Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Irynka84

Irynka84 Active Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Мене цікавить спермограма в Синево та в клініці Тітовця? Якість аналізу нічим не відрізняється? Направлення маємо в клініку Тітовця. Але нам не дуже зручно, бо в Тітовця не у всі дні роблять цей аналіз. Нам більше підходить в Синево по днях.
    Чи має хтось якісь коментарі?

2. Seppy

Seppy Active Member

Якою може бути причина стрибків Т у першій фазі (5 день-36,4, 6-36,7, 7-36,3, 8-36,4, 9-36,8)? Минулого місяця була така ж картина, але графік намалював О, правда тепер сумніваюся чи правильно.

3. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Ми мали теж направлення в клініку Тітовця, нам В.В. казала туди йти, я в цій гілочці вичитала що добре роблять в Діагностичному на Пекарській тому туди і ходив мій чоловік.
    Робіть там, де вам зручно, я не думаю що там сильно той аналіз буде відрізнятись якщо в Тітовця зробити. Я в Сінево робила аналіз на Мікоплазмоз, нормальна приватна лабораторія.

4. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Ніби тільки там визначають рівень фруктози і ще якихось корисних мікроелементів в спермі.
    Ще в Астарі добре роблять.
    Ну і Діагностичний центр - добре, дешево, швидко. Тільки треба із собою привозити.

5. Irynka84

Irynka84 Active Member

Дякую, дівчатка, за відповідь. Вже все само по собі вирішилось. Здаватимемо в Тітовця, оскільки чоловік сьоня вже здав там аналіз на антиспермальні антитіла, і я ввечері теж здам, і на наступну середу буде результат цього аналізу та спермограми, яку плануємо здавати в понеділок.

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

Глоріє, ви врегулювали рівень АТПО? якщо так, то якими препаратами? Та що Вам говорили лікарі - це впливає на можливість зачаття?

6. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Доброго ранку! Здала я свої аналізи. Гормони будуть завтра, а Уреаплазма і Мікоплазма + Хламідії будуть аж через тиждень. Через годину йдемо знову до уролога ще невиписав нам лікування. Я щось розкисла на душі щось важко:cry: тільки почалось наше лікування, а вже стільки всього.

7. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Наталю, вище ніс! Це навпаки добре, що ви зараз усе перевірите, знайдете свої проблеми. Пролікуєтесь і покращите своє здоров'я, а в скорому часі буде дві полосочки на тесті. Не переймайтесь так, робіть усе з позитивним настроєм, адже усі проблеми починаються з голови і своїми думками ми впливаємо на своє здоров'я. Менше розпачу, більше оптимізму і все буде добре.

8. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Через два місяці після прийому ліків показник АТПО з 250 знизився до 150.
    Після цього повторно аналіз на АТПО я не робила ( лікар не призначала, мабуть її задовільнив результат лікування).
    Здавала тільки недавно Т3,Т4, ТТГ які в мене в нормі.
    Приймала я наступні препарати:
    1, Еутирокс-25 мг (досить дешевий препарат)
    2. Крем-гель ендокринол (зранку і ввечері втирати в щитовидку вироблений на травах, ну дуже вже мені подобався його аромат)
    3. Спіруліна (самий дорогий препарат 30 таб-120 грн)
    Що до здатності завагітніти, ендокринолог казала, що з таким діагнозом важче завагітніти, але можливо. А от що до виношуваності то там може бути і завмирання і викидні, і передача дитинці спадкового захворювання щитовидної залози.
    В НАС з Вами ж мета не тільки завагітніти, але й виносити і народити в потрібний строк здорове малятко!

9. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Отже, напишу про себе.
    Виявили в мене підвищений показник 17-оксиальфапрогестерону. Не сильно підвищений (0,98 при нормі до 0,8). Але все одно не дає мені спокою, бо раніше ніяких відхилень від норм не було.
    Перерила вже купу інформації, і дійсно, він може ніяк не впливати на здатність зачати і виносити дитинку, а може і впливати. Зокрема, при підвищеному 17-ОНР, погано продукується естрадіол (звидси проблеми із плідним слизом), він може перешкоджати імплатнації, може провокувати викидні на ранніх термінах.
    Прописали мені преднізолон по пів таблетки на ніч на півтора цикли. Побічних ефектів купа, але вони можуть проявитися тільки при прийманні великих доз препарату, а в мікроскопічних дозах, як в мене, ніби нічого не має вилізти.
    Отже, на півтора місяці я з рядів плануючих вибуваю в ряди лікуючихся, бо налякали мене тими викиднями, треба спочатку знизити той 17-ОНР. Але вже майже три роки чекаємо, то зачекаємо ще деякий час.
    Крім того, здала вчора аналізи на всі можливі інфекції. Треба виявити нарешті причину своїх дисбіозів і циститів і привести все до норми, щоб бути повністю готовою до материнства :girl_yes2:

10. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Всім доброго вечора забрала я свої аналізи! :girl_bye: Гормони добрі це тішить,але невідомо,що з тими аналізами :confused:в понеділок чоловік починає курс лікування і готуємся до малечі нашої :connie ::girl_angel:

11. Korshyktan

Korshyktan New Member

Доброго вечора дівчата!
    Прошу Вас допоможіть мені будь-ласка розібратись з результатами аналізів на ТОРЧ, бо до лікаря йду аж через тиждень.
    Мої результати:
    класу G до Chlamydia trachomatis
    Результат Негативний (-) Позитивний (+)
    0.03 ------- <0.29 -------- ≥0.29
    класу G до антигенів Ureaplasma urealyticum
    Результат Негативний (-) Сумнівний(+/-) Позитивний (+)
    0.44 ---------- ≤0.36 ------ 0.37-0.45------- ≥0.46
    класу G до Mycoplasma hominis
    2.0 --------- ≤0.50---------0.51-0.59 ------ ≥0.60
    класу G до вірусу простого герпесу 1 і 2 типів
    1.93 --------- <0.12 ------- ≥0.12
    класу G до цитомегаловірусу
    Результат егативний (-) Позитивний (+)
    1.80 ------- <0.14 ---------≥0.14
    класу G до вірусу краснухи
    1.44 ----------- <0.10-------0.10-0.11------- ≥0.12
    класу G до Toxoplasma gondii
    0.10 --------- < 0.13--------≥ 0.1

Дуже вдячна Вам за допомогу!!!

12. Njyta

Njyta Well-Known Member

Всім привіт!Давно нічого не писала,бо не було й що писати,але завжди перечитую усі дописи і радію за тих,хто вже завагітнів і за тих,хто щоразу наближується до здійснення найзаповітнішої мрії.Плануємо з чоловіком цього циклу спробувати інсемінацію,якщо все буде добре.Але перед тим хотіла б ще потрапити на консультацію до Мартина так,як дуже хороші відгуки тут про нього.Дівчата,хто має його номер телефону і адресу,де він приймає напишіть,будь-ласка,в приват,якщо неважко.А також які зараз ціни на цю процедуру.Буду дуже вдячна.

13. Zhorzhuna

Zhorzhuna New Member

Всім привіт. Я тут новенька. Також маю проблему з зачаттям. Дуже хочеться мати дитятко. Минулого циклу приумала клостилбегіт з 5-го дня, а з 15-го утрожестан. була затримка 3 дні так обнадіялась, але не судилось. Цього місяця маю приймати знову ці препарати, тільки клостилбегід вже по 100мг. Проте незнаю чи приймати, як начитаюсь в неті інформації про дію клостилбегіту, дуже боюсь ще більше нашкодити здоровю. Якщо хтось щось знає, підкажіть будь-ласка, щось порадьте.

14. KAM LYUBA

KAM LYUBA New Member

Berezhankа
    Всім привіт. Я тут новенька. Також маю проблему з зачаттям. Дуже хочеться мати дитятко. Минулого циклу приумала клостилбегіт з 5-го дня, а з 15-го утрожестан. була затримка 3 дні так обнадіялась, але не судилось. Цього місяця маю приймати знову ці препарати, тільки клостилбегід вже по 100мг. Проте незнаю чи приймати, як начитаюсь в неті інформації про дію клостилбегіту, дуже боюсь ще більше нашкодити здоровю. Якщо хтось щось знає, підкажіть будь-ласка, щось порадьте.

А які у Вас проблеми , які вже здавали аналізи? Як у Вас з овуляцією?

15. korivko

korivko New Member

Я щоб завагітніла клостильбегіт пила 1,5 року потім зробила перерив на 2 міс.пила контрациптиви і в січні маю родити.

16. Zhorzhuna

Zhorzhuna New Member

А які у Вас проблеми , які вже здавали аналізи? Як у Вас з овуляцією?

Здавала аналізи на гормони і інфекції. В мене виявили мікоплазму, полікувалася антибіотиками і інфекції вже нема. УЗД показувало відсутність овуляції, фолікул утворювався, але не досягав потрібного розміру. Тому лікар приписала пити клостилбегіт, а потім утрожестан, за одною схемою, а на другий цикл за іншою. І якщо вже після другого разу не наступить вагітність приїхати до неї. Саме це мене і насторожило, тому що читала, що при прийомі цих ліків треба вести постійник контроль за розміром яєчників. Проте перший місяць я все ж таки вирішила попити ліки, а вчора почались місячні і дуже боліли яєчники, тому тепер думаю чи приймати другий раз, чи їхати до іншого лікаря?

17. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

при прийомі клостилбегіду справді потрібний контроль УЗД. потрібно напевно знати чи відбувається О, т.е. чи є фолікул потрібного розміру, чи тріскає він. важливу роль відіграє ендометрій, слиз, спрема. можливо в процесі буде потрібний хорагон чи препарат для нарощування ендометрію. за цим всім потрібно слідкувати.
    деякі лікарі цим нехтують, або не знають "ніфіга". дивно як можна просто призначити клостилбегід. я так розумію ви не вели УЗД контролю, не раджу вам знову цього робити, обовязково проконсультуйтеся з іншим лікарем. якщо ваш лікар справді таке зробила, я б в неї не лікувалася взагалі. (була у такій же ситуації, тоді про це знала, нажаль)

18. llb

llb Member

вже закінчила прийом летромари
    приймаю гонал - сама колю в живіт (спрешубоялась - але то не є болюче)
    в середу йду на узі - скажуть що далі

19. Seppy

Seppy Active Member

Сьогодні 14 день МЦ, БТ вже 5 днів 36,5, а до того стрибала як кардіограма. Хтось може підказати, що це означає?

20. Zhorzhuna

Zhorzhuna New Member

Irchyk, дуже дякую вам за пораду. Я дійсно минулого місяця не робила УЗД, зате графік був дуже хорошим, видно було початок овуляції. Мені цю лікарку рекомендували як дуже хорошого спеціаліста, вона стільком помогла завагітніти. Але в даній ситуації, я такой піду до когось іншого. Ще раз дякую за пораду.

Статус теми:
Закрита.