Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

siriuska, як ти? Вагітність підтвердилась?

2. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Chortenia, в мене минулого року і на початку цього за пару днів до овуляції також декілька разів починало боліти горло, міг початися цистіт чи дискомфорт незрозумілий в важливих місяцях, після овуляції все проходило. Але це все вибивало з колії, бо в важливі дні відчувала себе калікою.
    Лікарка каже, що проблеми за горлом напряму пов'язані з поганим імунітетом там и часто, коли загострюється молочниця, наприклад, починає і горло боліти. Після того, як мені повністю виключили антибіотики і взяли курс на нормалізацію мікрофлори нормальним харчуванням, фізичними вправами і т.п., такі проблеми в середині циклу зникли (тьфу-тьфу). Також радила парити ноги. Кожен день. Звісно, кожен день того не роблю, але при загостерннях допомагає.
    Чомусь я не питалася, чому це відбувалося саме перед овуляцією, може, пов'язано зі зміною гормонального фона. Але таку особливість зауважувала за собою, 100%.

3. Seferi

Seferi Well-Known Member

Сьогодні забрала результат мазка.Блін,знову показало уреаплазму:girl_cray::girl_cray:.Я вже не знаю,що робити.Купу часу лікувала-лікувала,а результату ноль:aggressive::aggressive:Чоловік теж пролікувався в уролога,то в нього результати добрі:girl_dance:Ну і що робити?Настрій зіпсувався на ніц.

4. Mokka

Mokka Well-Known Member

Seferi, я б вам радила перездати аналіз. Ви в якій лабораторії робили?
    І ще одне - у вас виявили IgG чи IgM титри уреаплазми?

5. Seferi

Seferi Well-Known Member

Робила в Сінево,а чоловік в Делі.Стосовно аналіза не знаю.Просто мазок на уреаплазму.Коли здавала на торч,то і на LgG і на LgM.Навіть не знала,що це стосується і уреаплазми

6. Mokka

Mokka Well-Known Member

По-різному буває. В одних лабораторіях уреаплазма здається як одна з ТОРЧів, відповідно там є ці титри. Я здавала і в таких, і в інших - там був просто аналіз - є чи нема інфекції.
    Але все одно, перездайте, при чому бажано в такій лабораторії, яка робить ті аналізи в себе, а не висилає їх в Київ, бо там, самі розумієте, похибка може бути велика.

7. Tela

Tela Well-Known Member

В цей день була і я там однією з трьох))))
    Пробудились мої яйники нарешті, було 2 гарних фолікула, відбулась овуляція, але напевно нічого з того не вийшло бо сьогодні зранку моя БТ різко впала, чим я дуже сьогодні і розстроєна

8. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

о, прикол, а в мене горло стало слабким місцем (морозиво, напої з бульками-протипоказано, зразу хватає) більше двох років тому. Якраз з того часу , як ми почали планувати:girl_crazy: Ніколи не пов"язувала це з нашим питанням, а тепер уже й не знаю....

9. Irynka84

Irynka84 Active Member

Дівчатка, маю проблеми. Дуже болить мене в частині правого яєчника. Не знаю, що це таке. Овуляція у мене цього місяця була запізно на 19 день при звичному М.Ц. 30 днів (хоча цього місяця ще не знаю, може щось зміниться) - було 2 фолікули один в одному в природньому циклі. Овуляція була дуже болюча. УЗД показало збільщений яєчник ( я навіть не дозволила добре до нього торкнутися - так сильно боліло) В.В. сказала, що можливо був сильний крововилив на яєчник, через що він і збільшився. Хоча точно не може стверджувати. Після овуляції через 3 дні яєчник й надалі був збільшеним по УЗД. Вже пройшло 10 днів від овуляції, а мене й далі болить, особливо сьогодні. Маю йти на УЗД на 2-4 день М.Ц. Хоча певно передзвоню до В.В. і може завтра піду.
    Дівчатка, може у Вас таке було, що це може бути?
    Адже попередній місяць не могли робити інсемінацію, бо о. була запізно. Цього місяця, якщо яєчник не зменшиться, то В.В. сказала, що також не можна буде робити.

10. галичанка

галичанка Well-Known Member

І я була сьогодні у ВВ на УЗД, на 13-30, шкода, що вас всіх ще не було:girl_sad:, а хто заходив після мене я не зауважила навіть...

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ----------

Не розстроюйся, можливо, це падіння в звязку з імплантацією? :girl_wink:Ти приймаєш прогестерон?

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ----------

Юлю, не хвилюйся, може як раз це добре, що падає імунітет, не буде всяких там поганих антиспермальних антитіл! :girl_wink: Памятаєте, як в нашої erene було: жалілась вона на простуду, температуру, а за тиждень написала нам звістку про вагітність!

В мене до речі те саме з горлом частенько буває. Поки пила ЛДН (так звані чудо ліки) все було ок, а перестала і знову за старе.

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

А деякі лікарі не лікують уреаплазму, бо вона належить до нормальної мікрофлори. Тільки треба тримати її в певних межах, щоб не розросталась надто:girl_wink:. А щоб позбутися цілком - то певно неможливо. Ви в якого лікаря зараз?

11. siriuska

siriuska Member

В мене підтвердилася вагітність,аналіз ХГ 1069.Я десь тут на форумі бачила табличку із рівнем ХГ,підкажіть детальніше де вона є.:girl_crazy:

12. галичанка

Вітаю!!!!!:girl_dance::girl_claping: Легкої вагітності!

13. ZaKohana

ZaKohana New Member

Норма показників ХГЛ (рос. ХГЧ) у вагітних:
    1-2 тижні 25-156 мОД/мл

2-3 тижні 101-4870 мОД/мл

3-4 тижні 1110-31500 мОД/мл

4-5 тижнів 2560-82 300 мОД/мл

5-6 тижнів 23100-151000 мОД/мл

6-7 тижнів 27300-233000 мОД/мл

7-11 тижнів 20900-291000 мОД/мл

11-16 тижнів 6140-103000 мОД/мл

16-21 тиждень 4720-80100 мОД/мл

21-39 тижнів 2700-78100 мОД/мл

ВІТАЮ!!!!

14. Zhorzhuna

Zhorzhuna New Member

siriuska, я за вас дуже рада! Вітаю! Вітаю! Вітаю!

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

Наша Вірджінія виявилась легкою на руку, вже друга чудесна новина на форумі. Такими темпами надіюсь скоро ми усі перейдемо на іншу гілочку.

15. siriuska

siriuska Member

Дякую дівчата,я теж дуже рада і дякую Богові за вагітність(зараз сиджу і заливаюся сльозами радості),я випросила свою вагітність,і всім бажаю її, бо це дійсно дар Божий.Я вже помало починаю вибирати коляску для дитини,і так мені чомусь хочеться фірму Chicco.

16. starfish

starfish New Member

Я дуже рада за вас :girl_claping:!!! Бажаю легкої вагітності і тільки задоволення від цього цікавого стану!!!
    Маю надію, що такими гарними темпами і ми з дівчатками швидко до вас приєднаємося!!!:girl_wink:

17. Hovrashok

Hovrashok New Member

Я вирішила до материнства поставитися відповідально. Так як я не вживала алкоголю і не палила тут і проблем не було. Але вирішила порадится у лікаря з пологового - що краще передбачити і пролікувати.
    Нарвалася на лікаря яка знайшла у мене майже все :) і провела курс лікування на 1000 з гаком грн. Це ми лікували уреаплазму, молочницю і ще якусь біду. До того ж у мене виявилась ерозія, яку ця горе-лікар запропонувала мені нерожавшій припалити. Добре що це не призвело до страшних наслідків.
    Після цього лікування я майже рік ніяк не могла завагітніти, ще й шлунок зіпсувала собі цими антибіотиками.
    Тоді я вирішила діяти народними методами - почала приймати матку борову. Не буду бити себе в груди що це вона допомогла, але на наступний місяць я завагітніла. Тепер у мене є синулька, а цю травичку я раджу всім знайомим. Не зашкодить це точно :)

18. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

І я була!!!! але зранку )))

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Вітаю!!!!!! І подобається мені ця міграції в гілочку вагітних, ой як подобається!:girl_tender:

19. Tela

Tela Well-Known Member

Приймаю утрожестан, якраз в суботу забула випити на вечір таблетку, і в неділю зранку температура була впала з 37,2 до 36,9, яка я була зла на себе!!! А сьогодні зранку вже знов була 37,2, але я себе тим зовсім не обнадіюю,бо розумію, що температура тримається тільки на утрожестані, а перестану його пити і впаде зовсім, до того ж сьогодні живіт мене цілий день болить як на місячні.
    Вітаю siriuska з вагітністю!!!!!!!!!!!!!!!

20. галичанка

Мартусю, не переживай зазделегідь. Почитай нашу гілочку, в сіріуски навіть були кров'янисті виділення в час коли могла бути менстрауція, але дитинка і вагітність перемогли! І Вірджінія жалілась, що живіт нив, але також потішила нас недавно новиною про вагітність!!!! Так і в тебе може буде!:girl_wink: Ти вистраждала операцію, і там все добре всередині в тебе, овуляція є, а 2 фазу будеш тримати ліками, дехто змушений пити прогестерон пару тижнів вагітності, так що тепер надійся і чекай, я думаю ти скоро завагітнієш! Я би порадила зробити тест або краще здати ХГ на 14 день 2 фази, бо справді, може і тобі прийдеться пити утрожестан і далі під час вагітності.

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Як справи, що УЗД каже?

Thread Status:
Not open for further replies.