Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

от, хто мені порадить, в мене овуляція проходить пізно, десь на 21 день циклу, а сам цикл триває 30 днів, тобто друга фаза надто коротка, чи можна щось зробити з цим?

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ви визначаєте овуляцію по овуляторному скачку по графіку чи тільки приблизно здогадуєтеся по інших ознаках? Питаюсь, бо якщо у вас стабільно 9 днів 2 фаза - то трохи замало для настання вагітності, дитинка може зачинатись що циклу, але може не змогти імплантуватись, тобто закріпитись в матці... Тому, якщо у вас справді такі короткі 2 фази - вам треба обов'язково звернутись до лікаря. Переважно лікарі в таких випадках призначають гормональні препарати: утрожестан, дюфастон. Я собі думаю, що напевно є якісь трави, які допомагають в таких випадках. Або можна попробувати гомеопатичні препарати.

• Подобається Подобається x 5
  3. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

От і я про це. Таке затишшя!!! Плануючі, ви де? Януся, як ви там? Разом веселіше!!! :clapping:
    Що ж до мене, то чомусь, перестала хвилюватись і думати лише про дитинку. Це як Лідочка написала, получиться - супер!, ні - будем Бозю просити про наступний раз. Навіть не знаю, звідки в мене такий настрій.:confused: Але то добре. Бо останній місяць в голові була лише одна думка... Я змирилась і прийняла, що все станеться тоді, коли воно має статись!

• Подобається Подобається x 8
  4. Януся

Януся Well-Known Member

Так, щось в темі тихо... Кожен мабуть в роздумах. Дякую, що не забуваєте про мене. Я можна сказати "зализувала рани". Дуже надіялась, а монстри прийшли вранці в понеділок... Я вже з лікарем домовилась про зустіч, розмріялась... Ну нічого, скоро весна, і ВСІ ПЛАНУЮЧІ, я в це вірю, стануть мамами.

• Подобається Подобається x 10
  5. галичанка

І я про вас не забувала :) Але не хотіла тривожити щодня запитами, ну як тест. Дуже сподівалась, що у вас цього циклу все вийде, шкода... Але нічого, наступного разу все вийде!

• Подобається Подобається x 6
  6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Привіт! Я знов тут. В мене якась чудасія. Я думала що О настала на 14 день по - слизу, відчуття і тест на О був позитивний. Але мене до вчорашнього дня живіт то болів як перед М а два останніх дні взагалі ПЯ прямо відчувала, от йду і кожний крок там "аукається" - то навіть біллю не можна назвати. Ну і БТ не піднімається, 36,4-36,6 - капець якийсь, напевно О так і не було...

• Подобається Подобається x 2
  7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Та це в нас-форумчанок зрівнялись цикли:xaxa:
    Такщо, овуляція майже у всіх пройшла... тепер чекаємо місячних. Попробуйте зайти через тиждень... тут буде аврал!!! Одних будуть вітати, інші будуть переживати, що нічого не вийшло...
    І так кожного місяця:xaxa:. Добре так!!!

Останнє редагування: 20 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  8. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

зазвичай по графіку, тільки цього місяця не міряла.Міряю з липня минулого року,з вересня стабільно овуляція на 21 день, цикл, як я вже писала 30 днів, двічі за цей час був 28, тобто друга фаза була навіть 7 днів, от я і подумала, що щось не те, а так як плануєм, то мене хвилює це питання, хотілося б чимось натуральним лікуватися!

• Подобається Подобається x 1
  9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

10. галичанка

Якщо так - то треба обовязково до лікаря. Я би на вашому місці пішла проконсультуватись до 2-3 лікарів. Януся писала, що їй лікарка призначала шалфей (я так зрозуміла для овуляції), але чи лікує вона травами також недостатність 2 фази - не знаю :confused:.

11. галичанка

Не хочеш піти до моєї лікарки, вона цього тижня ще приймає, а потім її не буде, аж після Великодня. Хоча можливо все нормально, болі просто можуть бути внаслідок овуляції або імплантації або це якась кишечка болить :).
    А якщо О справді не було - це може бути фолікулярна киста, але це нестрашно, в мене така була, тоді був дуже дивний графік, вона потім сама пройшла. Лікар казав мені, що інколи вона лопає пізніше, і навіть в його практиці жінка завагітніла так :)

12. Єва

Єва Well-Known Member

Дівчата, з вас хто небудь стикався з проблемою полікистозу яйників? Памятаю, колись нам зі знайомою обом поставили такий діагноз. Нам тоді було по 18. Місячні - нерегулярні (в мене майже рік були відсутні). Вона вийшла заміж через рік і завагітніла, коли припинила вживати гормональні контрацептиви (нам обом лікар підбирала з метою лікування полікистозу). Я тоді дуже набрала вагу, перестала вживати ті таблетки і взагалі більше не зверталась до лікаря. Все ніби нормалізувалось, схудла на 16 кг., цикл більш-менш врегулювався сам по собі. Але от планувати дітей почали тільки тепер. Мені вже 27. Хтось з вас вагітнів при такому діагнозі?

13. Лідочка

Зараз не маю коли, бо маю трохи проблеми вдома. Можна я тут дам ссилочку на мій графік, може хто гляне:umbrage:http://www.babyplan.ru/profile/38315

14. Лідочка

Капец, зайшла тільки що під своїм старим ніком і паролем - все вийшло і чого воно не приймало раніше????

• Подобається Подобається x 7
  15. SovaBa

SovaBa noctua

:xaxa: Вітаю :radist:! А я дивлюсь то "Ліда" то "Лідочка", думаю, чого б то:D! З поверненням!!!

16. галичанка

По графіку - овуляція відбулась! :radist:
    Молодець, спостережень вже старанніше вела, ніж минулого циклу!
    Але шкода, що не вистарчає кількох важливих точок... Тому я точну не скажу, коли була овуляція 15 чи 21 дня циклу? Але основне, що СА були і тоді, і тоді! Скільки в тебе триває цикл переважно?

17. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Щойно глянула на Лідочки графік... Що означає " Лялюське 3 недели 4 дня"?????? Лідочка, невже все получилось???:clapping::clapping::clapping:

П.С. Можливо я щось не зрозуміла?... Чекаю радісних новин!!!:)

• Подобається Подобається x 4
  18. Лідочка

Цикл десь 34-36 днів...От і я не знаю коли та овуляція відбулася:confused:

19. Лідочка

Це я вирішила так мрію "візуалізувати":xaxa::xaxa::xaxa: - на щастя:clapping:

• Подобається Подобається x 11
  20. Лідочка

А ще, мама вчора дзвонила і сказала, що їй снилося, що я прийшла до неї і сказала, що я вагітна:) - будем надіятися, що сни збуваються!!!

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.