Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hanny

Hanny Active Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

І в мене подібна історія!!! 2 місяці на УЗД фолікули доростали максимум до 11 мм, і це після лікування. А після поїзки до Ченстохова, Риму - 2 полосочки. А ще ,я також ходила на девятницю до Костелу Св. Антонія!!!

2. ylja

ylja миється в бані

Хай ваша квіточка родиться без ніяких проблем і здоровенька!!!!А свою квіточку я вже бавлю 1рік і 4місяці

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

Чого і в сім бажаю

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

Якшо хтось має бажання може сходити до Сільвестер Г.Б.,приймає на Короленка 9 Супер лікарка

3. Галюся

Галюся Well-Known Member

ні, ЕКЗ ми більше робити не будемо, оскільки минулого місяця у мене зірвалася вагітність, яка наступила природнім шляхом. тому у нас тепер трошки інші плани)

4. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Отримала результати досліджень на всі ТОРЧ та ІПСШ, все в нормі, окрім віруса папіломи, знайшли 45, 52, 58 тип. Але цитологія в нормі теж.
    Хтось стикався? Здурію до понеділка від інтернету, поки до врача дійду. Зараз просто мурашки шкірою. :girl_sad:

5. Hanny

Hanny Active Member

А в якій лабораторії робили аналізи? Коли я здавала в Юнілабі, кожного разу як не трихомонади до папіломавірус то молочницю знаходили. Муж напоумив перездати в іншій лабораторії- ніц такого не виявили, перездавала 2 рази. Так що не засмучуйтесь даремно!

6. NikaLovely

Я здавала в Астарі, цій лабораторії довіряю. Неодноразово там здавала інші аналізи, ніколи не було дивних результатів. Аналіз на папіломовірус здавала вперше.
    І ще, проявів (типу кондилом, папілом) ніколи не мала і не маю.

7. Hanny

Hanny Active Member

Наскільки я знаю небезпечними є 2 типи :16 і 18, але лікар Вам краще пояснить. Я би все ж таки радила перездати аналіз!!!

8. NikaLovely

Дякую, я вже трошки заспокоїлася. Насправді, 45 тип теж відноситься до небезпечних, 52 та 58 - середньонебезпечні. Але вони можуть вилазити при слабкому імунітеті. А він в мене ніколи не був відмінним. Отже, викидаю поки дурне з голови, в понеділок від лікаря почую щось, на крайній випадок, перездам.

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

58 тип спірний. Лікарі ще самі не знають, чи він канцерогенний, чи ні.
    45, 52 хіба можуть висипи спричиняти...

А бородавки у вас коли-небудь були? Це і є папіломавірус

10. Dolche

Dolche Well-Known Member

я також нещодавно здавала аналіз на цитоморфологічне дослідження, і також мені показав що виявлені зміни характерні для папіломи(правда там тип не був вказаний). Робила в Унілабі. Ситуація була аналогічна вашій, думала що поки до лікарки піду, то здурію, а ще як відкрила інтернет... то краще б я взагалі в нього не дивилася, перелякалася до смерті, подзвонила аж лікарці, вона мене трошки по телефону заспокоїла, а на консультації сказала, що саме в тій лабораторії дуже прискіпливо ставляться до будь-яких змін в аналізі, і що вона в мене ніяких симптомів папіломи не бачила. Правда призначила епіген-спрей для профілактики... Тому не переживайте завчасно, можливо все не так страшно, але якщо вже це дуже важко зачекати до консультації то краще подзвоніть до лікаря, думаю він знайде слова для вашого заспокоєння, адже ви йому довіряєте?!

11. donegka

donegka New Member

Virginia а як у тебе справи? ти зарас проходиш обстеження чи якесь лікування?

12. NikaLovely

Ні, ніколи жодної не було. Ні бородавок, ні папілом.
    Дякую, але я вже страху наїлася і переварила його. До прийому зачекає) Перелопатила купу інформації, з чистенькою цитологією і відсутністю проявів і утворень хіба імунну підтримку призначать. А вона мені там і так не зашкодить)

13. Virginia

Дякую, що пам"ятаєте...
    Вже говорила одній форумлянці, що НУ НЕ ХОЧУ Я НІЧОГО РОБИТИ. Я чомусь, дуже вірю в чудо, вірю в те, що треба молитись, що треба їздити в святі місця, от в це я дійсно вірю, а в аналізи, я не дуже вірю.
    Останній раз коли сповідалась, то розказувала священнику, про наші проблеми, чому я що місяця ходжу до сповіді, то він мені відповів, що це все звичайно добре, що я вірю, що молюсь, причащаюсь, але! Сидіти склавши руки і чекати чуда не можна!!! Треба діяти, можливо щось підлікувати, можливо на море поїхати і тоді з Божою допомою все вийде!

Так що збираюсь з силами і намагаюсь відкинути своє небажання щось робити.

Чому ще у мене є це небажання, так це через лікаря!? У мене немає нормального лікаря! Хотіла б піти до Мартина, але я дуже сумваюсь що він буде зі мною бавитись, мені здається, що до нього потрібно йти вже з багажем різноманітних аналізів, а щоб мати ті аналізи треба якогось більш-менш лікаря, який направляв на ті аналізи...
    От сиджу зараз чекаю на місячні,які буквально з години на годину почнуться і так мені сумно з того...

14. zetta

zetta Well-Known Member

то страхи...... не знаете з чого почати, бо хочеться i уваги вiд лiкаря i професiоналiзму. Вiдкиньте то, зберiться i просто почнiть...

15. галичанка

галичанка Well-Known Member

Думаю, якщо зараз нічого не хочеться робити, то організм хоче відпочити і не треба насилувати його. В мене зараз таке саме, я стомилась від уколів, таблеток, їх побічних дій, УЗД, аналізів крові, хочу відпочити і пожити місяць як звичайна людина...

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ----------

А чого гадати, подзвоніть йому, домовитесь про зустріч, може як раз займеться! А можете піти спочатку до Вічковської, яка призначила Ханні гомеопатичне лікування або до до В.В.

16. Virginia

Зараз з тими грипами, нехочу ніяких лікувань (лікувань чого???) організм і так ослаблений гайморитом і антибіотиками.
    Думаю, треба хоча б місяці 3, а потім буде результат, я чомусь впевнена в цьому. Треба дати час організму після всього, йому потрібен час щоб все "переварити" і виконати головну фукцію!

17. donegka

donegka New Member

Ти мабуть ходиш до великої церкви на Сихові? Я теж туди ходжу кожного місяця до сповіді, священник порадив таку дев"ятницю.
    Може й правда треба відпочити, я так відпочивала майже рік просто пила різні травки і ні про що недумала і як недивно в мене почала сама відбуватись овуляція, а до того вона була тілки при стимуляції гормонами. Такшо успіхів тобі і з новими силами йти на зустріч своєму дитятку.

18. Virginia

саме так:) ти так говорриш ніби знаєш мене і бачиш мене так часто...

19. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дуже розумію усіх хто втомився від лікування, бо я теж страшенно від нього втомилась. Але мені на жаль, ще не скоро вдасться від нього відпочити(((

Дівчата, може хтось знає як справи у Чортеня? А то щось давненько її не чути.

llb, як пройшла ваша перша інсемінація? Якого розміру фолікули були?

Last edited: Oct 23, 2010
  20. slw

slw New Member

Я приймала оваріум, призначала лікар з клініки Венера,з ціллю регулювання овуляції, фолікул переростав, зараз все дійсно добре. А Мартин сказав попити 3 міс. протизаплідні, а так як Мартин поміг мені завагітніти з першою донечкою, я йому вірю, почала пити ОК.

Thread Status:
Not open for further replies.