Відповідь: Як пояснити дитині? Я так розумію,ця книжечка стосується насамперед питань релігійних,чи у ній "все про все"?
Відповідь: Як пояснити дитині? релігійних, а все- про все, в цьому видавництві ви також знайдете. особливо мені сподобалось 5 мов любові-гері чепмена
А ви почитайте Бородінку. Я навмисне для вас шукала допис. Яриночка восени вже до школи йде. Як на мене, дуже мудро все пояснено. Дарчик просто знає, як насіннячка квітів і рослинок проростають, то я за тим йому і порівняла. Про те, як дітки виходять із животика, він ще не питав, але коли спитає, то так і поясню, як тут дівчатка писали. Він і так бачить, що жіноча конструкція дуже дивна, але її приймає, бо "такими нас Бог створив".
Відповідь: Як пояснити дитині? мене в дитинстві так "проінформували"... то я ніяк не могла зрозуміти, як таке велике малятко могло пройти через пупок то був жах... а про місячні мені хтось сказав, що то погана кров виходить і я так думала до часу, коли вже в школі про це вчили...уявляєте??? Не дезінформуйте діток
Відповідь: Як пояснити дитині? Я до 16 років думала, що можна завагітніти через глибокий поцілунок. Тому я теж проти дивакуватих дорослих вигадок. :xaxa:
Відповідь: Як пояснити дитині? Коли Софійка мене спитала, переглядаючи відео з нашого весілля, чому її тут нема. Я відповіла: Бозя побачила, що татко і мама любим один одного і подарувала нам таку гарну донечку. Тоді доця(чого я не чекала)каже, а що на твоє день народження? Я кажу Ні в тебе є свій день народження. -А як я народилась? питає. (В мене був кесарський розтин.) - Лікар розрізав мамі животик і витягнув Тебе!. Я вважаю, що на 3 роки,я дитині пояснила доступно все, що на даний момент її цікавило. А оскільки питань у донечки більше не виникало,то я зробила висновок, що вона все зрозуміла. А далі будемо пояснювати по мірі поступлення питань з віком.
Відповідь: Як пояснити дитині? Моя Уляся теж завжди цікавилась звідки беруться дітки,поки була менша,то казали,що народжуються з животика.А коли я завагітніла вдруге,то розповіли їй,що в животику росте дитинка,я показувала їй картинки як дитинка розвивається,якою стає.Самим процесом пологів вона якось не цікавилась.Та якось недавно я запитала у неї чи хотіла вона б бачити як народжується її братик чи сестричка(це я на майбутнє хотіла б знати),то вона відповіла,що хотіла б і просила,щоб я показала їй фільм,де дитинка народжується.Тож буду показувати,а ще маю цікаву книженцію:"Звідки я взявся",можливо скоро дам їй почитати.
Відповідь: Як пояснити дитині? Люди, а хочете посміятися? Свого часу я переглянула оцю книжечку, а тепер ще раз, читаючи коментарі Раджу вам зробити те саме Там за лінком (увага) на самому початку сторінки буде всяка бяка, то перемотайте, далі будуть картинки
Відповідь: Як пояснити дитині? Я теж таку маю. Мені мама її показувала, коли я була маленька. ---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ---------- А якщо не кесарський, то як пояснити?
Відповідь: Як пояснити дитині? Сьогодні моя першокласка прийшла зі школи, і закинула питання в лоб "Мама, а шо таке секс?" І тут мене застопорило. Стою, і незнаю шо їй сказати. Колись давно я думала, що рано чи пізно вона мене то спитає, але недумала що так рано. Порадьте, як правильно провести з нею розмову. Бо я розгубилася зовсім.
Відповідь: Як пояснити дитині? Я спочаткуговорила, що то коли двоє дорослих людей вирішили зачати дитинку. А недавно зрозуміла, що старша думає, що сексом займаються тільки раз чи два, коли хочуть дітей. Теж перебор вийшов.
Відповідь: Як пояснити дитині? Уявила, як би мій синок (4роки) таке запитав і як виявилось, не все так просто! Думаю, щось на зразок - "Знаєш, секс- це коли двоє одружених, дуже хочуть побути наодинці близько- близько, щоб ніхто не заважав, для того, щоб відчути, як вони люблять один одного і як б'ються (стукають) їхні сердечка". Ось, щось на зразок цього я б відповіла. Напевно ---------- Додано в 02:28 ---------- Попередній допис був написаний в 02:23 ---------- Додам, що син питає поки що тільки - "А чому у жінок циці великі, а у чоловіків- маленькі?"
Відповідь: Як пояснити дитині? Ось 10 днів тому сама пораду давала, а вчора мій синок загнав мене в кут! Спитав: мама, а чому в мене немає тата? От присіла я і... А-е-у! Поки сказала, що деякі дітки мають, тільки маму, а ще хтось- тільки тата, а інші тільки бабцю з дідом, а тато- він обов'язково колись в нас буде! На що син сказав: а-а ясно! І знову зайнявся своєю справою. Може в когось щось було подібне? Порадьте!
Відповідь: Як пояснити дитині? 1. Как объяснить ребенку, что не нужно бахать дверью? Если ваш ребенок любит хлопать дверью, или открывать и закрывать, или закрывать и прятаться за ней. А может выдумывает еще более веселые и забавные игры, а у вас уже нервный срыв или предынфарктное состояние. Ведь он может прибить себе пальчики, удариться или еще того хуже, а может просто закрыться с обратной стороны на замок. Соображения у них хватает. Что делать? Есть прекрасный метод спасения ситуации, так сказать народная медицина. Незаметно повесить или положить полотенечко на двери сверху. Отлично помогает! И у ребенка продолжается веселье, и вы можете успокоиться и выпить чайку. Конечно, это спасение для детей определенного возраста. Если у вас ребенок школьник, то вам это не поможет. 2. Как объяснить ребенку что нужно закапать в нос капельки? Если вам нужно закапать ребенку капли в нос, а он против. Он узнает эту коробочку, баночку, пипеточку за километр и начинает орать, будто у него отрезают ногу, а нос все равно не дышит. Что делать? Нужно показать пример! Для примера прекрасно подойдет папа. Но если вам папу жалко, то подойдет кукла, мишка, зайка и все кто не сопротивляются. Во время этой капающей церемонии ребенок обычно начинает проявлять интерес и подставляет свой нос. Так сказать один за всех и все за одного! 3. Как объяснить ребенку, что разбрасывать еду не нужно? Если ваш ребенок любит гречневую кашу, а вы дико устали выметать ее и собирать по всей квартире. Что делать? Первый вариант - это варить кашу-размазню, но такую кашу любят не все, а чаще пациенты общественных больниц. Второй вариант - в кашу добавить пару ложечек постного или оливкового масла, кефира, простокваши, или молока в конце концов. Очень помогает! После этого нужно убрать только кухню, а генеральная уборка отменяется. Третий вариант - забрать еду, тарелку, чашку, ложку, все забрать и самой съесть. Конкуренция, мой дорогой, конкуренция p.s. Советы личные, опробованы на личном ребенке
Відповідь: Як пояснити дитині? Ніколи не думала, що моя дитина так швидко мене спитає, що таке - аборт! Я впала, розгубилася і навіть незмогла дитині пояснити.... шок у мене повний та й голова "не варить". Врятував мене мультик який почався по телевізорі і він переключився, але маю підозру, що завтра це питання знову буде актуальне. Рятуйте, допомогайте порадами, бо мені в голову ніщо не лізе. Спитала, де він почув таке слово, каже в мультику.........пристрельте мене на місці.....