Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Прийшли сьогодні до мене передноворічні монстри... ;) Тішить, що на фоні прийому препаратів, цикл вкоротився до 31 дня і не було диких приступоподібних болей...
    Дівчатка! Вітаю всіх з наступаючим Новим роком і бажаю, щоб наші мрії збулись!!! А ми всі знаємо, що будемо уявляти собі під бій курантів ;)))

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Дорогі посиденьки!
    Вітаю вас з наступаючим Новим роком!
    Нехай цей рік стане для вас особливим - ви завагітнієте і народите дитинку!!!

3. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дорогі дівчаточка!
    Вітаю усіх з Новим Роком! Нехай наступаючий рік білого котика/кролика принесе нам усім по здоровій дитинці і багато щастя!

4. starfish

starfish New Member

Я також вітаю усіх з Новим роком!!! Я вірю, що він буде щасливим для нас, особливо в плані вагітності і народження діточок, адже, як відомо, котики і кролики дуже таки удачні у цій справі))):girl_dance::d25:.
    ВСІМ УДАЧІ В НОВОМУ РОЦІ!!!:girl_bye2:

5. ZaKohana

ZaKohana New Member

Усіх посиденьок вітаю з новим роком!!!!
    Шаленого шлюбного кохання усім з правильними наслідками :girl_in_love:

6. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

В цьому році я буду перша з дописом :))) З Новим роком, дівчатка!!! Де ви всі пропали, засвяткувались? Що новенького? У мене все по-старому, десь 10-го перездаю гормони...

7. Laiza

Laiza New Member

ПРИВІТ!!! ВСІХ З НОВИМ 2011 РОКОМ!!! БАЖАЮ ВСІМ НАСАМПЕРЕД МІЦНОГО ЗДОРОВ"Я, ЩАСТЯ БЕЗМЕЖНОГО, МИРУ, СПОКОЮ І ВЕЛИКОЇ ЛЮБОВІ У ВАШИХ СІМ"ЯХ, ЩОБ В ЦЕЙ РІК МИ ПЕРЕЙШЛИ З НОВИМИ СИЛАМИ ДЛЯ БОРОДЬБИ ЗА НАШІ МРІЇ І СПОДІВАННЯ, І ШОБ В НАС ВСЕ ЗБУЛОСЯ, І ЩОБ ВІТАЛИ МИ ОДНІ ОДНИХ З ПОПОВНЕННЯМ!!!

8. Oriana

Oriana Well-Known Member

Привіт, дівчатка! Щиро вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб у цьому році обовязково збулися всі наші мрії, і ми нарешті дочекалися Божого дарунку!
    В мене справи не погано. Мене передноворічний вечір зустрів несподіванкою - я весь день гуляла з чоловіком, і ввечері прийшли додому. Я хотіла поміняти трусики,а там...кров! Я була в шоці, адже до місячних щонайменше 6 днів залишалося. Ну я змирилася-місячні так місячні... А на другий день і сьогодні крові вже не було. Темпа тримається, тож в мене ВЕЛИКІ надії, що на різдвяні свята побачу дві полосочки! Дівчатка, прошу помоліться за мене, щоб все пройшло щасливо...

9. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

І я приєднююсь до всіх привітань... Також в мене надії є великі, що все буде добре місячних ще нема і думаю, що не буде.

10. Seppy

Seppy Active Member

Дівчата, з НОВИМ РОКОМ!!! Тицьніть носом, де тут описано про тест на сумісність, АСАТ і т.д. чи як воно там називається. Буду вивчати, що до чого, бо причини так поки і не знайшли.

11. llb

llb Member

Тук-тук-тук! Чи є хто в домі?
    Ми ще з вами не знайомі,
    бо я справжній Новий рік,
    не такий, як був торік.
    Я прийшов в кролячій шкурі,
    щоб зігріти дні похмурі,
    щоб добро плодилось в хаті,
    щоб були усі багаті,
    в гаманцях не стало пусто,
    вистачало всім «капусти»:
    і зайцям, і зайченятам
    в Новий Рік та в інші свята.

З Новим 2011 роком!

12. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Всім доброго вечора. Дівчатка знову так важко на душі:sad: так нам з чоловіком не хватає того маленького чуда... Серце моє розривається важко мені дуже вибачте :sad::sad::sad::connie:

13. Snigurochka

Snigurochka New Member

Nataljchuk, я вас розумію!:d25: Мені теж так вже хочеться поскоріше побачити тих дві полосочки..... Навіть страх з'явився перед цим тестом.... він чомусь кожен раз перетворює мої хрупкі надії на смуток:sorry:
    Але не засмучуйтесь!!!!!! Треба вірити в себе!!!!! І в вашого коханого!!!!!!!
    Я дуже сподіваюсь, що ми всі колись почуєм "мама"....
    Мені зараз теж важко, я сподіваюсь, що на Різдво все вийде, і я дочекаюсь тих двох полосочок!!!!!!:yahoo:

14. starfish

starfish New Member

Nataljchuk, Snigurochka і всі дівчатка, які щодня, щохвилинки думають і мріють про те маленьке диво, яке колись поселиться в нашому животику, я вас прошу, не сумуймо в ці святі Різдвяні вечори, а дякуймо Богові за наших коханих чоловіків, які підтримують нас,які так само як і ми надіються і чекають; дякуймо за те,що ми ще маємо надію,бо коли люди надіються і вірять,то все у них буде. А також не забуваємо просити в Бога здоров'ячка для того,щоб на протязі наступного року ми всі стали мамусями :d25:і Він почує нас,обов'язково.
    можливо,я все це написала трошки не в тій темі,але чомусь прочитавши дописи Nataljchuk і Snigurochka мені саме це хотілося їм сказати.

15. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Так надія є завжди, але коли місячні вчасно не починаються то зразу йде якийсь мандраж по тілі і надієшся, що може якраз ти завагітняла. А тут знову починаються і все... Так само зараз в мене другий день затримки і зразу до всього прислуховуюсь то живіт надується, то іжога пече, то тушнить то сплю одним словом дурдом.

16. Snigurochka

Snigurochka New Member

В мене так само!!! Точнісінько!!!! Дай Боже, щоб це було саме "ВОНО" :girl_in_love:

17. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

А я вже ні до чого не прислуховуюсь, на все воля Божа. Впевнена, що станеться, коли ми найменше будем цього чекати:girl_haha: Але і розумію дівчат, бо сама колись надумувала собі симптоми в надії:girl_wink:

18. Snigurochka

Snigurochka New Member

Kiberyatko, я з вами повністю погоджуюсь, що це "станеться, коли ми найменше будем цього чекати", але ж так хочеться, щоб це вже відбулось, і щоб я про це дізналась поскоріше:girl_in_dreams:
    А на рахунок "симптомів" теж в мене є сумнівми..... може це через Новорічне святкування, їжу,.... Може саме через це і тошнота, і печія, і сонливість......
    Але все ж я вірю у свою МРІЮ ПРО ДИТИНКУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Читаю, і важко мені зрозуміти, який то такий період в житті має бути, щоб НЕ чекати цього? або чекати НАЙМЕНШЕ?
    От приміром, якщо хворіє дорога для вас людина, довго хворіє - є періоди, коли ви про це не думаєте і не чекаєте, що вона одужає? або чекаєте НАЙБІЛЬШЕ і НАЙМЕНШЕ???
    Або ж, якщо у вас щось болить, ну скажем проблеми з підшлунковою ,відповідно ви лікуєтесь, п"єте таблетки, дієта, обмеження в їжі і одне бажання - бути здоровою, хіба у вас бувають періоди, коли ви не дуже чекаєте, що одужаєте, або зовсім не чекаєте?

психічний стан жінки в період планування і очікування це дуже важливо, і я підтримую, що зациклюватись, як зомбі, навіть, якщо планування вже триває багато років не варто, але і "період коли не чекаєш" також не розумію...Не тре себе тішити такими періодами - станеться, тоді, коли буде на те воля мудрішого за нас усіх, а не в період "неочікування"...

20. Snigurochka

Snigurochka New Member

MUCHACHA , я мала на увазі не те, що треба не думати про дитину, а саме не зациклюватися на цьому. Бо коли ти дуже чогось хочеш, а в тебе не виходить, то найменша дрібничка сильно засмучує..... А коли ти засмучена - в тебе наврядчи щось получиться!
    Я думаю, в нас тут зібравшихся не вийде зовсім не думати про вагітність, так як зараз це те, що найбільше турбує кожну з нас. Просто слід покладатися на Бога, і на свої сили, вірити і мати терпіння. Не зациклюватись, а насолоджуватись кожним прожитим днем!!!!

Thread Status:
Not open for further replies.