Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Януся

Януся Well-Known Member

Дякую за підтримку;-) Цей цикл четвертий.

Вживала за порадою лікаря 11днів після менструації. До лікаря звертались, бо після 3 місяців спроб почала панікувати.

:clapping:
    Лідочка, раніше в мене періодично була така проблема. Лікар порадив гель для інтимної гігієни Lactacyd + настій ромашки. Тьху-тьху, помогло.

Останнє редагування модератором: 25 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Лідочка! Можливо ці всі народні методи і дієві, але вони є симптоматичними, і то що ви зараз вилікуєте, то через деякий час все повториться! Треба лікувати причину! Здаєте спеціальний аналіз (я його робила в synevo). В цьому аналізі є вказана причина яка викликає молочницю, і є антибіотики до яких чутлива саме "ваша" інфекція!
    Після цього аналізу, мені лікарпа прописала один з тих антибіотиків, ну і свічки для мікрофлори... з того часу пройшло вже два роки і я забула шо таке молочниця.

• Подобається Подобається x 2
  3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Звичайно, що антибіотики - дієві засоби, але Лідочці зараз не варто зразу лікуватись ними, бо сподіваємося, що всередині ляля.

• Подобається Подобається x 3
  4. галичанка

Значить, скоро вже буде! За статистикою найбільше вагітностей - в перший рік спроб! Спостерігайте за слизом і температурою - будете точно знати високоплідні дні :)

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

А до мене прийшли довгоочікувані "дєла":sad:
    .... аж на два дні скоріше:umbrage:

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Молочниця в мене була під час вагітності, ніщо не допомагало. Пройшла зразу після пологів.

7. галичанка

Добре, що ваша лікарка знає такі народні методи, думаю вони дієві. Я би хотіла щось з трав для підтримки 2 фази, але ж самолікуванням займатись не буду..., бо лікарі зразу хочуть призначати дюфастон, утрожестан - гормональні препарати. Нікому лікарі не призначали трав для цього?

8. галичанка

Співчуваю. Ну нічого, є щось позитивне в цьому, за те ви вже зможете почати свої обстеження. Тільки спішіть до лікаря - бо, наприклад, гормони, здають до 5-6 дня циклу перший раз. Якщо дивитись овуляцію- може треба буде також записатись наперед на УЗД десь на 11 день циклу. І якщо ви прийдете сумна через м, вас так невідфутболять, як вони люблять - чекайте рік, півтора, два..., а тоді приходьте.

9. kati

kati Well-Known Member

спочатку можна спробувати
    без антибіотиків, тим більше коли плануєш дитину,це не варто

Лідочка,милом підмиватись,синькою раз в день(на ніч)на ватний диск і добре протерти там(але незабути вдягнути рукавички,бо всі руки будуть сині,і прокладку поставити,бо теж все буде синє._)

тетраборатом також на ватний диск і протирати 3 рази в день.він гліцериновий,без кольору,тож нічого не запачкаеш

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ех, щойно від лікарки. Вагітності нема, зате є ерозія.
    Викликаєм М, буду пити 5 днів Дуфастон і потім аналіз на гормони - треба встановлювати нормальний цикл, знімати запальний процес а там буде видно

• Подобається Подобається x 10
  11. Kasia

Kasia Well-Known Member

ви ж казали що ніби на ерозію вже обстеження проходили десь на київській? Цього разу теж там були?

12. Лідочка

Ні на київській не проходила, вона в мене була але лікар сказав що вона сама пройде і не треба лікувати:confused:, що в такому віці це нормально. А виявляється що не проходить....
    Дівчата скажіть ще - а можна робити кріо якщо ще не народжувала:umbrage:?

13. галичанка

Я в шоці від вашої лікарки! Звідки їй знати, чи у вас є вагітність, хіба вона сказала вам здати кров на ХГ?! По огляду ніхто не скаже про вагітність на такому терміні - тиждень - 10 днів від зачаття, дитина ще може бути в трубах, матка ще не буде збільшена!

14. Лідочка

Та ні, вона не казала, що вагітності нема, а просто нічого не казала, то я подумала, що якщо нічо не каже то і не можу бути вагітна. Не знаю, я така мудра-мудра, а як піду до тих лікарів, то якби мені хто розум відібрав:umbrage: Не знаю пити той дуфастон чи ні, чи може краще спочатку в пятницю зробити аналіз на ХГ, щоб собі біди не наробити:confused:

15. галичанка

Дюфастон - це гормональний препарат прогестерону! Я приймала, після нього таке творилось з циклом, не кажучи про те, що мало не знепритомніла...
    Тому здавати гормони після прийому дюфастону - таке не годиться зовсім!
    Подумайте логічно, потрібно ж дізнатись, що з вами в звичайному циклі, а не після того, як у ваш огранізм грубо втрутились гормонами!

А ще дивно, що дюфастоном викликають менструацію. Мені призначали його в 2 фазі циклу навпаки, щоб не було менструвації, а щоб була вагітність.
    Я б не пішла більше до такої лікарки! Принаймі проконсультуйтесь з якимось ще іншим лікарем, щоб не попсули вам здоровя!

• Подобається Подобається x 9
  16. галичанка

Ну якщо не казала, то може вона призначила, та як мені, на всяк випадок, для підтримки вагітності? Можете попити, але потім гормони не здавайте, а через якийсь час.

17. Лідочка

Вона сказала що на 5-7 день після прийому Дуфу будуть місячні, і тоді на 3-7 день місячних здати аналіз на гормони:confused:

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

навіть не знаю шо вам сказати. як на мене треба лікувати. тому що якщо у вас ранка була б на голові ви б її лікували?
    кріо - це природній метод, не залишає рубців! що найважливіше для жінки, що не народжувала.

а ще раджу найти нормального лікаря.

• Подобається Подобається x 6
  19. Юстина

Юстина Well-Known Member

Згідна на 100%! Кваліфікований лікар при найменшій підозрі на вагітність на такому терміні не посміє матку навіть пальцем рухнути, а порекомендує прийти згодом або за якийсь час на УЗІ.

• Подобається Подобається x 9
  20. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Лідочко, не приймайте ніяких гормонів і ліків в мене така ситуація була двічі.
    З першою вагітністі дитинці було десь 2 тижні, лікарка не побачила жодних змін, зате побачила ерозію і молочницю.Після огляду я дві неділі пила антибіотики та інші ліки протипоказані при вагітності, зараз думаю що можливо не грип, а саме дія цих препаратів привів до плачевних результатів.
    І зараз коли я прийшла до лікарки вона не відмітила жодних змін, а лише синюшний колір шийки матки.Я говорю що тести робила всі негативні.А вона говорить ні ніяких ліків проти молочниці поки не пройдуть місячні, щоб не було як в попередній раз.
    Але це лікарка до мене уважно ставиться і памятає всю мою історію, я незнаю як ваша, але якщо місячні мають початися то вони почнуться і без гормонів.
    А щодо температури тіла, в мене поки я не була вагітна ніколи температура ввечері не була 37 або 36.9.Так що для мене це був показник, але всі ми індивідуальні.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.