Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hovrashok

Hovrashok New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

У мене теж живіт нив як на місячні, до речі так тривало майже до 10 тижня. Я так на збереження потрапила перший раз.
    А дізналася я про вагітність коли затримка була 7 днів. До того думала раз живіт болить - значить скоро почнуться. Навіть ванну гарячу два рази приймала, щоб процес пришвидшити!!! Дякувати Богу - вберіг дитину.

2. Huculka

Huculka Member

Я теж щиро вітаю і так тішуся за тих, хто покидає нашу гілочку лише із добрих причин:)!!!

3. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Привіт! Я іду завтра до В.В. на 9.15 год. Може хтось з наших буде?
    Siriuska! Прийміть і мої привітання ;) Насолоджуйтесь своїм станом, вибирайте гарні речі для майбутньої дитинки-це так приємно... Пригадую, як я для похресника вибирала-це таке щастя, не уявляю, навіть, як це для своєї дитинки :)...

4. Seppy

Seppy Active Member

Я також її купила, але пити боюсь, бо не знаю за якими правилами. Читала купу версій. Харчуюся один раз на день - ввечері, а там треба 3 рази на день і перед чи після їжі, не пам*ятаю.
    Та ще й хотіла цього тижня потрапити до своєї лікарки, щоб показати їй всі свої результати аналізів і фолікулометрії, а вона буде аж за 3 тижні. Змушена буду чекати...

5. Irynka84

Irynka84 Active Member

Прийміть і мої вітання! Легкої Вам вагітності та приємних вражень!

6. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Всім доброго ранку! Роскажу вам свою історію. В суботу цілий день мене болів сильно яйник, я цілий день мучилась, терпіла ту біль до 10-ї вечора.Потім я зрозуміла, що дальше не можу терпіти і позвонила всому лікарю. Вона мені сказала, що якщо дуже болить щоб я приїжала в лікарню. Я приїхала мене оглянули, зробили УЗД і що ви думаєте? В мене надрив правого яйника:girl_cray: і все поклали в лікарню уколи, таблетки, але дякувати Богу, що не потрібно було робити операцію.Сьогодні відпустили до дому під умову що, буду лежати о такі в мене новини.

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

Боже... А через що таке сталося?

8. Seppy

Seppy Active Member

Ого! Це як? Вони пояснили причину?

9. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я незнаю:confused: я коли була в понеділок на УЗД, то в мене все було чудово. Фолікули були прикрасні, овуляція мала бути до 2-х днів. Ну і ми відповідно з чоловіком пропували, а тут на тобі...Лікар каже, що може бішло велике навантаження + фолікули вже вот-вот мали тріскати. Але в мене є ще надія, що я завагітняла:cry::cry:

10. Zhorzhuna

Zhorzhuna New Member

Nataljchuk, не розстроюйтесь так. Все налагодиться, буду тримати за вас кулаки, щоб ваші надії справдились.
    А ви цього місяця чимось стимулювали О.?

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Ні в мене Овуляція є, і непотрібно стимулювати.Чоловік пив клостільбегіт.

12. Skaliaria

Привіт! Була на фолікулометрії...все нормально, фолікул тріс, овуляція відбулась. Тепер чекаю М,дивимось тривалість другої фази і здаю ще деякі гормони.
    Забрала результати мазка чоловіка... Ура!!! В нього все добре, лейкоцити внормі, не потрібно пити антибіотики :girl_crazy: Тимусь сказав, що з такими чоловіковими показниками можемо спокійно планувати... Ще би в мені розібратись...

13. Zhorzhuna

Zhorzhuna New Member

О це так. Без стимуляції такі наслідки. А що ж тоді може бути від клостилбегіту - страшно і задумуватися. Але треба відкинути усі негативні думки і надіятись що все буде добре і на нашій гілочці будуть лише хороші новини.

14. Mawa

Mawa Member

Привіт. Була вчора на прохідності труб. Прохідні. дуже за це рада. Потім пішла на УЗД, а в правому яйнику кіста велика. Тепер дуже чекаю. наступних міс і надіюсь, що тої кіісти вже не буде

15. Seppy

Seppy Active Member

Дівчата, прошу досвідчених у розшифровуванні спермограм прокоментувати. Дякую.
    К-сть сперми 3.4мл (3-4мл)
    Час розрідження 20хв (20-30 хв)
    В’язкість 0.1см (0.1- 0.5см)
    pH 7.2 ( 7,0-7,6)
    число сперми в 1мл – 85 млн. (60-120 млн.)
    в усьому еякуляті 289 млн. (більше 150 млн.)
    к-сть живих 80% (80-90:wacko:
    к-сть нерухомих 20% (10-20:wacko:

кінезісграма через 1 год
    нормокінезіс 70 % (80-90:wacko:
    гіпокінезіс 10% (10-12:wacko:
    акінезіс 20% (6-10:wacko:
    дискінезіс 0% (0:wacko:

нормальної форми 80% (80-85:wacko:
    дегенеративні 20% (15 – 20:wacko:
    клітини сперматогенезу 1,0% (0,5-2:wacko:

Мікроскопія
    лейкоцити 0-1 в полі зору (2-4 в полі зору)
    еритроцити відсутні (відсутні)
    епіт.прост. невелика к-сть (невелика кількість)
    Лецетинові зерна достатня к-сть (дост.к-сть)
    спермаглютинація через 1 год + (має бути -)
    Кристали Бетхера через 3 год. не виявлено (одиничні)
    Індекс Фарісса 231 (більше 200)

16. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Домінантний фолікул є, але ще не досяг бажаних розмірів, 11 здається був, ендометрій 8. Я просто цю фолікулометрію паралельно з БТ спостерігаю, чого раніше не робила. Цікаво, чи співпаде О на УЗД з темп. режимом:girl_smile:
    Галичаночко, як вам вдається про всіх пам"ятати!:kiss:

17. Mawa

Mawa Member

Seppy наскільки я пам ятаю, то як мій здавав спермограму в нього було 196 при нормі 200 і більше і лікар сказав що чудовий аналіз і щоб я відчипилася від чоловіка.

18. Seppy

Seppy Active Member

19. Skaliaria

Seppy! Я звичайно не така досвідчена, але мені здається спермограма нормальна. А ви показували результати урологу?

20. Seppy

Seppy Active Member

Ще не показувала. В клініці, коли забирала аналізи його не було на місці (у відпустці), а до кого ще можна піти, щоб глянули на результат, не знаю.

Thread Status:
Not open for further replies.