Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Дівчата, я не маю багато часу, щоб перечитувати гілку, бо тут дуже багато всього. Тому прошу вас написати мені, де можна пройти повне обстеження для чоловіка та жінки. Потрібно моїй одногрупниці, не може завагітніти. Я їй казала, що на Короленка таке роблять, але не знаю, до кого звертатись.
    Дякую:)

2. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ось ссилка до мого графіку, вибачайте там не за всі цикли, нема часу перенести, зазвичай температура після овуляції не досягала 37 градусів, подивіться будь-ласка і скажіть щось http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?redirect=/ttc/index.php&

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Питає юзернейм і пароль. Нам не видно графіка.

4. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

вибачайте, спробую так
    [​IMG][/URL][/IMG]

5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Олюська, якщо потрібна клініка, де роблять всі аналізи на місці - то це тільки Інтерсоно. Але там відповідні ціни. На Короленка - не роблять всі аналізи. Я була там в лікарки Іванів, і мені вона не сподобалась, вона нерозуміла мого болю від затягування процесу, вона дуже не спішила... Крім того помітила я в неї і професійні помилки... Тому в центрі, що на Короленка я особисто розчарована.
    Я зараз в лікарки, яка мені подобається, вона розбирається в графіках (це перша лікарка, яка нормально володіє цим методом, а я бачила вже багатьох), вона сама робить УЗД, сама робить прохідність труб, різні операції, в неї можна дослідити рухливість сперматозоїдів в слизі, зробити мазки) - тобто всі основні потрібні аналізи. А це важливо, щоб одна особа все контролювала. Тільки гормони і спермограму треба здати в лабораторіях. Вона не пічкає без потреби гормонами. Вона нарешті визначила мені причину, чого я не вагітнюю, чого не знали інші лікарі. Якщо потрібно її координати - пишіть, я напишу в ПП.

Він такий мікроскопічний, і не збільшується :no: Може краще би по ссилці на сайт.

А який діапазон температури конкретно характерний для 2 фази?

MUCHACHA, тут справді вас зрозуміють, бо люди, які з цим не стикались - не розуміють цього :no:
    Серед моїх родичів є багато таких. Люди, яким дитина далася легко, потім ще жаліються, що потратили найкращі роки життя на дитину... Або завидують вголос, от в них нема дітей, можуть гроші на себе тратити...:shutup: Хоча насправді, вони навіть не уявляють скільки в місяць треба вивалити грошей на всіх лікарів...

Але я думаю скоро ви будете ділитись тут не переживаннями, а своєю радістю! :)

Останнє редагування модератором: 15 Травень 2009
    • Подобається Подобається x 11
  6. Christi

Christi Well-Known Member

А у нас все навпаки, всі дивляться на тебе такими жалісними поглядами "у них немає дітей", а мене це так дратує, і я всім розказую що у нас все нормально, просто ми ще плануємо діточок, звичайно вони не вірять, але мені все одно. На цю тему я можу поговорити з своєю старшою сестрою, ще з коліжанкою. Ну і звичайно з вами, на форумі легше спілкуватися, оскільки у всіх однакова проблема.

• Подобається Подобається x 10
  7. Єва

Єва Well-Known Member

Я колись на Короленка обстежувалась. В гінеколога і ендокринолога одночасно. В них немає свого обладнання і лабораторій, тому відправляють до тих, з ким "співпрацюють" - в охмадит, в ендокринологічну поліклініку на Ніжинську. Як на мене - викачування грошей, бо результати на диво в мене були "всі добрі", тому лікування ніякого не призначали. Звичайно, якби мене ніщо не турбувало, я б до них і не зверталась. Тому відразу кинулась їхньої лікарні, просто не довіряю їм.

• Подобається Подобається x 6
  8. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

А мене ходять і нервують тим, а чого ти не вагітна, а коли, а треба :tanksmile: Я вже казал їм спочатку "всі нервували коли заміж, а тепер чо не вагітна" :xaxa: от чому я таких дурних питань не ставлю?? :confused:
    Крісті просто не звертайте на такі питання уваги, кажіть шо: "вот забула в вас запитати дозволу чи можна чи ні і тільки тоді відважусь"
    може зрозуміють шо нема чого лізти :confused:

• Подобається Подобається x 8
  9. Megan

Megan Well-Known Member

Угу, в мене те саме було. Поженились, та й живемо собі, притираємось:8:, і тоді як не мої батьки, то його, а коли, а чому, а чого ви тягнете. Терпіла, терпіла, потм кажу: "може хватить вчити, не у всіх має вже через 9,5 міс. дитина бути. Як завагітнію, обов"язково повідомлю". Свекри вже більше не питали, деколи чоловікові тиа натякали, типу, вам би лялю, то і сім"я би була міцніша... Мої батьки чомусь вирішили, що я не можу завагітніти:8: А ми просто ставали на ноги, я нарешті отримала пристойну роботу. нормальну зарплату, зробили собі необхідні умови, маленький ремонт, і після Паски повідомили, що скоро буде :connie:. Від весілля до народження Остапчика пройшло 4,5 роки. Тепер вже почалися інші запитання: "чомуви чекаєте, народжуйте друге, бо роки йдуть...:8::8::8:". Я вже починаю звикати до тих "нравоучений".

• Подобається Подобається x 10
  10. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

У нас з чоловіком те саме, всі питають коли і чому чекаємо. :8: Але що ми будемо їм пояснювати якщо це не кожному дано зрозуміти, а тільки тим хто пережив те саме чекання на вагітність. В мене терпіння поки вистачає, а чоловік взагалі на їхні запитання не звертає уваги. Мабуть він правильно робить, а мене це дратує :aggressive:

• Подобається Подобається x 6
  11. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Те саме! Особливо свекруха задовбує:8: Логіка в неї "желєзна": "Твоїй мамі внучку вже народили - тепер мені внука треба". :tanksmile: Хоча ніхто дитину не ділить і часу з малою всі проводять одинаково! Моя мама якось спокійніше до цього ставиться.

• Подобається Подобається x 8
  12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

На час завагітнення ми були 4 роки одружені. і 3 з них (один я ще вчилася) на кожній зустрічі-забаві пилося-бажалося за внуків. То був капєц. Ми вже навчилися просто не звертати уваги. А зараз вже знову почалося - за внучку... Дуже хочуть сукеночки купляти... А приїхати з малими посидіти - нема часу...

• Подобається Подобається x 13
  13. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Так чесно кажучи ні мої батьки, ні батьки чоловіка таких питань не ставлять, то швидше дальші родичі і друзі або знайомі, таке враження шо зміст їхнього життя шоб хтось родив :ninja:

• Подобається Подобається x 5
  14. Christi

Christi Well-Known Member

Але ті родичі странні!!!!!!!! Такі всі цікаві, всі хочуть все знати, і пхають свої пять копійок, недавно нам зказали нову фразу "ви так довго не чекайте, бо організм звикне, а потім ви захочете дітей але не зможете" А шо їх то цікавить. Ми ж не лізимо до їх життя.

• Подобається Подобається x 4
  15. Єва

Єва Well-Known Member

Нам також так кажуть. А ще на одній забаві родич просто дістав "коли ви нарешті?". Розказував історію про своїх друзів, які два роки "жили для себе", а потім захотіли дітей, але "Бог за то покарав". Чесно - було так образливо. просто сльози ледве стримувала.:sad:
    Особисто я ніколи цю тему не зачіпаю по відношенню до інших. В мене навіть найближча коліжанка три роки після весілля не мала дітей, ми говорили про все, тільки цієї теми ніколи не торкалися. Потім, коли завагітніла, розповіла, що вона всі ті три роки лікувалась.
    Такими запитаннями люди часто ще більше дратують і "вибивають з колії".

• Подобається Подобається x 11
  16. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

а я б відповіла питанням яке стосується їх особистого. дала б зрозуміти що не ваша справа.
    ми так само це пережили, як мене то доводило до сказу. Чому то всі вважають за потрібним задати то питання, особливо боляче коли не получається. бо ми намагались півтора року.
    Але так і зробила. Коли дістали, задавала питання у відповідь про їхнє.
    Свекру сказала що внукі будуть коли ви пити перестаните. Куліжанці яка без мила в попу лізла, сказала коли вона заміж вийде, і т.д. А решта: та коли ви другого-третього- десятого народите, або ремонти позакінчуєте.
    Питань не було. Навіть на роботі. Дізнається народ тіки зараз.

З вашої сторони то називається делікатність! Тактичність.
    А от чому решта людей того не розуміють... ну не зрозуміло.. типу вони такі дотепні чи що..

• Подобається Подобається x 7
  17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Мене час від часу теж тюкають. Коли минуло 11 місяців від дня нашого одруження, свекруха питала чоловіка: а ви дітей не хочете? На той час я вже була вагітна, але ще не знала, а коли взнала, ми її і обрадували через декілька днів. А вона подумала, що то ми такі прімєрні, тільки вона запитала, а ми зразу до діла:xaxa:. А тепер постійно питають: а друге не хочете? А чому не хочете? А коли ж ви друге народите? Ой, той ремонт, той кредит, та робота - то скільки ще буде, а ви родіть! Має жінка мати двоє дітей! І всьо. Протів лома нєт прійома. Єслі нєт другого лома.

• Подобається Подобається x 9
  18. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Ой, дівчатка скільки нас з однаковими проблемами і родичами.Нас теж так зодовбували "з коли та й коли". начебто ми їм дітей маємо народжувати.Особливо дратували фрази типу "якщо є дитина сімя міцніша", хоча чим вона стає мічніша повідомити мудрі родичі так і не змогли, забули напевне про статистику що найбільше розлучень в сімях де одна дитина і про те що крихітка не в змозі зєднати людей які не хочуть жити разом і перекладати таку відповідальність на дитину взагалі гріх.
    А також розмови про те, що спочатку не хочете, а потім не зможете, це взагалі дебілізм, а ті люди які це говорили поняття не мають що таке контрацепція, а слово овуляція для них з області фантастики.Посиділи спочатку б хоч одну книжку почитали, а потім вчили б, і найобразливіше що вчать ті які за молоду по десяткуу абортів поробили, а зараз переживають за кожну знайому пару в якої більше року не має дітей.
    Ох, й сколихнули написані дописи минулі образи.

• Подобається Подобається x 9
  19. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ірушка, ви ще поставили собі вагітної лінієчки? :) ;)

• Подобається Подобається x 2
  20. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Ще поставлю все руки не доходять та й комп шалить, коли йому хочеться виключається.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.