Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. tasha

tasha New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Чомусь теж так подумала, що капсула ущільнена.

Я б робила лапару, подивляться і на яйники і на труби.
    За кордоном лапара це вже справді як складніший аналіз, а не операція.

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

коли робила фолікулометрію, то брала таксі і їхала в обідню перерву.

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Вирішила цього циклу провірити овуляцію по тестах, напевно мені не судьба побачити ті дві полосочки навіть на тестах на овуляцію.

2. Laiza

Laiza New Member

Привіт! А який у вас цикл? і чи ви самі визначили відсутність О? чи це лікарі вам так сказали?

3. silvia

silvia Well-Known Member

звісно ж не сама, а цикл підтримується в нормі лише з дуфастоном

4. Laiza

Laiza New Member

Сільвія. Три роки тому, мені наші лікарі, також сказали, що немає О і цілий букет інфекцій в подарунок приписали, а коли поїхали з чоловіком в Івано-Франківськ,то все стало на свої місця, просто на мині хотіли заробити і проексперементувати, так як я 11р. неможу завагітніти. А виявилось що інфекцій немає і О є. А ви дізнались про це від одного лікаря? Бо може це і зовсім не так.По поводу циклу ви п"єте дуфастон, а я 2.5р. тому, пила жанін пів року, але після того, як закінчила пити нічого незмінилося. Але цикл в мене таки змістився, мене лікували хелівськими припаратами 1р., а потім ще голко-терапією 3місяці, то з 38-40д.ц. став 29-35д.циклу. Тепер я знаю, що в мене є О і на який день вона відбувається, за допомогою тестів, фолікулометрії і БТ. А ви робили це?

5. Huculka

Huculka Member

Я теж підтримую думку Мучачі, Галичанки, Таші і ін., що у цій ситуації лапара є найбільш мудрим і виваженим рішенням. Говорю це також із власного досвіду - мала дві лапари, це не так складно, як класична операція і справді чимало дівчаток завагітніли після них. Я знаю мінімум три таких випадки, причому вік теж був в районі 30 і після. Вирішувати вам. Думка Мартина, який спеціалізується на лапарах, що стимулюватися менопуром просто так - є невиправдано. Це ліки для ЕКЗ (йдеться про ціну-ймовірність позитивного результату). Хіба би фінасовий стан вам це дозволяє. Звичайно, вирішувати вам, але така моя думка.

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та навіть як фінансовий дозволяє - то, запас здоровя в нас на жаль обмежений, а такі препарати залишають відчутний слід на організмі. Тому, я теж вважаю прийом таких препаратів невиправданим, якщо не впевнені, що ваш організм на нього хоч якось зреагує (навіть вже не кажу про якийсь позитивний результат, хоча б реакція).

7. Huculka

Huculka Member

Згідна цілком, але я хотіла наголосити саме на дороговизні цих ліків за відсутності чіткої інформації про їх доцільність. Про шкоду цих ліків - це вже інше питання. Насправді ніхто вам не скаже, як прореагує конкретний організм на певні ліки. Зрештою, я не медик, але неодноразово чула думку, що клостибельгіт не є безпечнішим препаратом, ніж менопур. Але тут є ще питання дозування і інші моменти. Всі ці речі можна відкорегувати з лікарем.

8. Mokka

Mokka Well-Known Member

Привіт, дівчата.
    Йду в понеділок на перевірку труб, боюся - страшне! :sad:
    Сказали взяти підкладку, сиджу думаю - що воно таке? Шмата якась? Чи "кульочок"? Чи прокладка? Хто знає?

9. pushok

pushok New Member

Швидше за все це має бути рушник або пеленка,небійтеся все буде добре!

10. Mokka

Mokka Well-Known Member

Дякую :)
    чомусь в цьому
    впевнені всі, крім мене...
    pushok, а вам робили це?

11. Medusa

Medusa Well-Known Member

Це звичайна прокладка, як для місячних - потім може кров"ю мазнути...

12. silvia

silvia Well-Known Member

Mokka то не так страшно як ви то собі уявляєте. Я теж так переживала але нічого страшного, вже й забулось.

13. галичанка

галичанка Well-Known Member

А куди ви їздили? Будете там діагностуватись/лікуватись?

14. Laiza

Laiza New Member

Привіт! Мені робили це два рази, правда що за першим разом всі бояться, але це не так страшно, як нам здається. Перед процедурою мають вам зробити укол аналгін або дексалгін. Небійтеся ця процедура робиться швидко, ви і незамітете, як вже все скінчилось. З БОГОМ і без страху.

15. галичанка

Привіт, давно ти сюди не заходила! Як справи?

16. Medusa

Medusa Well-Known Member

Привіт, я читаю усьо, але писати не мала ні натхнення, ні толком про що. Зараз лікуюся у Мартина, тобто лише починаю в нього лікуватися, процес має бути нешвидкий - але дуже надіюсь що з позитивним кінцем :)

17. Laiza

Laiza New Member

Дівчатка привіт! Чи чули ви колись про загиб шийки матки і чи це впливає на вагітність?

18. галичанка

silvia, ви вже наважились на щось? Тут справді важка ситуація.
    Якби лапароскопія була такою легкою процедурою, без загального наркозу, а це також серйозне випробування для організму, тай коштує кілька тисяч гривень, то звичайно, не треба було б і думати.
    Якщо єдина причина відсутність овуляції, і точно, все решта в нормі, ніяких капсул, тощо - може допомогти просто гормональне лікування. Тому лікар і запропонувала пару варіантів...
    Є підозри на склерокистоз? Я знайшла сайт з методами його лікування, якась клініка http://www.moyray.com/75.html Може комусь знадобиться.

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

Обовязково з позитивним!

19. Mokka

Mokka Well-Known Member

Галичанко, а у вас як справи? Що зараз робите?

20. галичанка

Як я вам співчуваю. Це таке терпіння, нести такий тягар стільки років. Я чекаю 7 років... :cry: Але, ви пишете, що тепер є овуляція, будемо сподіватись на чудо

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ----------

Я замучилась щось робити. Страждаю, чекаю, вірю, надіюсь, молюсь. Може зберусь з силами, грошима і спробую ще одну схему Зореслави, летромару, ХГ і утрожестан
    Mokka Катю, а а де ви будете провіряти труби?

Статус теми:
Закрита.