Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ylja

ylja миється в бані

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

після того всього ми були всі в такому шоці я ніяк не могла відійти віт тої операції шо про суд ми навіть не забумувались,а потім вже якось заспокоїлись і вирішили то всьо забути

2. Medusa

Medusa Well-Known Member

На жаль, договори які укладаються перед ЕКЗ передбачають, що клініка ні в чому не винна і ти робиш все на свій страх і ризик...

3. ylja

ylja миється в бані

так це правда але якшо би дуже постаратись і вкласти купу грошей то може шось би вийшло,бо всежтаки на операцію приїжджала лікарка яка мене там лікувала,бо я спочаику до неї дзвонила і там в інтерсоно вона просто сказала поставити капельницю,після того як я там впала пляцком в туалеті(зомліла) і сказала відпускати додому.А з дому я їй дзвонила купу раз бо тоже рвала безперестанку і мліла,а мене питали може я отравилась і ше хтіли в інфекційну вести,тоді б я точно вже з вами тут не спілкувалась.Навіть в лікарні коли мене срочно везли в операційну то лікарка казала чоловіку щоб віз мене в їхню лікарню,а я вже синя була тиск 40 ТО просто слів нема,яка халатність.А чер два тижня привезли ще одну дівчинку але в легшому стані

4. Medusa

Medusa Well-Known Member

Я навіть підозрюю про цю лікарку вже писали тут на форумі. Не знаю чи можна запитувати її прізвище в прямому ефірі...
    А що Ви б щось довели в суді - то сильно сумніваюсь... Так що добре що поберегли собі нерви...

5. ylja

ylja миється в бані

А лікарка ця Кужема Ірина Ярославіна

6. Medusa

Medusa Well-Known Member

Кожема...
    було тут про неї
    я теж в неї робила, лишень інсемінацію
    не пішла б до неї зараз і на халяву, навіть якби ліки на халяву теж давали...

7. ylja

ylja миється в бані

А в інтерсоно взагалі половина лікарів не гінекологи по професії,а директор молодий десь біля 30р. взагалі кардіолог. Просто кому везе то і добре а кому ні нічого не докажеш,бо в договорі як ви казали є дуже гарні пункти про які як підписуєш навіть не думаєш,бо так хочеш завагітніти,що пішлаб на все

8. Medusa

Medusa Well-Known Member

9. ylja

ylja миється в бані

Ну це було десь 3роки тому

10. галичанка

галичанка Well-Known Member

То та звичайна аптека, що є відділ, де роблять різні суміші, мазі по рецепту? Бо я думала, там є якась спеціальна аптека з вивіскою Фітоаптека?

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

Треба обовязково звернути увагу лікарці, бо це важливо для призначеня ліків, наприклад, клостилбегіт назначають в певні дні циклу

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

Не знаю, чи це Ваш випадок, але подібні болі бувають, коли іде пісок по сечоводах. Принаймі в мене так було... Може бути навіть кров в сечі. Так що не переживайте! Можна зробити, УЗД, здати аналіз сечі, це покаже, яка там ситуація

Останнє редагування: 22 Жовтень 2010
  11. ylja

ylja миється в бані

мені назначали з 5 дня МЦ

12. галичанка

Це жахливо, добре, що все благополучно скінчилось. Тепер певно більше не наважитись на стандартну стимуляцію? Можна спробувати http://shansnazustrich.net/plidnist...uvannja-bezpliddja-zgidno-z-vchennjam-cerkvi/ напротехнологію, там також, на жаль, стимулюють, але стимуляція менш потужна. А може спробувати отой рослинний збір Товстухи для стимуляції овуляції? Або гомеопатичну стимуляцію оваріумом?

13. donegka

donegka New Member

Мабуть це моя ситуація, бо минулого тижня здавала сечу то йшов пісок чи то сіль з нирок. Дякую Іринко що підказали

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

Що це таке розкажи детальніше будь-ласка

14. Medusa

Medusa Well-Known Member

вона має теж виснажуючий вплив на яйники? (я розумію що не такий сильний як у клостила, але все ж має?)

15. ylja

ylja миється в бані

Я після тої операції ще три рази наважувалась на стимуляцію,коли минає час все заживає менше бажання не стає завагітніти і я була готова на все,так хтілось дитинуку,що коли після двох невдалих спроб стимулювання клостилбегідом знов тянуло в таку установу як інтерсоно,бо дамала що може другий раз все буде добре,але чоловік категорично заборонив

16. галичанка

Не думаю, що має, бо гомеопатія немає побічної дії. Мені оваріуім колись призначила лікар Гуцул з вул Судової. Але без контролю УЗД, так що я не знаю, що там робилося, чи було то ефективним. Здається, Ханні писала, що також їй призначали оваріум чи я поимляюсь. В неї зовсім інша лікарка...

17. Hanny

Hanny Active Member

Так , мені його призначила Вічковська Ірина Ярославівна, 10 уколів, через кожних пять днів, але паралельно ще Тазалок каплі, Сіофор таблетки, дуфастон і фолієву, подіяло з першого місяця, але нажаль була ЗВ!!! Чула про цей препарат хороші відгуки і від інших лікарів! Мені його призначали для підготовки стимуляції через три місяці, але до стимуляції так і не дойшло, яйники самі запрацювали!!!:d25:

18. ylja

ylja миється в бані

Після третьої спроби стимуляції клостилом в мене фолікули які до того виростали по 20-25мм максимум доростали до 10-13мм а яїчники були такі маленкі шо лікарка сказала іти відихати десь до року набиратись сил і не виснажувати їх

19. Medusa

Medusa Well-Known Member

То Ви з такими фолікулами завагітніли (при третій стимуляції, Ви писали)?

20. ylja

ylja миється в бані

ТАК Я прийшла на УЗІ на 14 день циклу фолікул був один 12мм другий 13мм і лікарка сказала шоб я йшла віддихати шо з того руля нічого не вийде.Після того я через тиждень поїхала в Ізраїль до стіни плача писала лист до Бога і на Голгофу,в Вифлиєм коротше екскурсія по святих місцях і всюди просила про одне,а через два тижня взнала шо вагітна.Це Господнє чудо,лікарці очі чуть не повилазили,ніяк повірити не могла

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

І ще до того ходила на девятницю в церкву св.Антонія писала прошення і девять тижнів кожного вівторка ходила на спеціальну службу.Дівчата якщо маєте бажання сходіть,лишнім це не буде,а як маєте можливість зїздіть в Єгипет а з вітам на одноденну екскурсію в Ізраїль.

Статус теми:
Закрита.