Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. donegka

donegka New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Ні, незнаю і небачила тебе в церкві, просто ситуація схожа до моєї. А ти ходиш кожну першу п"ятницю нового місяця? Чи просто кожен місяць?

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

Кожну першу п"ятницю:)

4. llb

llb Member

фолікули були по 18мм. 2 в правлму яйнику.
    але певно все намарно.
    робили інсемпінацію як окувуляція віжбулась. утворилось жовте тіло
    казали що то якраз зараз треба робити, але другого разу на наступний день = вже не варто робити
    думаю що надарма - міряла зранку температуру - 36,8 - а сьогодні вже треьій день
    болі в суботу після інсемінації були сильні внизу животу. як лежала то навіть не могла обернутися
    зараз = теж трохи болимть -= яе перекачений прес
    зранку після температури наплпакалась:no::no::no:

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Всім привіт:girl_bye: мої аналізи ще неготові щось дуже довго. :girl_sad: Ходила вчора до церкви на топольній, привозили чудотворну ікону Матір Божої говорять, що дуже допомагає буду надіятись так хочеться вже дитинку :sad:

6. donegka

donegka New Member

А в кого Ви робили інсемінацію? чи сперму перед тим обробляли?

7. silvia

silvia Well-Known Member

я сьогодні у В.В.була, розстроїлась......не реагую я на клостилбегіт ( 2т. в день) 11 день м.ц. немає нічого......сказала пити це один цикл, але 3 таблетки, якщо ні - будемо пробувати інші ліки........( і прикро те, що лікар який призначав клостилбегіт сказав пий собі 2-3 місяці на "авось", а я вирішила сходити на УЗД, ....так би і пила тративши у пусту час ті ліки) не знаю якесь справді розчарування ....

8. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ви не плачте, нам на курсах говорила, що утворення жовтого тіла і овуляція майже одночасні, навіть утворення лютеїнових клітин жовтого тіла трохи випереджає овуляцію. А потім яйцеклітина ще живе 24 год!, і перші 18год найкраще здатна до запліднення, так що у вас все впритик, але цілком вирогідно, що ви встигли! Чекаємо маленького дива!
    То у вас в пятницю були 2 фолікули 18 мм, а в суботу побачили жовте тіло? Я добре зрозуміла? Ендометрій який був?

9. Irynka84

Irynka84 Active Member

Чоловік був сьогодні у Мартина, який сказав йому, що спермікм гинуть на протязі години, можливо через недосипання та втому. Можливо є якась інфекція. Позитив у тому, що у нього є достатня кількість сперміків.
    Тому і далі нічого до кінця нам не зрозуміло.
    Мартин напривив чоловіка на УЗД до лікаря Шимечко О.С.
    Ми ще чекаємо на результати інших аналізів.

10. Zhorzhuna

Zhorzhuna New Member

Silvia, ви не розстоюйтесь, треба надіятись на краще. Зате тепер знаєте як ліки діють на ваш організм.

11. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Я б радила це питання дуже добре дослідити. Цілий рік ми з чоловіком гаяли час на вітаміни, боротьбу з перевтомою та мобільними телефонами, чого тільки йому не виписували, БАД, вітаміни, по 300 гривень на місяць виходило, а потім інший лікар запідозрив інфекцію, місяць антибіотиків і разюче покращення показників!

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчата, щойно дивилася по ICTV, що в Харкові відкрили репродуктивний центр де безкоштовно можна зробити ЕКЗ (думаю що на препарати зі свого гаманця, але все ж).

13. elvira

elvira New Member

дівчата у мене залишився клостилбегін більше ніж пів пачки,строк годності до 2013р. мені допомогли і вам допоможуть,може комусь треба:girl_tender:

14. Irynka84

Irynka84 Active Member

Дякую за пораду:).
    Ми очікуємо на результати аналізів, які покажуть чи є інфекції, чи не має. Здавав чоловік на гормони в Синево, на генетику в генетичному центрі на Лисенка, ще Мартин сказав йому здати аналіз крові на РВ.
    А от на Торч-інфекції здається він не здав аналізу.
    Буду просити його хай здасть, може щось за 1.5 року змінилося(це коли я здавала).

15. llb

llb Member

ні, в середу побачили ті 2 фолікули, ендометрій 9 мм. в пятницю кололи препаратп.. 100000од (забула назву)
    а в суботу сказали що от якраз відбулась овуляція.
    сперма - очищена - 2 години та процедура
    вчора поїхала до Михайлишин - сказала що може так боліти після інсемінації, слабо потішило - що температура не дуже добрий показник.
    бо у мене і під час овуляції - не піднімалось високо, хоча всі гормони в порядку.
    буду вірити і сподіватись

16. Gabi

Gabi Dum spiro spero

llb, не звертайте увагу на температуру, це не самий достовірний показник вагітності чи не невагітноті. А ще краще взагалі перестаньте її міряти у цьому циклі. Зараз відпочивайте і настроюйте себе на позитив, а ми будемо тримати за Вас кулачки.

17. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Всім привіт.Отримала я свої результати аналізів:girl_in_love: все гаразд нічого не виявлено УРА... Тепер ми гарно лікуємся і надіємся, що все в нас получиться.

18. Галюся

Галюся Well-Known Member

а ото ви даремно. той час який ви чекаєте на результат, повинні оточити себе тільки приємними речами, лише позитивні емоції, романтичні фільми, цікаві книжки і підтримка коханого чоловіка. знаю по собі, що це важко, але ви навіть не думайте про поганий результат, все в Божих руках.

19. галичанка

галичанка Well-Known Member

Як лікарі призначають аналіз на Реакцію Васермана, так неприємно, мені здається це принизливо, підозрювати порядних людей в сифілісі.

20. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

А чим сифіліс відрізняється від тріхомоніаза, хламідій або гонореї в такому ракурсі? Тим більше, що сифіліс може і в побуті передаватися. Хіба краще бути недообстеженим тільки через те, що людина порядна?

Статус теми:
Закрита.