Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Так, щось давненько не чути Virginia, Янусі... Як ви там?

• Подобається Подобається x 3
  2. Ірена

Ірена Well-Known Member

я днями доглупала свій рецепт як стати мамою: мені допоміг... собака:xaxa:
    я настільки з головою пішла у собачі клопоти, що зовсім забула про все. до того ж маючи тваринку зовсім змінюється світогляд. людина стає теплячіша чи що...
    результат "на ліцо" :)

• Подобається Подобається x 10
  3. Януся

Януся Well-Known Member

Всім привіт! Я трохи хворіла... Та тепер все добре;-) Шкода, що ніхто не пише добрих новин... І підкажіть, як вважаєте, після лікування антибіотиками можна приступати до старань стати мамою?

• Подобається Подобається x 2
  4. галичанка

Моя думка - можна, бо ж вони швидко виводяться з організму. А поки налаштується зв'язок вашого організму з дитинкою - пройде ще десь 2 тижні (після зачаття).
    Януся, коли знайдете той монастир, де св.Олімпія і Лаврентія, що допомагають бездітним, будь-ласка, не забудьте, перепишіть мені розклад відправ :o

5. галичанка

Може не всі наші плануючі майбутні мами читали про це в темі про молитву: "Зцілень було багато, але найбільше ставалося випадків чудесного народження дітей, – каже сестра Маркіяна. – Жінки, в яких були проблеми з позаматковою вагітністю, загрозою викидня, і ті, які не могли завагітніти, приходили сюди, молилися, а потім народжували цілком здорових дітей". "Зараз мощі знаходяться в монастирі Святого Йосифа на вулиці Личаківській, 171-а".

http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=72409

• Подобається Подобається x 7
  6. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дякую, що не забуваєте!
    Я зараз перебуваю в очікуванні нової овуляції, бо місячні, як завжди, прийшли день в день! Нарешті знайшла вже лікарку до якої піду! Коханий поправляється після операції... так що все має вийти. Якщо не зараз, то в літку після якогось моря - точно!!!

• Подобається Подобається x 4
  7. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

Привіт усім !!! :) Вже досить довго читаю цей форум і нарешті приєдналалася. Я теж плануюча мама, але нажаль щось у нас ще нічого не виходить

• Подобається Подобається x 5
  8. Єва

Єва Well-Known Member

Нарешті чоловік захотів дітей!!! Але в мене як на зло вже два місяці затримка, тест негативний. Та й до того цикл був взагалі нерегулярним. Навіть не знаю, може спершу до лікаря звернутись...

9. Ludmila_Os

І не знаю в чому причина невагітнення. :umbrage: Цикл в мене 28 днів і почала вести графік БТ, але нажаль тільки зараз. Була у лікаря і на УЗІ - сказали що все добре. Але може хтось може підказати контакти ще й інших хороших лікарів, хотілося б ще в когось проконсультуватись. Буду дуже вдячна за допомогу :)

10. галичанка

Я написала координати в ПП. Лікарка, до якої я зараз ходжу мені подобається. Вона добра, уважна, сама робить і УЗД, і визначає прохідність труб, і графіки бере до уваги, і інсемінацію робить, навіть, оперує. Вона не призначає бездумно лікування і гормонів, без обстежень, як часом деякі лікарі, до яких я зверталась на консультацію. А спочатку призначає аналізи, щоб з'ясувати причину, а потім вже радить, як вийти з ситуації.

11. галичанка

Ви не уявляєте скільки їх є цих різних обстежень, щоб виявити причину! Я почала здавати їх з початку цього року - і ще до цього часу кілька аналізів не встигла пройти... І треба бути готовим, що на аналізи щомісяця прийдеться витрачати дуже багато грошей. Але за то не буде часу сумувати, буде все розплановано: в цей день - здавати аналіз, в цей день - забирати аналіз, потім до лікаря, потім знову щось обстежувати, консультації з чоловічим лікарем, УЗД на певні дні циклу, але так морально легше, ви "не сидите", і мучитесь в догадках, чому не так, не чекаєте, а щось робите для досягнення своєї мрії!

Не переживайте, причину обов'язково встановлять і вам чимось зарадять! А скільки часу не виходить?

Останнє редагування: 30 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  12. Ludmila_Os

Не виходить з липня місяця минулого року. Я розумію що треба набратися терпіння і сил, але коли коли з місяця в місяць чекаю затримки опускаються руки і хочеться плакати і десь в підсвідомості закрадається думка що щось не так :umbrage:

• Подобається Подобається x 6
  13. Mariana

Mariana Well-Known Member

Доброго дня!
    Я не так давно на цьому форумі, але прочитала про монастир (де св.Олімпія і Лаврентія,що на Личаківській 171а ) і вирішила туди сходити.
    Були вчора з чоловіком десь близько 14-15.
    розмовляли з монахинею і вона сказала,що в них кожного дня молитва о 13-00.
    Ми спізнилися...
    Було закрито, але нам дозволили зайти та помолитися.
    ось так...

14. галичанка

Я дивилась по карті, і так зрозуміла, що то треба їхати трамваєм 2 до передостанньої зупинуки вгору по Личаківській? А далі іти по вулиці Копальній, так?

15. галичанка

Дуже розумію вас... Постарайтесь настроїтись, що цього разу все вийде! Моліться разом з нами по середах. Почитайте цю гілку спочатку, скільки оптимістичних історій було, невагітніли довго, а потім само собою виходило, без лікування. А у вас ще зовсім мало часу пройшло, щоб робити якісь погані припущення. За статистикою - якщо більше року - тоді вже щось не впорядку.
    Добре, що ви почали міряти БТ. Якщо ще і дивитись по слизу - ви швидше зможете натрапити на той найсприятливіший день!

16. Mariana

Mariana Well-Known Member

Так, це наступна зупинка трамваю після зупинки Мечнікова.
    Потрібно перейти дорогу, пройти трошки догори та звернути на вул.Козланюка
    (це перед вул.Копальна, хоча на карті здається,що краще з неї туди підійти,
    але там немає входу).
    По вул.Козланюка йти до самого кінця і буде поворот направо, там побачите браму.

17. галичанка

Mariana, дуже дякую вам! [​IMG] :)

18. амелі

амелі Well-Known Member

ви можете йти по вул.Козланюка-до самого верху і справа побачите браму монастиря. А можна зайти через подвіря 63 школи- по сходах догори і зліва побачите монастир. Якщо йти по Копальній- то піднімаєтесь метрів 15 до першого повороту наліво- заходите в шкільний сад і зліва буде монастир.

19. галичанка

Амелі, такий детальний опис, напевно, вже не заблуджусь там! Дякую! [​IMG] :)

20. галичанка

Де ви пропали, наші новенькі плануючі майбутні мами Ludmila_Os, Славочка?

Статус теми:
Закрита.