Як навчити жувати? (гадання на кавовій гущі).

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем kucheryaska, 22 Січень 2010.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
Статус теми:
Закрита.
  1. kucheryaska

kucheryaska миється в бані

Відповідь: Як навчити жувати? (гадання на кавовій гущі).

Нарешті бачу щось схоже...Але я так не зможу,бо моя старша попала під капальницю після 5 днів голодовки і аж тоді попросила їсти.Вдруге я цього не переживу.

2. inchik

inchik New Member

ну ви вже великі :) (я про дитину) і розуму таке зробити, звісно, більше, ніж у 7 місячної дитини, тому і праці в тому напрямку буде більше....не будете пропонувати, повторювати: треба жувати! і на своєму прикладі показувати демонстративно жуючи, то тоді точно ніц не буде і можете бути впевнені, що рано чи пізно таки навчиться :)...
    соррі, що далі не по темі, але про те саме: дитина не розмовляє і мовчить доти, доки батьки розуміють то мовчання :)

3. kucheryaska

kucheryaska миється в бані

Рвав з 4 по 8 міс. Я розумію до чого ви ведете- я обстежила дитину повністю,навіть зонд пхали-це не пілоростеноз і не пілороспазм,вияви стафілококу бувають дуже різні,у мене хороший лікар.В малого просто підвищений рвотний рефлекс.Де одна дитина вдуситься,то моя вирве все дочиста.Тому й боюсь тих кусків,бо може вирвати всю попередню ще неперетравлену їжу,і що тоді лишиться?-шлунковий сік,який роз"їдає шлунок. І треба знов шось запхати,хоч через годину після рвоти...

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Даруйте!
    Форум - не Аська і не Чат, щоб виціджувати по 2 речення.
    Не хочете почати в цій гілці нормальне обговорення - шкода.

Статус теми:
Закрита.