Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Галченя

Галченя Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Важко відповісти однозначно. Я вважаю, що основне вірити в кінцеву ціль - в народження здорової, симпатичної, розумної дитинки. Чула безліч випадків, які не сумісні з традиційною медициною. Тому основне на мою думку - не здаватись, не падати духом і пробувати різні варіанти (навіть такі як чайочки). Не втрачайте надії!!!

От притча близька до теми:

Чотири свічки спокійно горіли і потихеньку таяли... Було так тихо, що чулось, як вони розмовляють.
    Перша сказала:
    - Я СПОКІЙ.
    На жаль, люди не вміють мене зберігати. Думаю, мені не залишається нічого іншого, як загаснути! І вогник цієї свічки погас.
    Друга сказала:
    - Я ВІРА.
    На жаль, я нікому не потрібна. Люди не хочуть нічого чути про мене, тому немає змісту мені горіти далі. Лишень вона вимовила це, подув легкий вітерець і загасив свічку.
    Дуже засмутившись, третя свічка промовила:
    - Я ЛЮБОВ.
    У мене немає більше сил горіти далі. Люди не цінять мене і не розуміють. Вони іноді ненавидять тих, котрі їх люблять більш за все - своїх близьких. Довго не барившись, і ця свічка погасла.
    Раптом...
    в кімнату зайшла дитинка і побачила три потухші свічки. Злякавшись, вона закричала:
    - ЩО ВИ РОБИТЕ? ВИ ПОВИННІ ГОРІТИ -Я БОЮСЯ ТЕМНОТИ.
    Вимовивши це, вона заплакала.
    Стривожена четверта свічка промовила:
    - НЕ БІЙСЯ І НЕ ПЛАЧ! ПОКИ Я ГОРЮ, ЗАВЖДИ МОЖНА ЗАПАЛИТИ І ІНШІ ТРИ СВІЧКИ:
    Я - НАДІЯ!

• Подобається Подобається x 16
  2. Януся

Януся Well-Known Member

Настій шавлії сприяє овуляції. А щодо вагітності, самі розумієте, є багато інших факторів невагітнення. Я пила настій цього циклу, моя історія є на попередніх сторінках. Чекаю ще декілька днів для наступного тесту... :clapping:

• Подобається Подобається x 6
  3. Virginia

Virginia Well-Known Member

Януся вибачте, що я нагнітаю обстановку... але ви нічого не чекайте а в понеділок негайно(!) йдіть до лікаря. В мої подруги також була така ж ситуація! Були рожеві виділення, вона зробила тест, він був негативний, але вона знала що тест так рано може не показати і чекала! Через 2 тижні вона пішла до лікаря, а в неї позаматкова вагітність!!! Слава Богу обійшлось все і їй не завязували труб... але вже 4 роки вона не вагітніє:sad:

• Подобається Подобається x 4
  4. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Тю, не страште даремно, в мене теж таке було, і все добре, нормальна вагітність (перша).

• Подобається Подобається x 6
  5. Virginia

Доброго ранку! Януся, як ваші справи?

• Подобається Подобається x 3
  6. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Дівчата, я розгублена, говорила з моїм терапевтом, ходила дізнаватися результати анадізів, які здавала після хвороби (грип мала чи шось непонятне), вона запиталася чи я не планую дитинку ближчим часом? Я кажу, що вже задумуюсь над тим, а вона каже: я б вам зараз не радила, бо весна, організм ослаблений, у всіх майже авітаміноз.... і радила найкращий період це кінець літа-осінь.

Шо Ви скажете? Я розумію, що десь у тому є рація, але з другої сторони може потрібно надіятися тільки на Бога? Як дасть так і буде.
    Шось мені так погано від всіх думок тих, що ліпше відкласти до осені :sad:

• Подобається Подобається x 2
  7. Андріана

Андріана Well-Known Member

так, в чомусь вона має рацію, але я наприклад завагітніла рівно 2 роки тому (завтра буде якщо точно) і вагітність проходила нормально, аналізи завжди були хорошими, думаю тут вибір за вами, ну і звичайно Богові видніше коли вам дитинку давати:)

8. Ленка

Ленка Well-Known Member

я теж завагітніла в березні, і всю вагітність проходила нормально, ні яких проблем не було, і донечка родилась здоровенькою!!!!!!!!!!!!)))):xaxa::xaxa:

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Я завагітніла в квітні, і ніяких проблем. І не було ні токсикозу, ні авітамінозу. Як Бог дасть, так і буде.

10. SovaBa

SovaBa noctua

А я вважаю, що краще тоді, коли є бажання, і морально готові. І самі подумайте: коли дитинка манюня,їй багато не треба ні вітамінів, ні мікроелементів, а чим далі- тим більша потреба. А останні місяці у вас припадуть на весну-привіт авітаміноз. От я: завагітніла в липні, а толку? Мала важку пневмонію літом! А тепер так хочу овочів, фруктів, зелені- а нема! І толку, що завагітніла в "сприятливу" пору року:no:? То все дурниця, бо людина планує, а Бог керує.

• Подобається Подобається x 14
  11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Привіт, мої любі!!!Це я!!! Тільки з трохи іншим ніком, бо забула свій пароль;) Дуже рада за Кенді та Ірену - молодці!!!!!! Януся - думаю все у вас получилося, будем молитися і тримати за вас кулачки!!!!
    Далі Галичанка, Мучача - весна час кохання і вагітнення;), так що без бою не здаємося!!!! Вагітність настане вже в наступному місяці, я точно знаю!!!!Уляночка - в вересні, після хорошого літнього відпочинку і з великим запасом вітамінів та оптимізму в вересні побачите дві полосочки на тесті, а через девять місяців на яву!!!!! І всі-всі дівчатка які хочуть завагітніти - завагітніють вже цієї прекрасної весни!!!
    Про мене: місячні почалися 27 лютого без всяких Дуфастонів, цього місяця ми дууууже старалися і надіємося що все вдалося, щось того місяця не дуже зациклююся, якщо минулого аж тряслася вся, то зараз таксобі, якщо все вдасться - то супер, ні - то буде на настіпний місяць. Молюся кожну середу за вас всіх!!!Поки прочитала всю гілочку, то тааааакого позитиву набралася, прямо підскакую. Нету ще нема, але думаю скоро буде

• Подобається Подобається x 22
  12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В когось були болі на 4 ДПО як перед місячними?

13. галичанка

галичанка Well-Known Member

Лідочко, дуже рада, що ти тепер знову з нами :radist:.
    В мене дуже часто бувають такі болі тільки на 6-7 день після овуляції, а потім все припиняється і почуваюсь добре! :)

• Подобається Подобається x 2
  14. Virginia

Дівчата, а в мене взагалі, якась чудасія!
    Після закінчення місячних, постійно болить живіт, так як перед М. Овуляцію я не змогла оприділити, бо була трохи хвора і Т була підвищена весь час! А виділення, такі як під час овуляції, в мене вже більше ніж 10 днів! Що це??

15. галичанка

А зараз який день циклу?

• Подобається Подобається x 1
  16. Virginia

Сьогодні 21, а цикл коливається від 28 до 30 днів

17. галичанка

Через хворобу можливе видовження 1 фази, можливо овуляція відбудеться пізніше, ніж зазвичай, десь невдовзі...

18. Virginia

Вам треба йти в жіночу консультацію працювати... або створювати тут тему "ЖК Галичанки":clapping:

19. галичанка

:xaxa: :xaxa: :lol: :lol:

20. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

так тихо тут сьогодні!!!!!!!Аууу, дівчата, де всі?

Статус теми:
Закрита.