Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Здала. ХГ - 1416

2. Котя

Котя Оптимістка :-)

Вітаю!!!! :girl_claping::girl_claping::girl_claping:

3. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Нормальні відчуття, труби по УЗД були прохідні, тож нічого не боліло. Після процедури десь до пів години нило, як перед місячними і все. Сама з себе потім сміялася, що так боялася цілком безболісної процедури)

4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

ВІТАЮ ВАС!!! Як приємно та радісно читати,що цю гілочку покидають дівчата,переходячи в темки для майбутніх мам.Бажаю всім плануюючим якнайшвидше звідси "перейти")))

5. donegka

donegka New Member

Вітаю!!!!!!!!!!

6. Hanny

Hanny Active Member

Вітаю майбутню мамочку. Бажаю щасливих і легких 9 місяців, здоровя мамі і малятку в животику і легких пологів. Бережіть себе!!!:d25:

7. Seppy

Seppy Active Member

ЩИРО ВІТАЮ!!!!!

8. Irynka84

Irynka84 Active Member

Прийміть і мої найщиріші побажання! Такі чудові звістки підбадьорюють і додають оптимізму! Молодці! Легкої вагітності! Здорового малятка!

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Все добре, різниця температур добра!

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

О, прийміть вітаннячка!!!!!!!!!! Легкої та щасливої вам вагітності та здорового малючка!!!!!!!!!!

10. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Це не різкий скачок, а поступове збільшення. І слиз зник, який був кілька днів тому при темп 36,3. Запуталась..:girl_smile:

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

Приєднуюсь до вітань!!!!:connie: Скільки ви планували? Такі хороші новини підбадьорюють!!!

11. галичанка

галичанка Well-Known Member

Вірджініє, вітаю!!! Дуже рада за тебе! :girl_smile::connie_pull-pigtailПриєднуюсь до питання - скільки ви з чоловіком чекали на це свято?

І це ж сталось без будь-якого лікування - Бог вислухав твої і наші молитви!

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

Virginia, памятаєш цей допис:
    ?
    Я тоді зразу здогадалася, що то в тебе вагітність почалася:girl_tender:Я тебе щиро вітаю з такою радісною і такою очікуваною подією! Щасливої вагітності і легких пологів! УРА!!!

13. tasha

tasha New Member

я тоді теж так подумала. Як добре що ви тікаєте з цієї гілки, а то тут давно радісних новин не було. ВІтаю, вітаю, вітаю.

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Різкого скачка не мусить бути, кожна жінка, кожна овуляція індивідуальні. В мене не було скачка, а БТ піднімалася дуже поступово, а в той цикл шо я завагітніла, то взагалі незрозуміле щось було. І слиз теж не показник, а зник, значить О вже відбулася. БТ може не підніматися навіть до 5 днів - і то нормально. Може бути скачок, а може дуже повільно повзти догори, то все індивідуально.

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дівчатка, дякую за теплі слова. Дуже приємно! Планували з чоловіком 2 з половиною роки.
    Нічого не лікували, тільки здали спермограму і я здала аналізи на ТОРЧ інфекції!
    Перш ніж взятись за лікування, верніше шукання причини, вирішила пройти девятницю з чоловіком. І за три місяці сталось чудо! Зробивши тест я не повірила, думала якась дія антибіотиків, які я пила в цьому циклі.
    Зараз продовжую молитись за щасливу вагітність і здорову народжену дитинку!
    Ще раз дякую за привітання.
    Дівчатка, буду дуже вдячна за малитву.

16. Zhorzhuna

Zhorzhuna New Member

Вірджініє, щиро Вас вітаю з такою радісною подією!!!

---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

А я в суботу робила УЗД на 14 день, лікарка сказала що все дуже добре фолікул 26мм, тепер п'ю утрожестан для підтримки другої фази і дуже-дуже надіюся що цього місяця всеж таки прийде те таке довгоочікуване щастя...

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Virginia, вітаю Вас від щирого серця і бажаю вам легкої вагітності та здорового малюка.

18. Huculka

Huculka Member

І я щиро вітаю із такою очікуваною вагітністю і бажаю вашому малятку гарно себе почувати у животику!!!

19. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

І ми вам цього всі бажаєм:girl_yes2:, рада що нарешті в цій гілці хороші новини.

20. галичанка

галичанка Well-Known Member

Потрібне ще одне УЗД для підтвердження овуляції, бо буває часом, що фолікули переростають нелопнувши. А тепер на УЗД треба побачити відсутність цього фолікула і жовте тіло.

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

Багато хто з лікарів та інструкторів ППС заспокоюють, що це норма. Водночас, нас тут багато таких з такою низькою БТ і ми не вагітнієм чомусь, а може це сигналізує про якісь проблеми, недостатність жовтого тіла... Принаймі в мене низька БТ і, на думку деяких лікарів, низький прогестерон... А ви здавали прогестерон на 7 день після овуляції?

Статус теми:
Закрита.