Як позбутись живота?

Discussion in 'Спортзал' started by Orman, Jun 15, 2012.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Як позбутись живота?

так, розумію, з професійної точки зору 0,001 користі, але для когось перші дитячі кроки) я такі речі сама вже не читаю, бо той етап пройдений.. але комусь може і знадобитися
    ... для себе переконалася, що найбільші дива робить здорове харчування.. якщо мясо то нежирне, якщо мучне то каші або з муки грубого помолу (в обмежених кількостях), якщо солодощі то фрукти, мед і тп.
    обєднати то з кардіо-розтяжками і вже буде результат

багато хто радить боротися з проблемними зонами живота за допомогою бодіфлексу, правда як на мене то це теж слизька стежина. на ДП є окрема тема з плюсами-мінусами, відгуками...

2. Orman

Orman Модератор-бомба

як позбутись живота?
    отак
    амінь

• Подобається Подобається x 1
  3. kookla

kookla New Member

ачого багато-багато? ви про вправи?)) бо їсти багато вже не тре ніби)

я перейшла на харчування по "системі" аби всьо не було впусту. а роблю багато вправ і бігаю. замітила животик чуть сплас, але ше тре дотримуватись режиму і тоді думаю буде файно:)
    хочу бути не худою і не худаю, а займаюсь спортом, щоб бути підтягнутою і з животика ше тре чуть лишнього позбавитись:)

4. Orman

Orman Модератор-бомба

5. Dolche

Dolche Well-Known Member

І я сюди.
    Зайвою вагою не страждаю, бо ніби (я так думаю) її немаю. Не обвисають мені боки, ноги теж в нормі, на своїх півтора з хвостиком важу заледво 47. Мене влаштовує:girl_curtsey:. Не влаштовує лише нижній животик, який не щезає. Сподівалася, що менше їстиму злетить. Не тут то було, всюди схудла, живіт зилишився. Підкажіть щось таке для лінтяйки, так щоб прес не качати (бо мене хватає на 2 тижні максимум, тоді мені починає "не вистачати часу" або ще шось :girl_cool:) Може ще шось людство придумало для таких як я?:girl_in_dreams:

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Думала я, що ніколи з "животом" не стикнуся. Фігура А-типу: весь жир - в дупі і бедрах, останнє що поправляється - талія, ліфчик до народження дітей був бутафорією.
    Після Дмитрика живота не було одразу. Ну просто встала з ліжка, а живота - нема!
    Тож перед народженням Сергійчика упше не переживала, за живіт, лягла в ПБ, а на виписку підготувала собі довагітні штани.
    Але в першу добу після появи Сергійчика на світ мій живіт... я навіть не уявляла, що таке може бути. Мішок. Мегамішок. З 2 доби почала той мішок втягувати, результат слабкий. Але старалась тримати втягнутим практично весь час, наскільки получалось.
    На 4 добу мішок став меншим. Виписалась таки в тих штанах, з усіх сил втягнувши живіт.
    Вдома вирішила дати собі 6 тижнів спокою, поки матка скоротиться.
    За той час "мішок" став "кульком", але нікуди не зник. Зате зникла талія. Фігура рівномірно розпливлась, з нормального були лише ноги. І тоді я взяла хула-хуп. Крутила - чесно, не щодня, але 2 місяці поспіль. Спочатку 5+5 хвилин (в 2 сторони), поступово дійшла до 15+15.
    Фотки скидала в тему -60. Там може не дуже показово, але я задоволена. Щойно міряла талію - 63 см. І жодних валіків-животів. Хіба ще трошки боків, але трооооошки.
    моя відповідь животу - обруч. ну і не наїдатись перед сном - в смислі, не розтягувати шлунок

7. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

вітаю.
    приємно читати такі реальні відгуки) аж самій захотілось почати...

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

І я взяла. Але металевий з шипами-боліло не те слово та результат є,однозначно

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

якщо то жирові відкладення, то можете прес не качати) перейти на здорове харчування, виключити з меню шкідливу і важку їжу
    як не помагає, розумно і поступово зменшити обсяг їжі, яку споживаєте

якщо нижній живіт просто випирає, то найшвидше наїджений кишківник) забудьте про звичку наїдатися "від пуза", їжте часто, але малими порціями.. напр. що 3-4 години...

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

- Їжте куме легке.
    - Дякую! Ковбаса також не важка.
    :girl_haha:

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

о так, ще би хтось за нами ходив по пятах і хапав за руку коли беремося до "неважкого", то і проблем не було б)

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

То правда. Моя проблема, що я дуже багато їм карбогідратів і дуже наїдаюсь ввечері.

Доречі, он так як написала Марійка в свому дописі, всі розумні люди пишуть - боятись треба не жирів, а штучних жирів. Все, що не є природньо а видумано людиною, в плані штучним способом добути жир з овочів, це погано.

13. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Марусю, може вам ось ця стаття щось підкаже:
    http://svetlyachok.livejournal.com/576904.html
    По тегу психология переедания є ціла серія дописів.

14. Dolche

Dolche Well-Known Member

Щось не знаю де то написати, думаю тут найбільш доречним буде.
    Маю питання. Я все-таки така лінтяйка, але вирішила знову почати качати прес. Вже 2 тижні стараюся )), по животику ще дуже не видно (ну хіба трішечки), але моя вага збільшилась! майже на 1 кг при тому, що я харчуюся так само (ну точно не більше їм ніж раніше). Чому? Може то мої м"язи почали більше важити?:mocking:

15. Rona

Rona Мама-йожик

та не може, а точно :) м"язи ростуть, а вони важать більше
    мене вчили в дні тренувань не їсти білка тваринного (м"яса, молочки, яєць, риби)

16. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Є таке поняття "аеробне навантаження", коли ви поїли та менше, ніж за дві години після цього почали активно тренуватись (чи качати прес) й ефект зворотній (замість спалювання жирового шару ви на ньому ще накачуєте м"язевий. Тому навіть якщо Ви вдома тренуєтесь, дотримуйте правил харчування.

17. Dolche

Dolche Well-Known Member

ну мої такі собі "качалки" назвати тренуваннями трохи смішно. )) Я Це роблю щодня!
    Не повірите, але саме цього (єдиного) правила я дотримуюсь :) Стараюся качати прес або перед їжею, або після їжі за 2-2,5 год.

18. Rona

Rona Мама-йожик

Dolche, якщо щось незрозуміле відбувається з вагою, є простий рецепт, що робити - вести щоденник харчування, тобто писати к-ка днів абсолютно все, що потрапляє в ротик і потім аналізувати

19. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Маю халепу з животом, можливо хтось підкаже щось з досвіду. Живіт після пологів втягнувся практично до виписки з ПБ. Трохи висіла шкіра. Минулого тижня вирішила, що пора займатись собою, повернулася до системи -60 і почала робити вправи, без фанатизму. Через декілька днів почав збільшуватись живіт і зараз виглядає як вагітний(( Напевно зарано дала навнтаження на прес, можливо м'язи ще не були готові(( Тепер не знаю, що робити. Чи просто "не рухати", чи продовжувати займатися, чи можливо одягнути якийсь стягуючий пояс і тоді займатися, чи просто стягнути і чекати?:girl_cray:

20. Orman

Orman Модератор-бомба

100%
    а що саме робили і скільки?

*але в будь-якому випадку зарано*
    не займатися (пресом) і не стягувати