Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. lenchuk

lenchuk New Member

Бажані малюки...

:umbrage: Привіт усім! Дуже хочеться народити здорову, бажану дитинку, але на жаль ми щось робимо не так. Вже рік без результатів. Може хтось хоче продовжити тему...

• Подобається Подобається x 2
  2. амелі

амелі Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

припікання та виморожування впливають на еластичність шийки матки.Тому при вагітності є незначна ймовірність істмикоцервикальної недостатності ( коли шийка матки не в змозі сама втримувати плід, що росте-накладають шов (скобу)на шийку,який перед пологами знімають )або "чревато" певними ускладненнями відкриття шийки матки при пологах.Ще раз наголошую- це лише ймовірність, тому якщо лікар бачить, що конкретна ерозія носить загрозливий характер- тоді краще кріо.

• Подобається Подобається x 1
  3. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну але як це може впливати не еластичність, якщо при кріо немає швів, рубців інших ЗОВНІШНІХ ОЗНАК?
    припікання - не обговорюється це залишає на шийці сліди.

а чому ви не пишете, що відкрита ранка на шийці (ерозія) є хорошим місцем для проникнення інфекцій?

4. Януся

Януся Well-Known Member

Відповідь: Бажані малюки...

ви вже звертались до лікарів? самостійно проводите спостереження, щоб вирахувати овуляцію? Лєнчик,головне не впадайте у відчай. Ми будемо мамами!

5. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Перепрошую, а про які інфекції йде мова?
    Якщо лікувати, то вона може щей погано відкриватися при родах, розриви і т.д.

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

ПРО БУДЬ-ЯКІ. грибоки особливо люблять розмножуватися при не загоїних ерозіях. і погано лікуються при цьому.

7. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Дівчата привіт! Сьогодні мої аналізи виявили такі інфекції як уреаплазма і мікоплазма, підкажіть що це таке??? Чи це серйозно??

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

і ще от поясніть, якщо не робити кріо, то в пологах хіба не спровокує розрив та сама ерозія, яка вже і є живою ранкою.??
    не краще залікувати.

9. Galyna555

Ви знаєте це напевне залежить від розміру тої ерозії та кваліфікованості лікаря. Щоб вирішити чи її лікувати, треба за нею трохи поспостерігати, якщо вона не запалюється та не збільшується в розмірі, то для чого її рухати. Я, наприклад, народжувала з ерозією і в мене матка чудово відкривалася при пологах (при тому, що після пологів розривів матки не було), хто його знає як би вона відкривалася якщо ту ерозію б лікували.

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

можливо й так. просто не знаю чи ви ходили на огляди , де на моніторі чи в зеркалі показують вам ту "красоту".
    це як жив ранка, може цукровитися, при мазку , якщо зачепити, кров.
    і ще, вона виділяє продукти розпаду, і тому часто саме ці вилділення вбивають спертматозїди.
    тому я тільки за лікування ерозії. спостерігати на мою думку можна не більше 0,5р.

• Подобається Подобається x 3
  11. Galyna555

Kasia
    До речі чула ще таке (по ТВ), що в абсолютно здорової жінки ерозії бути не може, що різні інфекції викликають ерозію, навіть ті ж хламідії та багато ін. Розказували, що потрібно в першу чергу шукати причину(ту ж інфекцію) і саме її лікувати, а ерозія загоїться сама по собі так як не буде її збудника.

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

ніколи сама по собі не загоїться. НІКОЛИ! тим більше якшр першо причина - інфекція ТОРЧ.

а ви самі подумайте - це вже не є абсолютно здорова жінки яка просто ходить 1 рік з ерозією, її ні від чого не лікують, а кажуть сама загоїться.:8:

самостійно загоїться тільки так звана псевдоерозія у дівчат в підлітковому віці.

13. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ну, абсолютно здорових жінок зараз на пальцях порахувати:) Ерозія преспокійно може бути у жінки, яка народжувала і якщо були мікротріщини/розриви шийки матки. Мені припалювали солковагіном (процедура триває кілька хвилин, практично безболісна), перед припалюванням зробила кольпоскопію. Кірочка після припалювання зійшла при першому ж місячному, ніяких слідів не лишилося, після того мене абсолютно ніц не турбувало. Через кілька місяців після припалювання робила аналіз на папілому, то було своєрідне контрольне обстеження, що все в порядку. Думаю, при других родах проблем не повинно бути.
    Звичайно, то все залежить від розміру та походження ерозії. Бо якщо то інфекційного характеру та ще й застаріле, то там комплексне лікування потрібне, щоб після припалювання/кріо ті інфекції більше не розмножувалися і не створили ускладнень, слідкувати за мікрофлорою...

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

До речі -дискусія про жінок що не народжували і про кріо.

15. Galyna555

я ж це саме хочу сказати "... все залежить від розміру та походження ерозії. "

16. tslezinska

А чого тільки кріо??? Кожен обирає той метод, який йому більше до душі. Комусь кріо не підходить може...І яка різниця між тими, що не народжували, і тими, які народжуватимуть повторно після ерозії? Дискримінація, однако...

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

Таня, я вас прошу, втручайтеся по темі, або хоч би читайте попередні сторінки.
    бо замахалася відповідати на такі дописи

читайте ст.110 - 112

18. tslezinska

Та я читала всі ті сторінки! Але, як на мене, немає різниці в цьому питанні між "пєрвородками" та повторнородящими. Дефекти шийки матки "аукнуться" при родах, але це не залежить від порядкового номеру родів! І я б не стверджувала 100%, що тільки кріо не залишає рубців на шийці, бо то ще добряче залежить від лікаря, який робив процедуру. Є ж такі умільці, що малесеньку ранку перетворять на поле битви, а є такі, що й величезну ерозію дуже акуратно полікують без слідів.

• Подобається Подобається x 2
  19. Kasia

Kasia Well-Known Member

ПИШУ ЩЕ РАЗ, ДИСКУСІЯ ПРО ЖІНОК ЩО НЕ НАРОДЖУВАЛИ І ПРО ЗАСТОСУВАННЯ КРІО,
    мої відповіді стосуються цієї теми.

а з такими аргументами то взагалі, треба тікати подальше від всіх лікарів, бо може в них усіх руки кучеряві, і вони обвязков все неправильно зроблять , краще ходити з ерозією, " бо ж ніц не відомо - ні як вплине на пологи, і діла по тексту" . железні просто аргументи.:8:

• Подобається Подобається x 6
  20. tslezinska

Здається,я нікому не радила ходити з ерозією і нічого не робити...Не треба мені приписувати немоїх слів. Думаю, тут всі тверезомислячі і знають, що то як пощастить-на якого лікаря попадеш. Мені все зробили чудово, на свою лікарку не нарікаю.
    І цікаво, чого ви до Galyna555 не придираєтеся? Вона ж теж не "пєрвородка".

Статус теми:
Закрита.