Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Приймає, але тре задзвонити...

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

ВІТАЮ!!!!!!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping::radist::radist::connie::connie: Хай ваш пузік росте здоровенький!!!!!!

3. Herbera

Herbera New Member

У мене доза 0,001 то мені скільки таблеток приймати 4 зразу? Допоможіть розібратись.

4. Huculka

Huculka Member

Яка чудова новина, я так тішуся. Бажаю здоров'ячка вам з малятком! Я собі якраз на днях згадувала про тебеі навіть хотіла в ПП написати, запитати, як справи після лапари. Бо я теж у серпні у Мартина оперувалася. І теж дуже сподіваюся на позитивний результат, але поки що нічого...

5. Zhorzhuna

Zhorzhuna New Member

Вітаю Вас!!! Здоровячка вам і вашому пузожителю.

Підкажіть будь ласка може хтось з вас приймав циклодинон, чи є від нього якісь результати?

6. Hanny

Hanny Active Member

Я колись приймала , 3 місяці, на пару з Дисменормом, для врегулювання циклу! Незашкодили але і результату не було, як пояснив мені один доктор, щоб був ефект такі гомеопатичні ліки треба приймати хоча б 6 місяців , бо вони повільно діють!

7. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

1 на день (я так приймала) протягом 3 місяців до вагітності. а краще, порадьтеся зі своїм лікарем

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

Вітаю,Christi!!! легкої і щасливої вагітності, здоров-ячка Вам і пузожителю :)

8. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Я також приймала 3 місяці Циклоденон, поки пила, М були регулярні, перестала-знову пішов збій...

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

Крісті! Прийміть і мої щирі вітання!!! Насолоджуйтесь своїм прекрасним станом і оточіть себе цілковитим позитивом ;)))

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

При планування і в першому триместрі, якщо у вас в раціоні не багато зелених овочів і травок, то 4 таб. Я читала, що передозувати фольку практично не реально, вона не акомулюється в організмі, а дуже швидко виводиться.

9. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Була у лікаря, поставили невтішний діагноз ерозія шийки матки ;(
    Лікар сказав: "це може бути приною невагітнення... Ерозія створює занадто кисле середовище і сперматозоїди в ньому не виживають..."

Тепер здаю аналізи... Мені так страшно...
    Сказали що може бути 2-ві причини: - інфекції і гармональне.
    Дуже наюсь що це гармональне...

Планування вагітності тепер доведеться відкласти...
    Дівчата може хтось з таким стикався чи знайомі... Вибачте, я нікому такого не бажаю... просто цікавить досвід боротьби з хворобою...

10. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Три обробки Солковагіном - і по лікуванню, не переймайтеся так :)

Дівчата, з великим досвідом планування, як ви зберігаєте купу папірчиків з аналізами? В мене все в папці з файлами, але зрозуміла, що вже з тою кипою собі ради дати не можу. Один лікар мені казав, що є розроблені таблиці для спостереження пари, де відмічається і температура, і обстеження, які проводилися, лікування. Хтось таке диво бачив?

11. Boyarhanka

Дуже Вам дякую. Цю обробку самому робити? Чи запитати у лікаря?
    Я просто була сьогодні у лікарні і мене так напугали, назначили кучу аналізів на інфекції, бак посіви, аналіз крові на RW. Аналізи на 650 грн. А тоді з результатами до гінеколога.

12. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

слухайте, ви чого? Що страшно? Бо лікар поставив ерозію?
    З власного досвіду -мені теж один ставив ерозію, а потім 2 наступних не підтвердили цього+з того, що могло бути, ерозія це так - пустячок в порівнянні....Та ви тіштеся, що тільки це і знайшли:)
    З досвіду знайомих - то лікується легко, а зрештою, як на мене лікувти тре коли дійсно ЕРОЗІЯ , а не десь там трошки....

Не переживайте, розслабтесь і дочекайтесь аналізів:)

13. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Звісно, що в лікаря.
    Спочатку здайте аналізи. А потім вам запропонують який-небудь спосіб лікування ерозії.
    Доречі, читала таку думку, що після лікування ерозії дуже файно вагітніти, бо шийка матки активно виділяє плідний слиз ;)

Доречі, а ви не відчували ніякого дискомфорту до того, як вам діагноз поставили?

14. Boyarhanka

Взагалі ніякого дискомфорту не має і не було.
    Місячні точно за календариком і безболісні.

А ходила до лікаря на огляд, і спитати пораду з приводу не вагітнення.

Дякую Вам за цінну відповідь. Мені вже не так страшно. Картина трохи прояснюється.

Дуже Вам Дякую, буду чекати. :)

Last edited: Dec 23, 2010
  15. tasha

tasha New Member

Я б вам радила ще до одного лікаря сходити і впевнетись, що у вас справді ерозія. Мені одна лікарка так діагноз поставила з ДВ і відразу зробила аналізів на 600 грн, та ще й хотіла мене записати на кріо. Добре, що клепок вистачило піти до інших лікарів і жоден про ерозію навіть не згадував.

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

16. Boyarhanka

Дякую. Треба сходити і перевірити. Може моя участкова помилилась...
    А 2-й раз Ви у платну клініку ходили? І скажіть проходили ті аналізи на 600 грн?

17. tasha

tasha New Member

аналізи мені зробили відразу, тому вже не було куди діватись, крім молочниці більше нічого не знайшли.
    Потім я була у Томича і В.В. і ще в одної лікарки, ніхто з них не підтвердив.

Але якщо маєте можливість, то аналізи не зашкодять.

18. Boyarhanka

Дякую Вам. Спробую сходити до іншого лікаря. Може і в мене нічого не знайдуть. І ту помилку забуду як страшний сон. :)
    Мені ще лікар сказав що ці аналізи не завадять, якщо ми плануємо діток. То думаю буду здавати.

19. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

І я приєднююсь до всіх привітань:girl_dance: гарної вам вагітності, і ростіть здоровенькі ви молодці...

20. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Поділюсь своїм досвідом, щодо ерозії... 5 років тому у мене була велика, в інтерсоно її успішно заморозили, рік тому виявили невеличку, доречі якщо лікар дивиться з кольпоскопом, то ви її чітко бачите. То цю маленьку лікували Солковагіном, 3 аплікації і все гуд. Дехто вважає, що можна не лікувати ерозій, після вагітності вони затягуються іноді. Але думаю не варто свідомо вирощувати в собі ерозії... В будь-якому випадку нічого страшного немає! Не хвилюйтесь!
    Доречі, моя одногрупниця так лікувала ерозію, що не помітила, як завагітніла ;))

Thread Status:
Not open for further replies.