Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seferi

Seferi Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Галичанко,вище носа!!!У нас все вийде.І ми ще з вами потішимося малечою.Тримайтеся і не розкисайте.Бо не маємо права.Головне вірити.

2. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

і мене сьогодні розібрало, зустрілася з своїми одногрупницями, у двох вже великі дітки а одна після якогось там лікування - вагітна. я сиділа, і не знала що говорити. чогось так важко стримати обіду, чого так? не хотілось нічого розказувати, пояснювати. скільки разів я хотіла от так прийти і показати свого пузика.
    звичайно я рада за них, а в самої серце крається. відчуваєш себе не жінкою. а навіть важко пояснити що відчуваєш в таких ситуаціях. я навіть не замічала за собою, що почала дуже уникати компаній з дітьми, і нічого не можу зробити. за ці роки лікування ніяких змін на краще, про дальше думати страшно, і чогось дико боюся
    еко.

3. slw

slw New Member

Я також не готова морально до ЕКО, але завжди згадую одну пару. Була 3 міс.назад в Санкт-Петербурзі у друзів, а там познайомилась з парою яким зараз десь 45, до 38 років вони жили в надії як і ми всі, не наважувались ,на ЕКЗ, потім вибору не було вік, пару не вдалих ЕКЗ, але в результаті 2 діток, і ще родила 3 -тю дитину сама, навіть не планувала. Тепер каже шкода що не наважилась на ЕКЗ раніше. Це дуже заможна пара Росії лікували її самі відомі лікарі і закордоном також, а допомогло тільки ЕКЗ.

4. галичанка

галичанка Well-Known Member

Дякую дівчата за слова підтримки, вони дуже допомагають. Бо такий тягар на душі був, після ваших слів стає краще...

А щодо ЕКЗ, в підписі Un.Known є зсилка на блог її подруги Уляни http://privatetango.blogspot.com/, якій в Америці недавно зробили ЕКЗ. Можете почитати, досить цікаво. В неї було 3 ембріони, через три дні два з них пересадили, зараз є вагітність! А той третій - чекали ще пару днів, щоб заморозити і він не дожив навіть до цього... Ну як підеш на таку процедуру і таке трапиться, як то пережити, це ж смерть дитинки. Хіба казати, щоб не запліднювали більше двох яйцеклітин і всі пересаджували в матку, бо без матки, в чашці Петрі, я бачу з описаного, ембріонам не дуже добре...
    А заморожування/розморожування це взагалі випробування немале, дітки можуть не пережити...
    А лікарі, не дуже то хочуть робити з 2 яйцеклітинами, кажуть тоді шансів мало. Отій Уляні також не хотіли робити, бо було мало яйцеклітин, казали мало шансів, медсестра допомогла, попросила лікаря

5. Seppy

Seppy Active Member

Галичанко, не вірю, що Ви падаєте духом! Божа ласка Вас не може оминути! Дякуючи підтримці плануючих дівчат, і особливо Вашій, я особисто, знову почала надіятися, щось робити, приймати міри. На форум прийшла, бо натрапила на тему, де є з ким порадитися і є кому поплакатися. Всі ми віримо, що таки настане день, коли можна буде написати "я нарешті переходжу в іншу тему". Все буде добре, треба просто дочекатися свого часу і тільки Бог знає, коли він має настати.

6. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Галичанко, тримайтесь і не падайте духом! Ви надихаєте усіх нас не опускати руки та боротись за свою мрію. І я просто переконана, що ви будете мамою обов'язково!

7. starfish

starfish New Member

Галичанко, це дуже важко, я Вам співчуваю, але я просто впевнена, що все буде добре, бо така людина, як Ви просто повинна бути щасливою, а особливо - щасливою МАМОЮ ! Тримайтеся! Ви дуже сильна і все у Вас вийде!!!

8. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Галичанка! Ви не одні! Ми разом з Вами! Все буде гаразд! Буде довгоочікувана вагітність! І народження самого найкращого малятка!
    Дівчата ми усі будемо мамами! Не потрібно печалитися! Я вірю що Бог нам доможе! Бог є Любов. А у любові народжуються діти! :)
    За день до народження дитина запитала у Бога: «Я не знаю, що я повинен робити в цьому Світі». Бог відповів: «Я подарую тобі Ангела, який завжди буде поруч з тобою». «Але я не розумію його мову» «Ангел буде вчити тебе своєї мови. Він буде охороняти тебе від усіх бід »« А як звуть мого янгола? »« Не важливо як його звуть ... ти будеш називати його: MAMA ....

9. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Галичаночко, не падайте духом!! Я впевнена, що Бог таких людей, як ви, не залишає, і подарує вам те, що ви хочете!!! А на рахунок років.... стільки вже історій з щасливим кінцем є :girl_tender: Вірте, все буде!!!!

10. donegka

donegka New Member

Дівчатка, хто приймав метформін? була сьогодні у В.В і вона радить з наступного циклу його приймати, почитала в неті інформацію, а це від цукрового діабету і при полікістозі яйників його використовують, а з цим в мене все добре.

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Галичанко, звичайно варто чекати. В мене от тітка 12 років чекала свого синочка.
    Просто Бог вам посилає випробування заради великої винагороди. просто у різних людей різні випробування. Я от під час вагітності лікувала чоловіка від раку. Не знала що буде коли народиться маля, чи побачить тата, чи народиться взагалі, враховуючи умови при яких ми завагітніли (антибіотики, нерви!!!) Та ми взяли себе в руки і молились. Щовечора в нас з чоловіком була спільна молитва. Тримаючись за руки ми запалювали освячену свічечку і промовляли молитву. І от зараз тішусь своєму чуду. Тому як ніхто я знаю що все у вас буде добре. Просто ще трішечки!!! Вдихніть повні груди повіртня і продовжуйте щиро вірити в чудо!!

12. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

donegka, я приймала Сіофор, це те саме, що й Метформін. Казали, підвищує шанси завагітніти на 20-30%. Цього, нажаль, не сталося, але місячні після сіофору місяці 3-4 бути зовсім безболісними. Правда, і побічні ефекти були, тому приймала в 3 рази менше виписаної дози.

13. donegka

donegka New Member

А які саме побічні дії у Вас були? Незнаю чи мені приймати цей препарат

14. NikaLovely

Слабкість і запаморочення через те, що сильно впав рівень цукру. Я мала приймати по схемі: 1 тиждень - 1 таблетка зранку, 2 тиждень - 1 зранку, 2 в обід, 3 тиджень - 1 зранку і 2 в обід. Перший тиждень все в порядку було, а на другий при збільшенні дозування стало гірше, тож пила по одній таблетці два місяці, хоч мала б по 3 пити.
    Я б на вашому місці приймала, може і не буде ніяких побочних ефектів, тільки ТОЙ САМИЙ ефект ;) А якщо щось, то можна і в лікаря проконсультуватись, чи приймати далі препарат, чи зменшити дозування.

15. donegka

donegka New Member

Дякую Вам за інформацію, мабуть всетаки як скаже В.В приймати з наступного місяця то буду.

16. Laiza

Laiza New Member

Привіт Галичанко! І всі дівчатка! Невтрачайте ВІРУ і НАДІЮ, бо оці два слова і третє ЛЮБОВ-це є НАШ БОГ, ВІН наші ліки!!! Якщо ми всі будемо іти по життю з вірою,в надії на ГОСПОДА БОГА НАШОГО і любити ЙОГО, як любить ВІН нас, і змилується БОГ над вами і нами і подарує нам довгоочікуване чудо, якого ми всі так чекаєм... Я з чоловіком вже 14 р.чекаєм і надії невтрачаєм, після 8р.лікування і подружнього життя, ми вдочерили дівчинку, їй було 8р.,і її виховуєм, і чекаєм, що БОГ подарує нам пізнати радість ,яка називається ТАІНСТВО НАРОДЖЕННЯ!!! Будьте сильними і терплячими у своїх бажаннях... Хай ваші сім"ї ІСУСИК БЛАГОСЛОВЛЯЄ,МАТІР БОЖКА ПОКРИВАЄ, а АНГЕЛ ОХОРОНЕЦЬ ОХОРОНЯЄ!!!

17. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Привіт! Всім :) Була сьогодні у В.В. призначила мені Дексаметазон для зниження рівня 17-го альфаоксипрогестерону, каже що він може бути причиною мого невагітнення... Підкажіть, якщо його хтось приймав, чи сильно виражені побічні ефекти і головне, чи збільшується маса тіла ??? Буду дуже вдячна ;)

18. erene

erene Well-Known Member

І я приймала сіофор правда вже не пам'ятаю в яких дозах, але побічних в мене не було, на ньому я скинула трохи зайвої ваги, бо казала В.В як і надлишкова так і недостатня вага можуть бути однією з причин невагітнення, але в моєю випадку я його приймала ще й для покращення роботи яйників
    І цей препарат я приймала, до побічних Слава Богу не дойшло , тай маса тіла не збільшилась, більше того я його приймала і перші 12 тижнів вагітності, бо як казала В.В не приймати не можна оскільки різке припинення під час вагітності може призвести до викидню, або завмерлої.

19. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ірусю, а яке у вас значення того гормону? І на який день циклу ви здавали?
    Бо мені сьогодні прийшли мої результати, щось і в мене він трохи підвищений...

20. NikaLovely

Я приймаю вже другий місяць препарат, схожий за дією з дексаметазоном, нічого не збільшилося точно. Приймаю по 1/2 таблетки, спочатку дуже боялася, але побочки ніякі не вилазять. Цікаво, як там з рівнем 17-он (післязавтра маю взнати):girl_phone1:

Наскільки "трошки"?

Статус теми:
Закрита.