Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. KristiK

KristiK New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Дякую за підтримку! Маю надію найближчим часом завітає до нас всіх та радість...дуже хочемо..віримо та надіємось....

2. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Дівчата, тримайтеся, не падайте духом. Як кажуть "Шляхи господні несповідимі".
    Будемо молитися Богові, вірити, і просити про щасливу вагітність і народження діточок. І нехай ми усі станемо щасливими мами! :girl_tender:

3. KristiK

KristiK New Member

Я підтримую!!!!:girl_yes: Я то щось настрій 50/50... То піднімається, то падає...
    Треба взяти себе в руки і вірити в краще!!!!

4. Snigurochka

Snigurochka New Member

В мене так само..... то думаю, що все вийде.., а то відчуваю порожнечу....!!!! Давайте вже швидше вагітнійте хтось, щоб у інших "чекаючих" з'явився позитивний настрой!!!!!:girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_angel::kiss3::dance2:

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Пройшов той гіркий мій день:girl_sad: відійшла від наркозу :8: трошки болі в животі, але я то пережила, і відпустила свого Ангелика найдорощого.Плакала цілий день, що вже голова болить дико і душа:cry: от зараз пишу і сльози капають на стіл і що я маю з собою зробити??? Не хочу більше такого, хочу щоб все було добре чесно бо це важко дуже... Дякую всім за підтримку.

6. Huculka

Huculka Member

Дуже шкода, що так вийшло. Мені важко навіть уявити, що ти відчуваєш.Але мусиш відпустити своє дитятко, в руки себе взяти. Адже ти знаєш, що можеш завагітніти. Так буває, значить справді була якась причина. Ти зможеш знову завагітніти і виносити здорову дитинку і для цього потрібно себе взяти в руки... Тримайся, молися і все буде добре...

7. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Щось нікого нема на ДП :girl_sad: де всі? Я завтра їду на огляд чи все добре зробили, а зараз приймаю дуже-дуже болючі антибіотики аж ногу віднімає:girl_sad:

8. Mavra

Mavra New Member

З мого інтерв'ю з однією дуже толковою лікаркою. Про полікістоз не буде опубліковано, бо не вписується в тему, але інформація цінна, тому ділюся нею з вами.

9. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Дівчата, я сьогодні починаю вишивати "Почти идеальний".
    Буде чим займатися вечорами, і трошки зможу відволіктися.
    Не знаю чи подіє це на мене, і мою невагітність, але маю віру і надію.
    Дівчата, приєднуйтесь, і нехай нам допоможе Господь! :girl_tender:
    "Про набір «Almost perfect» в співтоваристві вишивальниць ходять майже легенди: багато хто з жінок, вишівшіх цей дизайн від фірми Dimensions, змогли зачати дитину, навіть якщо до цього у них були проблеми в цій галузі."
    http://www.babyplan.ru/blog/post/15418/19001

10. Orman

Orman Модератор-бомба

в якому місці вона толкова. Тільки в зацитованому вами інтерв" три ляпи. Не вводіть людей в оману.

Є протокол за яким ставлять діагноз полікістоз і звиайно не за одним УЗД.
    На ОК не буває місячних - оті кров"яні виділення це не фізіологічні місячні, яйники НЕ працюють.

Трохи розбавлю - спілкувалась на американському форумі з жінкою яка має діагноз СПКЯ. Жодного разу за 30 років не мала місячних і має дитинку, зараз планує другу. БЕЗ жодних медичних втручань.

11. Mavra

Mavra New Member

І не збиралася нікого вводити в оману. Тому зацитувала.
    Звісно, що на форумах спеціалісти толковіші, я й не подумаю сперечатися.

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

Кров'яні виділення при прийомі ОК, теж називають місячними, хоч овуляція не відбувається і яйники не працюють, але стінки матки відшаровуються і виходять разом з кров'ю.

12. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А то як....? Як то їй так вдалось?

13. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка, а хтось ходив до Волкової Олени Василівни? Бо щось шукаю про неї хоть щось і нема нічого???

14. Orman

Orman Модератор-бомба

та як собі знаєте, але на моє особисте переконання, дівчата з цієї теми дадуть фору половині львівських гінекологів.

менструацій не було, а овуляції були.
    Побутує дука, що цикл не може початись, якщо попередньо не було менструації, тому виликають ліками менструацію, а потім ніби починається новий цикл, в якому "ловлять" або стимулюють овуляцію, а насправді буваює по різному. Мені колись одна гінеколог казала, що в її мами ніколи не було менструацій, а народила 5 дітей. Так що молимося, дівчата :)

15. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

але як? Фолікул, що підростає, виділяє естрогени, які "нарощують" ендометрій. Потім фолікул тріскає, на його місті утворюється жовте тіло, яке продукує прогестерон, що робить той ендометрій пухким. Де діваються оті зайві 7-10 мм ендометрію, які мають відшаруватися з менструацією? :)

16. Orman

Orman Модератор-бомба

хороше питання, тільки я не знаю. Може та жінка (американка) мала одну овуляцію і якраз на неї попала? Бо вони не застреігались.

Я правда не знаю, за шо купив, за то продав. Але це не перший випадок як я про таке чую. Може щось не спрацьовує після овуляції. не знаю.

А шо толку як в мене є і менструації і овуляції, а дітей нема. Так що "неізвесно кому повєзло".

17. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я думаю, що Орман мала на увазі, що не було менструації, яка передувала овуляції.

18. Orman

Orman Модератор-бомба

нє, Мар"ясь в неї взагалі ніколи не було менструацій. Я б її розпитала, але вона ніколи не лікувалась. Не було менструацій і не було. Вийшла заміж - завагітніла (правда через кілька років).

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Висока ймовірність того, що вона попала на овуляцію, навіть ту єдину. Такого, щоб після овуляції не було менструації, бути не може (тут чиста фізіологія). А от попасти на овуляцію за відсутності менструації це реально. Власне, я сама тому приклад. Правда, я овуляцію відслідковувала.

20. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Моя подруга ходила, казала нормальна,але зрештою, зупинилась на В.В.

Статус теми:
Закрита.