Як наважитись на другу вагітність?

Discussion in 'Пузата хата' started by Сонечко, May 26, 2011.

1. Nyny

Nyny New Member

Відповідь: Як наважитись на другу вагітність?

я дуже хочу друге маля , ну дуже )) але як подумаю як то важко виносити , а потім родити , а потім все спочатку )

2. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

аналогічно! особисто ще не готова до другої дитини, і блищим часом не плануєм, хіба як Бог дасть.

3. AlbinaK

AlbinaK Member

Все не так страшно!!! І все встигатимете(правда з часом), навіть на форумі посидіти :). Головне підтримка чоловіка. А з мамою я так розумію ви зараз не живете, тому "пиляти" вона вас не буде, а коли прийде час і допоможе :)
    Ми так само живемо самі і вся гсоподарка та дітки на мені, перший час тяжко, але потім все приходить в норму, виробляється графік (я наприклад сьогодні їсти наварила на 2-3 дні, завтра в мене пральний та прасувальний день, післязавтра прибирання, ну а уроки з донею та прогулянки кожен день). Ми вже навіть вибиралися на природу та в гості з малечею. На вихідних татко з дітлахами допомагає(бавиться, вчить уроки), якщо погода гуляємо разом :)

4. VERO

VERO Well-Known Member

Це дійсно так. Найважче ввійти в колію. Ми з перших тижнів по гостях ходимо. Циця з собою і вперед. Треба голову мамі "провітрювати", полялякати ...
    Але основне, що наш 4-річний синок-одиначок став СТАРШИМ БРАТОМ. Він так змінився. На плач доні біжить першим з словами ""Не плач, я твій брат. Я тебе люблю." Біжить заспокоювати першим, навіть коли ми в гостях плакала інша дитинка. А недавно видав перл, на який варто навіть все життя чекати
    "Мамо, ДЯКУЮ, ЩО ТИ НАРОДИЛА МЕНІ СЕСТРИЧКУ!!!"

5. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Дуже мрію про друге маля. Але роздвоююся у своїх бажаннях.
    З одного боку дуже хочеться аби Яся не була сама (а я то знаю як це одна дитина у сім*ї), а з іншого, наче шойно починаю мати трішки часу для себе... а тут все знову...
    Хочу аби різниця у віці була не більш як 4,5-5р.
    Хочу друге маля не для себе. Мамою я вже є і абсолютно реалізовуюся у цій ролі з Яночкою. Хочу більш для малої, аби їй було з ким побалакати, аби у неї був хтось рідний та близький. Батьки на жаль не вічні...

6. SoLana

SoLana Well-Known Member

А я хочу третє маля. Але, не знаю, чому і звідки, в мене з'явились якісь дурні страхи....що мені вже 33, чи вистачить мені фізично сил виносити і народити...

7. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

я приблизно в такому віці і хочу народжувати 2 малятко:girl_wink:, вже писала вище)

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Точно як я.:) особисто сама одиначка і можу сказати, що то дуже і дуже погано. Тому хочу щоби в майбутньому у мене було двоє діток і чомусь уявляю себе мамою двох хлопчаків. Не знаю чого так, але дуже вже про це мрію.
    Правда є купа нюансів чому ми зараз не можемо дозволити собі другу дитину. Ну, перш за все матеріальний стан. Не знаю чи чоловік потягне мене декретчицю разом з двома дітьми поки я не вийду на роботу, по-друге, зйомна квартира з не найкращими умовами для проживання з двома дітьми... ну, і ще як почну думати, то купа знайдеться відмазок. Хоча, якщо б вже так сталося були би дуже раді і зі всіх сил старалися б аби дітки мали все необхідне. Хоча... ні, все таки хочу я друге малятко дуууже. І взагалі маю страх, що коли вийду на роботу, це несамовите бажання пропаде, а потім я все життя буду жаліти. Може ж таке бути?

9. DivineVanGate

DivineVanGate Member

моя керуюча наважилася на друге маля у віці 37 років.

І все було чудово: і вагітність протікала спокійно, і пологи пройшли без кесарських розтинів і ускладнень. При чому різниця між дітками 16 років:girl_yes:

Ну не знаю, я от вийшла на роботу, працюю півроку, бажання не пропало, а навпаки посилилося:girl_wink:

10. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Наважитись не так страшно на друге маля, сам процес не страшний ;) Тоді не так усвідомлюєш, що з того буде :). Але вже на останніх місяцях, коли вже з пузіком було важкувато і на переймах, промайнула думка "а треба було?". А тепер вже все забулось, втянулась і вже обговорюємо з чоловіком третє. Хоча я для цього вимагаю деякі умови :) Тімошку народила за місяць до своїх 33. Я б не сказала, що було важче ніж з першою вагітністю. І не знаю, якщо буде третя вагітність, коли вона буде, але постараємось до 40 ;)

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

навпаки! попрацюєш трохи, і згадаєш як то було добре дома з синочком, ні від кого не залежати, робити собі що хотіти... і зявиться ще більше бажання піти в другий декрет:girl_wink:! я от вже 1,5 року працюю можна так сказати, і якби не робота, то найближчим часом друге малятко б в мої плани не входило взагалі, а інколи так робота допече, що мимоволі починаєш задумуватись - чи не втекти знову в трирічну відпустку :girl_blum:?

12. SoLana

SoLana Well-Known Member

Я теж маю один такий приклад, коли жінка наважилась на третю вагітність в 47 років. І все було прекрасно. Але якось ту дурість з голови викинути не можу. Може то мені вже до психолога пора:girl_crazy:

13. Сонечко

Сонечко New Member

Привіт дівчатка, здається ще недавно я починала цю темку, а тепер уже 20-й тиждень в очікуванні чуда! скажу вам, чесно, настає такий момент, коли розумієш, що дуже хочеш дитинку і нікуди від цього не подінешся, а все решту (як я справлюся, як ще хтось до цього буде ставитись) відходить на другий план, головне, щоб дитинка народилась здоровою, а зі всім решту можна справитись і до всього звикнути!

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

хм..я завжди кажу, що мені ТІЛЬКИ 32 :)

15. Iwka

Iwka Well-Known Member

в мене таке бажання виникло після 7 міс роботи...
    ну правда Грицькові було тільки 1,5 років і я годувала, і він дуже за мною пропадав...

16. SoLana

SoLana Well-Known Member

нє, нє насправді мені 25:girl_haha: Я завжди теж так кажу, і ніколи не "старюсь".Але чомусь виник отакий страх... не знаю з чим це пов'язати

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

щас хтось ой як дістане! :) ну якби я Вас не бачила, то могла б то пропустити повз вуха (очі). Ну але ж 1) Вам на вигляд більше 20 ніяк не дати, 2) "жінка" за якимись диференціюючими ознаками (сімейний стан, чи з точки зору гінекології :)) - то вже таки так, нас всіх тут стосується. Але ото звертання "жіночко" - я все ще стараюсь до нього не звикати, а Вам не раджу тим більше!!!

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Мені теж тільки 32, і в голову потрошки почали лізти думки про другу вагітність...:girl_blush2::connie:
    Але так уже є, що на даний момент усе проти цього.:dntknw:

20. marycherry

marycherry Member

Точно! Після першої дитини я тільки читала дописи на форумі, а після другої сама зареєструвалась. Після першої, а ще більше після другої дитини я стала більш організованішою, бо требе все встигнути - одного погодувати, і зразу другого, одного покупати і другого і т.д. Навчилась одночасно робити декілька справ, і пам'ять краща - молоко тепер майже взагалі не збігає :girl_yes2:, а колись часто збігало. І час тепер планую краще, в майбутньому це мені дуже допоможе на роботі.