)

• Подобається Подобається x 7
  8. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

В мене свіжа проблема - на роботах "карпаратіви" - в четвер один , в наступний вівторок - другий. І відповідно перша похідна проблема - нічого вдягнути. Як згадаю минулу зиму і ті новорічні п"янки-ранки - то перебирала сукнями :radist:- завеликий вибір був, а зараз... :sad: вони ж обтяжечку всі були.... :sad: Я звичайно на довго туди не піду - години дві максимум - але... один варіант суконки знайшла - але колір фіолетовий:8: - гарно поєднується з моїми тінями під очима, і сама я така "свіженька". Уф... Не мала баба клопоту - купила порося - а піти хочеться :dance:

• Подобається Подобається x 10
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

ех... до четверга включно буду здавати всякі модулі і заліки... краще б дійсно генеральне прибирання, хоть би мозок трохи віддихнув... а то просто жах...

• Подобається Подобається x 3
  10. СОФІЯ -СОНЯ

Я ходила до 38 тижня, тобто, поки не прийшла пора до пологового. З одягом теж були проблеми, мала один файний брючний костюмчик і джинси, то на свята ходила в костюмі, а просто на каву - джинси. Поспілкуєшся, людей побачиш, про себе нагадаєш - як же без цього?!:):):)

а чоловікові вчора коньяк презентували, аж чотири пляшки, подарунок на ДН. дома відкрив одну-:8::8::8::8: - така підробка, що аж мені по запаху стало зрозуміло - фе неабияке! Добре, хоч додумався відкрити, а то в суботу на стіл би посиавили - ото сорому набралися б!

Останнє редагування: 23 Грудень 2008
    • Подобається Подобається x 5
  11. viltis

viltis Well-Known Member

В мене теж джинси на всі випадки вагітного життя...Ну, ще є 2 спідниці, в які влажу. Єдине, що прикольно---мама віддала свій гарний плащик:))) а то в дубльонці я вже як Колобок виглядала...

Я вчора здавала аналізи і десь підхопила смарклі:sad:(((((((((( сиджу п". малиново-м"ятні чаї, мед, лимони ...За лялю переживаю так, що УЖАС,,,, пів ночі не спала...А ще сьогодні треба на роботу ТЕРМІНОВО!!!! і в Універ....Хоча, може, в Універ пошлю мужа, бо там тільки поставити заліки (здані).

А ще є нездана сесія і Інфізі ....її я напевно відкладу після Нового року, бо починаю відчувати, що загинаюсь. Генеральне прибирання робила пару тижнів тому , тому перед святами сильно напрягатись не буду....Тим більше, що і так всі свята гарантовано проваляюсь в мами або в себе в ліжечку....

• Подобається Подобається x 4
  12. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Viltis, не переживайте! Посидіть день-другий вдома, полікуйтесь! Робота, а тим більше Універ нікуди не дінеться! Ваше здоров'я і здоров'я вашого малявчика набагато важливіше!!!

13. viltis

viltis Well-Known Member

Та Універ і Інфіз, то точно не дінуться ....а от робота: сьогодні в моїх діток звітний концерт чи відкритий урок, то кожен по своєму називає( до речі, на 18-00, хто там в моєму районі, можете прийти, подивитись, вхід вільний). Я маю бути ведучою, та й просто їх підтримати маю....тому робота сьодні точно не відміняється. Завтра --так, а сьогодні --ні. А ще мала сьогодні піти декрет оформляти...то вже теж на потім відкладу...

14. Nata

Nata Well-Known Member

Півночі пакувала дітям цукорки на новорічне свято. Зекономила! Купила вагові, щоб було дешевше, а вдома це все завертала у подарунковий папір (робила кожному один вели-и-и-и-кий цукерок). Всі люди як люди, а мені чомусь завжди найбільше всього треба.

• Подобається Подобається x 9
  15. Женічка

Женічка Well-Known Member

а я вже не знаю, куди цукерки від дитини ховати, Миколайчики стільки їх принесли цього року, що ховати нема куди :)
    Настя теж така хитра, не шоколадні цукерки вона їсти не буде, типу корівки, желейних і т.д.
    тому ховаю скрізь, де бачу, зубки нам потрібні :)

а з великим цукерком така цікава ідея:radist::radist::radist:
    треба буде й собі колись таке зробити :)

• Подобається Подобається x 4
  16. СОФІЯ -СОНЯ

Я завжди так роблю. Просто у тих готових подарунках третина цукорків такі, які в хаті ніхто не їсть, от вони і валяються по всіх цукорницях. То я беру то, що ми їмо, ще фруктів, дорогого печива і теж уночі пакую ( пакую - це і в прямому і в переносному значенні, бо ж тра попробувати, що я в подарунок кладу:ninja::xaxa::shy:)

• Подобається Подобається x 14
  17. ірен

ірен Well-Known Member

і я пакую і пакую....після Миколая в хаті всюди цукерки,малому понаприносили,а мама пакує.Після родів схудла на 7кг,ото буде обломом їх набрати за місяць січень!!!!

А ще,дала моя мама на Миколая гроші,щоб купити малому стільчик для годування.Ми вже давно вибрали який і тільки взяли гроші пішли купувати,і що ви думаєте,стільчик подорожчав на 200грн!!!!!Так стало обідно,адже тиждень назад ми могли йоого купити !!!!Ось так ми ще без стільчика!!!!

Останнє редагування: 23 Грудень 2008
    • Подобається Подобається x 7
  18. Nata

Nata Well-Known Member

Ну так, я вибирала мало шоколаду, желейки різні, льодяники, корівку... І все було б добре, та... запакувати мені треба 26 штук (на групу в садочок)!
    А ще звечора дітей приспала, сиджу по всій підлозі цукерки розклала, щоб кожному порівно вийшло, а тут в першій ночі Дмитро прокинувся, зліз із ліжка і помарширував по цукерках :).

• Подобається Подобається x 8
  19. СОФІЯ -СОНЯ

• Подобається Подобається x 11
  20. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Та я питала, бо в всі наші заклади, і більш презентабельні і менш презентабельні, я ходжу без ніякого вечірнього одягу, часом вибіжу з хати або поїдемо з чоловіком кудись а опинимося в якомусь ресторанчику... І люди довкола сидять такі ж... А ви описали таку казкову ситуацію...Значить треба їхати в Луцьк...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.